2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739013 بازدید | 44705 پست
خانوما من یک دست کارد و چنگال سرامیکی داشتم،چاقو هاش شکستن و دوتاش مونده فقط،با یک دست چنگال سالم،چی ...

خب بیار دم دست اگه میشه استفاده کن 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
خانوما من یک دست کارد و چنگال سرامیکی داشتم،چاقو هاش شکستن و دوتاش مونده فقط،با یک دست چنگال سالم،چی ...

چرا بندازی دور بنداز دم دست استفاده کنید یا بذار جزو وسابل ویک نیک بیرون می رید میوه ای هندونه ای چیزی بخورید.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها یه راهنمایی میخاستم لطفا

من اثاث کشی دارم و خونه قبلی ام تماما تناژ رنگی قهوه ای و طلایی بود چون جهازم مال چارسال قبله.

تم خونه جدیدم سفیده و من دوستدارم فقط یه دست مبل رنگ روشن داشته باشم توخونه جدیدم،بااحتساب مبل هشت نفره جدیدم و صندلیای نهارخوریم اینا کلا پونزده تا مهمون میتونه روی مبل باشه و اگه مهمونی بزرگ که اغلب فامیل همسرم بالای سی نفرن بخوام بگیرم باید مجبورا مبلتی تیره ی قبلیمو بیارم و من بشدت مخالفم چون هم تیرن هم خونه شلوغ میشه

ولی همسرم اصرار داره که دودست مبل بزاریم🤦

چرامن باید بخاطر ماهی یک بار که مهمون کلی دارم چیدمان خونم باب دلم نباشه اخه؟!!

چیکارکنم؟🥴🤦

چرا بندازی دور بنداز دم دست استفاده کنید یا بذار جزو وسابل ویک نیک بیرون می رید میوه ای هندونه ای چی ...

اره راست میگی میزارم جو وسایل سفر و پیک نیک،واسه دم دست خریده بودم دیگه چون چاقوش دوتا مونده کسی میاد نمیتونم استفاده کنم

بچها یه راهنمایی میخاستم لطفا من اثاث کشی دارم و خونه قبلی ام تماما تناژ رنگی قهوه ای و طلایی بود چ ...

خونت بزرگه؟مثلا دو دست جدا بزاری دو طرف سالن ،یا کوچیکه و خیلی شلوغ میشه اینجوری؟

من بودم همون یک دست میزاشتم،،بالاخره همه مهمونا ک نمیشه رو مبل بشینن😕اونجوری باید دور تا دور خونه رو صندل بچینی

۴۰۰۰ تا اسکرین شات داشتم همه پاک کردم ۶۰۰ تاش موند که دیگه لازم شون دارم

خوش بحالت،منم چندروز پیش اسکرین شات یکم پاک کردم،شاید در حد ۱۰۰تا مونده،،،،ولی عکس و فیلم های دخترم خیلی خیلی زیاده  از هر ژستش ۱۰۰تا اصلا جرات نمیکنم سمت گالری برم

کاش پیجش میدادی منم برم یه نگاه بندازم

چشم ببینم کدوم پیج دارن چون از یوتیوب میبینم.هر کدوم پیج داشتن معرفی می‌کنم.البته مینیمال نیستن اکثرا .اما همین که میبینیم بقیه هم مثل ما هستن خودش قوت قلبی هست.  

۴۰۰۰ تا اسکرین شات داشتم همه پاک کردم ۶۰۰ تاش موند که دیگه لازم شون دارم

من تصمیم دارم گوشیم پاکسازی کنم و بعد بقیه رو بریزم توی هارد.شما چیکار می‌کنین واسه پاکسازی گوشی؟اگه تجربه ای دارین به منم بگین لطفا

بچها یه راهنمایی میخاستم لطفا من اثاث کشی دارم و خونه قبلی ام تماما تناژ رنگی قهوه ای و طلایی بود چ ...

اکه فضا هست واسه نشستن روی زمین و عادت دارن بشینن روی زمین خوب به نظرم فضا شلوغ میشه... من که یک دست مبل تا دارم توی خونه که ده سال پیش خریدم و دو سالی هم هست که تعمیرش کردیم.... بنظرم زیادیه و جاگیر... اما استفاده می‌کنیم چون نگران زانوهامم