2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست

منکه اینقدر عمیق پاکسازی کردم که دیگه شوهرم وبچه هام میکن دیگه کم مونده ماروهم بزاری دم در  البته من خودم واقعا آدم صرفه جو و کم مصرفی بودم چی تو لباس ولوازم آرایشی و ظرف وظروف 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از موارد سالهای اخیر ارائه هر روز کالا به بازاره که ادم وسوسه میشه.برای مثال اگه ظروف گل سرخی خو ...

واقعا این وسوسه خیلی سخته که بتونیم مقاومت کنیم من چند مدته  نرفتم وسایل اشپزخونه ببینم و دکوری و... چون  اخرش یه چیز حتی کوچیک میگیرم البته سعی میکنم فقط وسایل مورد نیاز خونه رو بگیرم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
دوقلوهای سه سال نه ماهه هستن ‌با وجودی که پذیرایی من فقط یه بخاری هست و یه دست مبل تلوزیون به دیوار ...

مبفهمم چی میگی.من اینجور وقتا موقعی که ف ی ل تر وصل میشه میرم یوتیوب چند تا مادر خارجی هستن با بچه های شلوغ که خونه نامرتبه و اینا خوش می‌گذروندن.منظورم کثیف نیست منظورم اینه بچه ها فرصت ریخت و پاش و بازی زیاد دارن... بعد ذهنم آروم میشه ... نمیدونم کی توی ذهن مادر ای ایرانی کرده که باید خونه با بچه ، صاف و اتو کشیده بشه.من متاسفانه شدیدا کمال گرا بودم.الان هم سخت گیرم اما نسبت به قبل بهتر شدم...

هونامیک جون من به خاطر آزادی زیادی که به بچه هام دادم الان وضعم اینه شما میگی دو سه تا نشریه بزن دیو ...

راس میگی با این شرایط نباید کسی ازتون انتظار داشته باشه.بچه وقتی مریضه ، کل زحمتش واسه مادراست

دوستان یک مشورت من دوتا فرزند ناتنی دارم که با زندگی نمیکنن و مثلا شاید ماهی یکبار بیان اینجا  ...

وقتی اسباب بازی جدید میخرن ازشوم بخواین یک یا دو تا از قبلی هارو پاکسازی کنن. موقع خرید هم قانون بذارین که مثلا از یکی بیشتر نخرن در هر بار.

ورودی رو کنترل کنید مشکل حل میشه

خانوما من یک دست کارد و چنگال سرامیکی داشتم،چاقو هاش شکستن و دوتاش مونده فقط،با یک دست چنگال سالم،چیکار کنم چنگالارو دلم نمیاد بندازم،میگم دوتاهم چنگال نگه دارم بقیه رو بندازم،،،،،بگید بنداز مسمم شم😁😕