منکه اینقدر عمیق پاکسازی کردم که دیگه شوهرم وبچه هام میکن دیگه کم مونده ماروهم بزاری دم در البته من خودم واقعا آدم صرفه جو و کم مصرفی بودم چی تو لباس ولوازم آرایشی و ظرف وظروف
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی از موارد سالهای اخیر ارائه هر روز کالا به بازاره که ادم وسوسه میشه.برای مثال اگه ظروف گل سرخی خو ...
واقعا این وسوسه خیلی سخته که بتونیم مقاومت کنیم من چند مدته نرفتم وسایل اشپزخونه ببینم و دکوری و... چون اخرش یه چیز حتی کوچیک میگیرم البته سعی میکنم فقط وسایل مورد نیاز خونه رو بگیرم
هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
دوقلوهای سه سال نه ماهه هستن با وجودی که پذیرایی من فقط یه بخاری هست و یه دست مبل تلوزیون به دیوار ...
مبفهمم چی میگی.من اینجور وقتا موقعی که ف ی ل تر وصل میشه میرم یوتیوب چند تا مادر خارجی هستن با بچه های شلوغ که خونه نامرتبه و اینا خوش میگذروندن.منظورم کثیف نیست منظورم اینه بچه ها فرصت ریخت و پاش و بازی زیاد دارن... بعد ذهنم آروم میشه ... نمیدونم کی توی ذهن مادر ای ایرانی کرده که باید خونه با بچه ، صاف و اتو کشیده بشه.من متاسفانه شدیدا کمال گرا بودم.الان هم سخت گیرم اما نسبت به قبل بهتر شدم...
خانوما من یک دست کارد و چنگال سرامیکی داشتم،چاقو هاش شکستن و دوتاش مونده فقط،با یک دست چنگال سالم،چیکار کنم چنگالارو دلم نمیاد بندازم،میگم دوتاهم چنگال نگه دارم بقیه رو بندازم،،،،،بگید بنداز مسمم شم😁😕