2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739823 بازدید | 44727 پست
هونامیک جون من به خاطر آزادی زیادی که به بچه هام دادم الان وضعم اینه شما میگی دو سه تا نشریه بزن دیو ...

عزییییییزم

ان شاالله خدا بهت توان بده و سلامتی پسرت رو بهتون هدیه کنه گلم 

برای پسرت دعا میکنم 

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش ما ۱۵ ساله که شیشه ایش رو داریم درسته باید خب مراقبت کنیم ممکنه بشکنه ولی خوشبختانه تا بحال پی ...

منم هر شب تمیز میکنم ولی منظورم رد بخار ته قوری هس که دو جا رد انداخته ولی خیلی کمرنگه برای من روی شعله چدن هست هر چندوقت یبار سینک رو پر آب داغ و مایع ظرفشویی میکنم میشورم چدنام همیشه تمیزه ولی خب در کل استیل تمیز کردنش خیلی راحت تر از شیشه ایه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

[QUOTE=273978934]هونامیک جون من به خاطر آزادی زیادی که به بچه هام دادم الان وضعم اینه شما میگی دو سه تا نشریه بزن دیو ...[/Qاز ته قلبم سلامتی کامل پسرت رو از خدای مهربون میخوام،امیدوارم خدا به شماهم توان و قوت و سلامتی بده و خوشبختی و سلامتی بچه‌هات رو ببینی.

منم مثل دوستان معتقدم واسه سلامتی روح و روانت ارزش قایل شو و انقدر خودت رو برای  تمیزی و مرتبی خونه درگیر نکن. 

هونامیک جون من به خاطر آزادی زیادی که به بچه هام دادم الان وضعم اینه شما میگی دو سه تا نشریه بزن دیو ...

عزیزم برای پسر گلت صلوات فرستادم براش دعا میکنم انشالله زود خوب بشه شما واقعا مادر نمونه ای هستی  

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

اگه میخواید از بخشیدن چیزی پشیمون نشید اونو به کسایی بدید که خیلی براتون عزیزن و در عین حال افراد ناسپاسی نیستن
اگه دیدید دیگران دارن از وسیله غیرکاربردی شما بهترین استفاده رو میبرن حسرت نخورید چون این به وسیله شما ربطی نداره اون شخص هست که هنر و مهارت استفاده از اون وسیله رو داشته
اگه میخواید از فروشِ چیزی پشیمون نشید باید اون رو تبدیل به دارایی مادی/معنوی باارزش تر کنید
مثلا طلا بخرید یا ملکتون رو ارتقا بدید
یا واسه خودتون حال خوب بخرید 
مثلا یه سفری که همیشه آرزوشو داشتید برید
مراقبت پوستی و رسیدگی به دندونا و ماساژ و ... جز مواردیه که اغلب واسش بودجه‌ای در نظر گرفته نمیشه و تا زمانیکه اوضاعشون بحرانی نشه بهشون پرداخته نمیشه در حالیکه زیبایی و سلامتی بزرگترین سرمایه‌ست میتونید پول فروش رو صرف این کارها کنید
یا میتونید این پول رو صرف آموزش کنید آگاهی و دانش سرمایه‌ایه که هیچکس نمیتونه از شما بگیره حتی تو زندان ضمن اینکه اگه ادامه بدید میتونید ازش درآمد کسب کنید

اگه میخواید از بخشیدن چیزی پشیمون نشید اونو به کسایی بدید که خیلی براتون عزیزن و در عین حال افراد نا ...

طرز تفکرتونو دوست دارم ❤

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

عزیزم منم مثل دوستان برای پسرت آرزوی سلامتی می کنم.

واقعیت اینکه باید شرایط پذیرفت شما تو خونه به دلیل شرایط پسرتون آزادی های بهش دادید که شرایط بیماری اش راحتر تحمل کنه.

پس باید یه جورایی قید اون خونه مرتبی که مدنظرتون حداقل تا پیش دبستانی شون بزنید.

واینکه سینک خونه همیشه پره چون همیشه اعضای خانواده در حال خوردن واشامیدن هستند.من به خاطر همین سینک دوس دارم قانون بذارم صبحانه ،نهار،شام،شب نشینی ولی خوبه به هزار دلیل این قانون اجرا شدنی نیست.

شادی صدام کنید

بچه ها تجربه شخصی من که فکر کنم قبلا هم گفتم کنترلذشدید ورودی هاست چون هر چیز که وارد بشه یا فکر نشده وارد بشه خارج کردنش داستان داره حالا چه فروش،چه بخشیدن،چه هدیه دادن.پس تمرکز کنیم روی خریدهامون.

من یه کیف خریدم از این کوچلوها یه طرفه می اندازند مد بود فقط چند روز طول کشید که متوجه شدم گوشی ام توش جا نمیشه،بدتر از اینکه زیپ نداشت مثلا کلید خونه می ذارم توش ممکنه بیافته ۴ سال تو کمدم بدون استفاده سرپاشم می ذارم خروجی ولی اصلا چرا باید وارد کمد من می شد؟

شادی صدام کنید

یکی از موارد سالهای اخیر ارائه هر روز کالا به بازاره که ادم وسوسه میشه.برای مثال اگه ظروف گل سرخی خوب بود چرا ظروف چینی امروزی وارد بازار شد ؟حالا که ما ظروف به روز داریم چرا بازار دوباره ظروف سفالی وگل سرخی ولعابی به بازار وقاعدتا مشتری ارائه کرده؟واقعا مقاومت در مقابل این همه کالا خیلی سخته.چون چشم می بینه ودل می خواد.

این موضوع ظرف تعمیم بدین به تمام موارد

شادی صدام کنید

مثلا همین میز وصندلی تاشو که حرفش شد حالا روی هم رفته جان گفتند پزشک شون توصیه کرده استفاده کنند ولی من بیرون می رم خیلی می بینم افراد استفاده می کنند این میز صندلی ها نیاز جسمی خیلی از افراد نیست بلکه خلا هست که بازار در ما ایجاد می کنه که باید باشه.حالا باز بگه من میز وصندلی تاشو میدم در عوض زیر انداز از تو می گیرم خوبه یه کالا که زیر انداز حذف میشه هم مالی هم از نظر فضا برای نکهداری اش هم انرژی برای جا به جایی اش.اما ما کالاهای قدیم وجدید با هم داریم.

امروز هم تخواب داریم هم رختخواب کارمون دوتا شده

هم روی زمین غذا می خوریم هم روی میز نهارخوری والی آخر.

شادی صدام کنید