2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739470 بازدید | 44712 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم مثل دوستان برای پسرت آرزوی سلامتی می کنم. واقعیت اینکه باید شرایط پذیرفت شما تو خونه به د ...

دقیقا باید بپذیرم شرایط رو 

حرفهاتون درجهت پاکسازی و کنترل ورودی ها خیلی تاثیر گذاره و همیشه جامع و کامل هر چیزی رو بررسی میکنید 

اینکه میگید ما قدیم و جدید هر دو رو داریم و کارمون سخت تر شده دقیقا گل گفتی  بازار خرید واقعا وسوسه برانگیز هست 

مثلا همین میز وصندلی تاشو که حرفش شد حالا روی هم رفته جان گفتند پزشک شون توصیه کرده استفاده کنند ولی ...

چقدر خوب گفتی دقیقا من دیروز اینجا پست گذاشتم که من و همسرم درنظر داریم صندلی تاشو بخریم برای طبیعت گردی هامون ولی بعدش رفتم یه پادکست راجع به مینیمالیسم که اینجا دوستان معرفی کرده بودن رو گوش دادم و از خرید صندلی پشیمون شدم. 

چون فکر کردم دیدم من و همسرم میریم طبیعت گردی که بریم پیاده روی و تو جنگل قدم بزنیم نه اینکه مثل خونه یه جا بشینیم رو صندلی! پس اون طبیعتگردی دیگه چه لذتی داره. گفتم تو اینجور مواقع میتونیم یه زیر انداز خیلی کوچیک با خودمون ببریم که باز کردن و جمع کردن زیرانداز بزرگ وقتمون رو نگیره

بچه ها تجربه شخصی من که فکر کنم قبلا هم گفتم کنترلذشدید ورودی هاست چون هر چیز که وارد بشه یا فکر نشد ...

واقعا اینطوره خیلی از لباسای که تو این چندروزه پاکسازی کردم بیشترشون خریدهای هیجانی بود 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

من امروز به همسرم گفتم پذیرایی سمت تی وی خیلی شلوغه خونه باید مرتب باشه.منظورم گلدوناش بود.یه اخلاقی داره الان بهش یه چیز بگی چندماه بعد انجام میده.چند روز پیشم داشت زباله ها تفکیک شده می برد بیرون گفت فلان اداره گفتند خیلی خوب یه طرح ارایه بدیم که مثل روستائیان اصلا زباله نداشته باشیم ویه مقدار توضبح داد واینا .منم گفتم اصلا ما یه سبکی داریم که از همه وسایل مون باید استفاده کنیم کاربردی باشه اگه نه

پس یا نخریم یا اگه خریدیمش از خونه خارج کنیم ساکت شد ودیگه ادامه نداد ولی رفت تو ذهنش.

دیگه می خوام هرازگاهی در حد یکی دوجمله بگم ملکه ذهنش بشه خودشم مستعدش هست .

شادی صدام کنید
خانوم ها یه نفر که مینی مالیست هست ولی در واقع دوتا بچه شیطون کوچیک داره که خیلی بریز بپاش میکنن به ...

خیلی طبیعیه عزیزم

نمیشه تعیین کرد میزان زمان خاصی.

بسته به شرایط خونه باید وقت گذاشت.

با نظر فیگی موافقم

باید به بچه ها و همسر بگی و قانون بذاری که مثلا تا فلان ساعت اسباب بازیها جمع بشه.

هر چند دقیق انجام نخواهد شد ولی چهارچوب داشتن خوبه

کمکت خواهد کرد

خانوما بنا به تجربه میگم واسه پاکسازی خونه با تصمیمات انفجاری خودتون رو خسته و کلافه نکنید دو تا کی ...

حق داری. واقعا سخته

انشالا خدا بهت صبر و قدرت زیادی بده که از این روزهای سخت عبور کنی عزیزم.

بچها نمادهایی مثل تابلو زن تنها مردتنها یا حیوانات و انواع مجسمه های زن و مرد خیلی بده و تنهایی و بد ...

پاکسازی محل چطوری انجام میشه یعنی؟

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
عزیزم گفتن که شایعه س.

اما همین حرفو یکی از اشناهای مطمئنمون درمورد تلویزیون یه نفر زده بود که بعدا باغ و زمین خریدن اون میشناخت اونارو🤪😂

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
اگه میخواید از بخشیدن چیزی پشیمون نشید اونو به کسایی بدید که خیلی براتون عزیزن و در عین حال افراد نا ...

دقیقا همینه خیلی از وسایلی که من عاشقشم و هر روز ازش استفاده میکنم برای مامانم خریدم اصلا شد براش یه وسیله اضافی 

تازه مورد جالبش اینه ک دست دوم از دیوار خریدم و طرف میگفت سالهاست استفاده نکردم فقط یبار استفاده شده اما هر روز وسیله دست منه 

مثل بستنی ساز و رنده برقی عزیز دلم 

دوستان یک مشورت من دوتا فرزند ناتنی دارم که با زندگی نمیکنن و مثلا شاید ماهی یکبار بیان اینجا 

وسایلشون هم نمیتونن ببرن هر چی میخریم براشون باید همین جا بمونه 

خونه منم خیلی کوچیکه یه سوئیس چهل متری بدون اتاق خواب 

هم دلم نمیاد دلخوشیشون برای خرید رو ازشون بگیرم 

مثلا وقتی اسباب بازی میخوان دلم نمیاد نخرم 

هم وقتی می‌خرم جا ندارم نگه دارم نمیشه هم دور ریخت 

نه ک بگم زیادا ولی خوب همینا هم برام نگهداریش خیلی سخته 

نمی‌دونم باید چیکار کنم میشه پیشنهاد بهم بدید