عزیزم این کار رو من خودم امتحان کردم خیلی خوبه لباسایی که کم پوشیدم و به قول شما دوستشون نداشتم گذاشتم دم دست که مثلا اگر مانتو هست واسه خرید و سر کار و اینا پوشیدم بعضیاشون رو وقتی گذاشتم که بپوشمش دیدم که چقد خوب بوده و من نمیپوشیدمش پس نگهش داشتم ولی گذاشتم که دم دست پوشیده بشه ولی بعضی لباسام وقتی چند بار پوشیدم دیدم اون جور که باید من رو شیک نشون نمیده و نمیتونم خیلی چیز ها رو باهاش ست کنم پس راحت گذاشتمش خروجی و اینجوری از پارسال از خیلی از لباسام دل کندم چون همین جوری بلاتکلیف تو کمد و باکس میمونن منم تو ناخودآگاهم همش میگفتم وای چقد لباس دارم و از طرفی چیزی ام میخواستم بخرم همش عذاب وجدان داشتم که الان خونه پر لباسه اینو کجا جا بدم ولی الان خیلی خوب شده وضعیت لباسام
چون گذاشتن اونا بالای کمد یا جایی که دید نداره فقط صورت مسئله رو پاک میکنه وگرنه مشکل همچنان هست
پس بهترین کار اینه بزارین تو چرخه مصرف اگر بعد از اون دیدین واقعا مناسب شما نیست به راحتی بزارین جزو خروجی ها و اصلا مسئله اقتصاد و اینا رو به نظرم در نظر نگیرین چون فقط با نگه داشتن اون لباسا فقط فکرتون رو الکی درگیر میکنین و وقتی بعد از خروجی گذاشتن این لباس ها از دفعه بعد دیگه میدونین چه مدل و رنگ لباسی رو دیگه نخرین