2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740496 بازدید | 44731 پست
ما حیاط نداریم. خونه مون آپارتمانیه. یه روفرشی رو جهیزیه م داشتم که شاید تو ۹ سال دو بار استفاده شد ...

بله درست میفرمایید

هر زندگی با توجه به شرایطی که داره لوازم و وسایل نیاز داره

اصل اینه که از هرچی داریم به نحواحسن استفاده کنیم 

پایدار باشید عزیزدل🌺

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم در مورد جایگزین کردن عادت های خوب به جای عادت های بد هست  یه ساختمان بزرگ اتم از رو ...

چه جالب

سعی میکنم حتما این کتاب رو بگیرم و استفاده کنم از مطالبش 

ممنونم از وقتی که برای معرفی کتاب گذاشتید بانو🌺

❌لایک❌

من به قدری وسیله اضافی کتاب الکی لولزم ارایش که استفاده نمیکنم عکس توگوشی دارم که حدنداره.همه رو میتونم بریزم دور بجز لباس نوزادی وبچگیای بچهام که هی هرروز حجمشون بیشتر وروی هم تلنبارمیشه

نه.من قانون جذب دوست دارم.این پاکسازی این ها هم دوست دارم ولی با فنگ شویی ارتباط نمی گیرم.

نممیدونم .. خود مهشبد رییسی رو من باهاش ارتباط نمیگیرم اصلن

بعدم فنگ شویی متد های مختلف داره 

مث  همه حوزه خای انرژی 

واس همینم راستش مث خیلی جاها ک بیشتر ب خودمون برمیگرده

فکر کنم اینم همینجوریه

نه.من قانون جذب دوست دارم.این پاکسازی این ها هم دوست دارم ولی با فنگ شویی ارتباط نمی گیرم.

ججذبم خوبه

اما خیلی بازار کلاهبرداریش داغ شد

کتابای هشت هزار تومنی برایان تریسی رو ی اهنگ میذاشتن پشتش جو میدادن دوره 30 میلیونی برگزار میکردن

قطعا اون چیدمانی که شما میگی خیلی کاربردی و شیکتر هست ولی  اینجا برای من کاربرد نداره اگه تابست ...

هر منطقه ای مشکلات خودش داره من شمال کشورم رختخواب ها رطوبت بر می داره کپک می زنه چند وقت یه بار باز می کنن تو خونه یا تو حیاط هوا بخورند.دیوار داخل کمد دیواری کاملا خیس میشه.خلاصه داستانیه

شادی صدام کنید
ججذبم خوبه اما خیلی بازار کلاهبرداریش داغ شد کتابای هشت هزار تومنی برایان تریسی رو ی اهنگ میذ ...

در هیچ زمینه ای هیچ دوره ای شرکت نکردم.از پاکسازی وقانون جذب در حد روزمره استفاده می کنم.فنگ شویی چند مورد ساده اش استفاده می کنم.

شادی صدام کنید
من چند ماهه که به جز یکی دو مورد ورودی لباس جدید نداشتم ولی همچنان حس میکنم لباسام خیلی زیادن. شاید ...

عزیزم این کار رو من خودم امتحان کردم خیلی خوبه لباسایی که کم پوشیدم و به قول شما دوستشون نداشتم گذاشتم دم دست که مثلا اگر مانتو هست واسه خرید و سر کار و اینا پوشیدم بعضیاشون رو وقتی گذاشتم که بپوشمش دیدم که چقد خوب بوده و من نمیپوشیدمش پس نگهش داشتم ولی گذاشتم که دم دست پوشیده بشه ولی بعضی لباسام وقتی چند بار پوشیدم دیدم اون جور که باید من رو شیک نشون نمیده و نمیتونم خیلی چیز ها رو باهاش ست کنم پس راحت گذاشتمش خروجی و اینجوری از پارسال از خیلی از لباسام دل کندم چون همین جوری بلاتکلیف تو کمد و باکس می‌مونن منم تو ناخودآگاهم همش میگفتم وای چقد لباس دارم و از طرفی چیزی ام میخواستم بخرم همش عذاب وجدان داشتم که الان خونه پر لباسه اینو کجا جا بدم ولی الان خیلی خوب شده وضعیت لباسام

چون گذاشتن اونا بالای کمد یا جایی که دید نداره فقط صورت مسئله رو پاک میکنه وگرنه مشکل همچنان هست

پس بهترین کار اینه بزارین تو چرخه مصرف اگر بعد از اون دیدین واقعا مناسب شما نیست به راحتی بزارین جزو خروجی ها و اصلا مسئله اقتصاد و اینا رو به نظرم در نظر نگیرین چون فقط با نگه داشتن اون لباسا فقط فکرتون رو الکی درگیر میکنین و وقتی بعد از خروجی گذاشتن این لباس ها از دفعه بعد دیگه میدونین چه مدل و رنگ لباسی رو دیگه نخرین

من چند ماهه که به جز یکی دو مورد ورودی لباس جدید نداشتم ولی همچنان حس میکنم لباسام خیلی زیادن. شاید ...

و اینکه این لباس ها رو اول تو جاهایی بپوشین که مثلا آدم آشنا نمیبینین که حساس بشین که وای منو با این لباس چرا دیدن میگم که مثلا من بازار و اینا که خب آشنا خیلی کم پیش میاد که ببینم میپوشم و وقتی از خوب بودن اون مطمئن شدم جاهای دیگه ام میپوشم ولی اگر خوشم نیاد که آدم خودش به نظرم میدونه چی براش خوبه چی نیست بعد از اون راحت میزارم خروجی که کسی که براش مناسب تره اون لباس ازش استفاده کنه

اونایی که خیلی کم میپوشی رو تو ساکی چمدونی چیزی جمع کن جلو چشمت نباشه حداقل. بعد یه مدت شاید راحتتر ...

عزیزم منم همین کارو کردم ۶ تا کاپشن و ۸ تا بافت و سه تا پالتو داشتم ک نصفشو گذاشتم توی باکس بالای کمد ..

تصمیم گرفتم سال دیگ چ زمستون چ تابستون همه لباسهامو نیارم پایین.. 

چند ماه ک استفاده کردم بزارم بالا اونای دیگه رو بیارم پایین تا جلو چشمم نباشن همشون🥰

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من نمی دونم چرا با کاور این ها میونه خوبه ندارم چه اون شفاف اش برای مبلمان چه اون ها که قبلا می ذاشت ...

منم هیچ نوع کاوری توی خونم نیس.. حس خوبی بهم نمیده..‌‌از رو فرشی گرفته تا روی مبلی و کاور پتو و وسایل..... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
بچها شما امروز پاکسازی میکنید خونه رو یا جمعه ها روز خانوادس براتون؟؟ من درگیر رفع انباشتگیم چندین ...

پاکسازی برای من روز تعطیل و غیر تعطیل نداره 

اصولا یهو یه اتاقو بیرون نمیریزم برای پاکسازی 

کل سال خرد خرد تمیز میکنم

❌لایک❌