2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740501 بازدید | 44731 پست
من اونقد دوست دارم چون حمام مون از اتاق خواب فاصله داره میپوشم راحت میام بیرون تو اتاق لباس میپوشم ح ...

منم حوله رو میپوشم یکم میگردم واسه خودم الانم که زمستونه هوا سرده حوله رو میپوشم‌ میام کنار بخاری یه ربع میشینم حسابی گرم بشم بعد میرم لباس بپوشم . برای لباس عروس هم منم کرایه کردم به قول تو همونم چقدر غر ک قیمت مناسب انتخاب کن 😄

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
عزیزم این کار رو من خودم امتحان کردم خیلی خوبه لباسایی که کم پوشیدم و به قول شما دوستشون نداشتم گذاش ...

ممنون عزیزم از پیشنهادت

درست میگین تو باکس که هست هم نمیدونم چی دارم و چی ندارم و هم اینکه موقعی میشه به چیزی احتیاج دارم باکس رو میارم باز میکنم و یهو چشم باز میکنم میبینم همشون اومدن تو دست و پا 

موقع خریدم من دقیقا عذاب وجدان دارم میگم کلی لباس دارم چرا دوباره لباس بخرم. 

البته اکثر لباسایی که دارم لباس خونگی هستن  و چندتا هم شومیز مجلسی و شال. ولی چون حجمشون زیاده و هی راه به راه هم تو خونه میگم وای چقدر لباسام زیادن! شوهرم فکر میکنه الان من کلی لباس دارم و الکی دارم خرید میکنم دوباره، حتی اگه واقعا به اون لباسه نیاز داشته باشم 

هوا یه کم گرم بشه میارم جلوی دست و میپوشمشون. فکر کنم تا اخر تابستون این پروسه ی لباسای من طول بکشه. قطعا تا اون موقع چندتاشون میرن خروجی و کمدم بازم خلوت تر میشه. شومیزهارو هم تو خونه میپوشم چون اونقدر که شومیز دارم مهمونی دعوت نمیشم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها من یکسال پیج فنگشویی داشتم و اموزش می دادم ،البته فنگشویی تبتی کع اصل و پایه فنگشوییه ولی الان تغییر رویه دادم 

خلاصه که فنگشویی تبتی اموزش دیدم و مهشید رییسی فنگشویی چینی که بیشترش خرافاته تدریس میکنه،مدام ادمارو تشویق میکنه به خرید مجسمه ماهی و فیل و وزغ سه پا و پک انباشتگر ثروت و.....

اصلا توصیه نمیشه

بازم تصمیم نهایی باخودتونه

ممنون عزیزم از پیشنهادت درست میگین تو باکس که هست هم نمیدونم چی دارم و چی ندارم و هم اینکه موقعی می ...

چه عالی در مورد لباس خونگی که کار خیلی راحت تره یهو همشون رو هم نیار مثلا ۴ ۵ دست که دوسشون نداری رو بیار هر دفعه هر کدوم تو هر مرحله حذف شد یدونه دوباره از باکست بیار دم دست نه اینکه لباس هایی که دوسشون نداری رو به زور بپوشی اگر بعد از چند بار مصرف اون حس خوب در تو ایجاد نشد سریعا بزار خروجی این جوری حتما به نتیجه میرسی و آخر سر فقط لباسایی که دوست داری می‌مونن

فقط این نکته رو در نظر بگیر یه لباس رو هر چقدر هم دوست داری اگر رنگ و روش رفت پرز داد یا یقه ش کج و کوله شد بدون هیچ تردیدی سریع بزارش خروجی چون به نظرم انقدر باید واسه خودمون ارزش قائل باشیم که این جور لباس ها رو نپوشیم و به نظر من البته اون لباس رو نداشته باشیم بهتر از اینکه لباس رنگ و رو رفته و پرز دار رو داشته باشیم

بچها من عاشق ظروف گلسرخی ام

خیلی خودمو کنترل کردم که نخرم

ولی الان یه خانم توشهرمون اکهی دیوار ژدن چهاردست پیش دستی گلسرخی قدیمی که خیلی خوووشگله ۶۵۰ ت،موندم بخرم یا نه

قیمتشو خیلی خوب میگه میترسم نخرم پشیمون شم

نظرتون چیه🤔

شما ظروف انتیک دارید یا ن

بچها من عاشق ظروف گلسرخی ام خیلی خودمو کنترل کردم که نخرم ولی الان یه خانم توشهرمون اکهی دیوار ژدن ...

استفاده می کنی از این ظروف گل سرخی ؟

یا صرفا چون علاقه داری وقراره بره تو کابینت؟

ست های دیگه اش داری؟

می دونی اگه پیش دستی هاش بخری بقیه ایتم هاش باید بخری؟

شادی صدام کنید
چه عالی در مورد لباس خونگی که کار خیلی راحت تره یهو همشون رو هم نیار مثلا ۴ ۵ دست که دوسشون نداری رو ...

حتما همینکارو میکنم 

به نکات خوبی اشاره کردی عزیزم

گاهی یه لباس رو اینقدر دوستش داریم که حواسمون نیس از ریخت و قیافه افتاده

برم اون پولو پارسیان بخرم یا به سلیقم احترام بزارم و برم سراغ علاقم؟😁🥴🧐🤔

اگه واقعا استفاده میکنی ازشون و کاربردی هست بخر وگرنه بخاطر قیمتش پایینش الکی پول نده بابتش برو پارسیان بخر تا یکسال دیگه منفعت هم کرده باشی

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️