2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740513 بازدید | 44731 پست
کل هزینه های عروسی عقد اینا هم با شوهرم بود اتفاقا برعکس شوهرم وابسته به خانواده اش نیست اصلا، اینو ...

منظورم بشما نبود عزیزم،کلی گفتم،

چون من روانشناسم و ازین موارد زیاددیدم که دوماد همش سرش خمه پیش خونوادش چون خرجشو میدن و این عروسو اذیت میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من چند ساله که روش مینیمالسی رو پیاده کردم دیگه یجور عادت برام شده ولی باز با دیدن تایپک چند روزه افتادم جون خونه و وسایل ، واقعن حس خوبی داره

من بیشتر از همه چیز ورودیهامو کنترل میکنم و این باعث شده مشکلم کم بشه فقط هدیه های که گیرم میاد کمی اذیتم میکنه که بعد از کلی سبک سنگین کردن با خودم سعی در خروج کردنشون میکنم حالا بعنوان هدیه دادن  یا دادن به خیربه و ....

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

من دیروز عصر و امروز صبح درگیر تعویض ملافه ها و رو بالشتی های خودمون و دخترم بودم از هر کدوم دو تا داشتیم که موقع شستشو جا به جا میکردم ولی دیگه کهنه شده بود 

از هر کدوم دو تا دوختم و جایگزین کردم 

از قدیمی ها هم یه زیر انداز کوچولو واسه دخترم درست کردم موقع کار با گواش استفاده کنه 

و از بقیه ملحفه های کهنه همه رو به هم وصل کردم به اندازه مربع بزرگ و دادم به شوهر خواهرم برای زمین های کشاورزی موقع برداشت محصول استفاده کنه 

پنج شش تا گونی های پارچه ای برنج هم داشتم اونا هم به همین ترتیب به هم وصل کردم و به شوهر خواهرم دادم 

و اینکه امسال خونه تکونی خاصی ندارم انبار و پارکینگ رو باید تمیز کنم ولی به خاطر حجم کار زیادم یا هفته آخر انجام میدم یا ایام تعطیلی نوروز 

کابینت ها هم باید جمع و جور کنم که اون هم میزارم هفته آخر یا جمعه ها 

سلام دوستان من چند ساله که روش مینیمالسی رو پیاده کردم دیگه یجور عادت برام شده ولی باز با دیدن تایپک ...

مننم دقیقا الان گیر هدیه هامم ک‌ خب دست خودم نیست

پوشیدنی ها رو که میدم خیریه بعد کللی کلنجار و کللی نگه داشتن یکی دوسال یسری دادم

الانم دیگه همونجوری یذره جم میشه میدم بیرون یا اطرافیان اگر کسی لازم داره

یسری هم عروسک و دکوریه که خاطره داشت برام ولی میخوام بدم بره

چون اضافیه قشنگ

و کلن هم هیچ وقت دکوری خاصی دوست نداشتم بچینم

بچها شما امروز پاکسازی میکنید خونه رو یا جمعه ها روز خانوادس براتون؟؟ من درگیر رفع انباشتگیم چندین ...

مننم

انباشتگی ده ها ساله دارم تو بعضی قسمتا

یسری انباشتگی ده ها ساله رو پاکسازی کردم یکی دوسال پیش

بقیش مونده الان چندبن رووووزه مشغولشم

خودم باورم نمیشد ک چقد برام بار روانی داره چیزایی ک فکر میکردم انقد بی اهمیته

خانما به نظرتون کیسه وکیوم خوبه برای رختخواب های مهمان بگیرم دیگه خاک نمیگیره و راحت تو کمد جا میشه ؟!

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
بچها شما امروز پاکسازی میکنید خونه رو یا جمعه ها روز خانوادس براتون؟؟ من درگیر رفع انباشتگیم چندین ...

😐💔ن بابا منم جمعه ها روز کار کردنم هست،خونه رو هفته ای تمیز میکنم جمعه ها،همه کارارو میکنم بعدش خونم تاهفته بود تمیزه و راحتم😁😎

ما ک لباس و لوازم تحریر باشه میریزیم کیسه بعد میاز بیرون اونایی که نیاز دارن میان ور میدارن ....

ولی من خودم چند وقت پیش لوازم تحریر هام که اصل ازشون استفاده نمیکردم و سالم بودن رو ریختم تو کیسه دادم بابام بزاره دم در فک کنم دیگ اخر سر یه نیازمند ورش داشت

ولی خیلی حس خوبی بود

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....
ولی منو همسرم از حوله لباسی استفاده میکنیم و خیلی هم گرم وراحته .استخری هم داریم .اما برای مسافرت می ...

منن ولی حوله مسافرتم هم حوله لباسیه

کم حجم و الیاف طبیعه

هیچ وقت تو کل زندگیم حوله استخری نه داشتم نه بلد بودم استفاده کنم

خانما به نظرتون کیسه وکیوم خوبه برای رختخواب های مهمان بگیرم دیگه خاک نمیگیره و راحت تو کمد جا میشه ...

من کاور گرفتم

پک کردم مثلا واسه هر نفر ، با ملافه و رو بالشی و تشک و پتو جدا

گذاشتم تو کاور

مهمون بیاد عر کی میرع یه پک ور میداره واس خودش

من کاور گرفتم پک کردم مثلا واسه هر نفر ، با ملافه و رو بالشی و تشک و پتو جدا گذاشتم تو کاور ...

چه روش خوبی اینجوری منظم میشه چید تو کمد؟کاورتون پلاستیکیه یا پارچه ای من تشک و پتو هام کاور های خودش پلاستیکیه اکثرا تو اسباب کشی خراب شده اینجام خیلی خاک و ... هست

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔