2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740919 بازدید | 44733 پست

خروجی های امروزم:

یه مانتو که خیلی پوشیده بودمش و دیگه زهوارش دررفته بود

یه تاب که چندساله پوشیدمش و بندش پاره شده بود میخواستم بدوزمش چون بقیه جاهاش سالمه ولی دیگه میذارمش خروجی خسته شدم ازش

یه هودی کلاهدار که چون کلاه داره نمیشه زیر مانتو پوشید. تنهایی هم بخوام بپوشم یه مقدار کوتاهه و باهاش معذبم  گذاشتمش خروجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کوله پشتی که بیرونش سالمه ولی داخلش پوسته پوسته شده بود اول گذاشتم که یه سری وسایل و ابزار شوهرمو بذارم داخلش بعد دیدم خودش باعث بی نظمی میشه و برای پیدا کردن وسایل از داخلش باید همشو خالی کرد

گذاشتمش خروجی 

من برای سرویس اشپزخونه جهیزیه، خودم پارچه جنس خوب خریدم و ساده برش دادم و دادم خیاط دوخت

دو تا نم گیر. ۸ تا دستگیره ساده و سه تا پارچه دولایه که به عنوان دم کنی استفاده کنم چون من از ابر داخل دم کنی اصلا خوشم نمیومد. پیش بند هم اماده خریدم. دستکش فر هم ازین سیلیکونی ها خریدم و خیلی هم خوشحال بودم این کارو کردم!

ولی دو روز قبل عروسی که مادرم اومده بود خونمون. رفت بازار و برگشت دیدم یه سرویس اشپزخونه برام خریده 

دلم میخواست اون لحظه سرمو بکوبم به دیوار! 

دستگیره هاش و دستکش های فر همون بار اول استفاده سوختن! یه سری دستگیره مدل دار هم داشت که اصلا استفاده نکردم. پیش بندش هم نیازی نداشتم. دم کنی هاش هم دو سه بار استفاده کردم ولی قابلمه ها با درب پیرکس و سوراخ دار نیازی به دم کنی ندارن اصلا

همه اینارو الان گذاشتم خروجی

واقعا این سرویس های بیرونی خیلی چیزای غیر کاربردی دارن و جنسشون هم ضعیفه

ازون سرویسی که خودم دوختم هم پارچه های دم کنیش اصلا استفاده نشد ولی چون پارچه مربعی ساده هستن میتونم ازشون استفاده دیگه بکنم مثلا یکیشو دادم به شوهرم ببره سر کار و به عنوان سفره ازش استفاده کنه! بزرگه هم برای زیر دستم گاهی استفاده میکنم تو اشپزخونه ولی فکر کردم اونم سفره ش کنم برای داخل سبد مسافرتیم بذارم که سفره دم دستیمو هی برندارم ببرم پیک نیک. کوچیکه هم میخوام دورشو بدوزم و براش بند یا زیپ بذارم و برای قاشق چنگال وقتی میریم پیک نیک یا سفر استفاده کنم

من تختخوابم کشودارهست .راضی نیستم تازه کشوهاش خالیه وغیر کاربردی۰🙁.درضمن من دوست دارم تخت از زمین ف ...

چرا کشو هاش غیر کاربردیه من دیدم میگن خیلی خوبه و جادار وسایل هاشونو میزارن تو کشو یا زیر تخت 😅

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
یه کوله پشتی که بیرونش سالمه ولی داخلش پوسته پوسته شده بود اول گذاشتم که یه سری وسایل و ابزار شوهرمو ...

من کوله لپ تاپم کهنه شده بود. جنس خوب گرفته بودم و ده سال استفاده شد. امسال یه کوله لپ تاپ جدید گرفتم. قبلی رو میخواستم رد کنم. اما دیدم برای جمع کردن یه سری لباسها مناسبه. فعلا در نقش ساک لباس مونده تو خونه مون.

ممنون عزیزم چندین بار این کارو کردم ولی بازم همش حواسم پیششونه. انگار یکی یکی رو مغزم رژه میرن 

میدونم عزیزم تجربه شو داشتم. یه سری لباس رو سالها نگه داشتم به امید اینکه یه روز دلم بخواد بپوشمشون. نه سایزشون مشکل داشت نه دمده بودن. فقط سلیقه م عوض شده بود یا اینکه خرید هیجانی بود. و چون نو بودن و رو مد ، نمی شد بذارمشون کنار. 

جمع بودن و اصلا نمیدیدمشون اما از ذهنم بیرون نمیرفتن. بعد یه مدت طاقتم تموم شد. همه رو گذاشتم تو یه ساک که دیگه لازم نداشتیم و ساک رو دادم خیریه. پر لباس نو. 

دیگه ذهنم آروم شد.

لباسهای پسرم رو هم دو سال و نیم پیش دادم خیریه. کاپشن نو، هودی نو، و یه عالمه لباس گرون که چند بار بیشتر پوشیده نشده بودن. شلوار و کفش نو.

حتی دو بسته پوشک اضافه داشت. از پوشک گرفته بودمش و دیگه لازممون نمی شد. روم هم نمی شد به آشناها بدم. همه رو دادم خیریه. کلی جا باز شد.

گاهی وقتا خودمونو گول میزنیم و به زور برای نگه داشتن وسایل دلیل میاریم. اما نهایتا فقط با دل کندن آروم میشیم.

سلام بر دوستای مینی‌مالیستی ❤️

چند روزه می‌خوام گزارش بدم ولی گفتم خوبه همه رو جمع کنم نتیجه را یک جا بزارم 

گفته بودم می‌خوام خونه تکونی را با اتاق بالایی شروع کنم 

پریروز رفتم سراغش.خیلی نشد مرتب کنم .اما اندازه نصف یه گونی وسیله بازیافتی جمع کردم.چوب لباسی های لباس بچه،اسباب بازی های خراب ...و چند تیکه ظرف که شاید به درد مامانم بخوره 

یه چیزایی هم آوردم پایین تا استفاده کنم 

این هفته با کلی پارچه خدافظی کردم.به اندازه یه سبد بزرگ از اینایی که میوه فروشی ها دارن.چیده بودم تو این سبد ها و از پارسال تا حالا که رگباری خروجی داشتم در حال حاضر پنج تا سبد دیگه مونده🤩🙅🏼 

از این به بعد هروقت یکی از این سبدها کم شد اینجا خبرشو میدم که شما هم خسته نشین😁

به هر حال این پارچه ها در طی ده سال روی هم جمع شدن و نمیشه یه شبه از دست شون خلاص شد.اما تازگی خیلی دارم مقاومتم را میشکنند و اونایی که میگفتم به درد میخورن را یکی بعد از دیگری دور میندازم

و

در مورد رژیم مینی‌مالیستی 

کار خدا میلم به شیرینی جات خیلی خیلی کم شده.کلا شیرینی خور افراطی هم نبودم .اما همین که استارت رژیم را زدم یهو از پنجاه درصد رسیده به ده درصد☺️

میان وعده صبح را حذف کردم.عصر هم اگر گرسنم بشه نهایت دوتا خرما یا دوتا بیسکوییت سبوس دار و یا دو سه لقمه نون پنیر میخورم 

سر سفره هم قبل از اینکه سیر بشم دیگه غذا نمی‌خورم 

از این گندمک های بوداده که پفکی و شور هستن خریدم که سالم تر از چیپس و پفک هست 

درسته که بخاطر بچه داری نمیتونم برم پیاده روی.اما امروز این به ذهنم رسید که کفشای کتونیم را بپوشم و صبح برم تو حیاط در حد سه دقیقه درجا بزنم و هر روز سه دقیقه به این تایم اضافه کنم تا برسه به یک ربع 

بچه ها اگر بخواهیم کاری رو انجام بدیم راه حل خود به خود میاد 

این عادت ها شاید تو یه هفته ،یک ماه و حتی چند ماه معجزه نکنه.اما حتما اثرش بعد از یک سال بیشتر و بیشتر میشه و ماندگار 💪

کاش راجب غذا خوردن مینیمال هم بیشتر خانما توضیح بدن خیلی عالی میشد من گاهی پرخوری عصبی دارم بعدش پشیمون میشم

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
چرا کشو هاش غیر کاربردیه من دیدم میگن خیلی خوبه و جادار وسایل هاشونو میزارن تو کشو یا زیر تخت 😅

یه آشنا داشتیم وسایل چوبی می‌ساخت 

می‌گفت این کشوها استقامت تخت را پایین میاره 

مگر اینکه با چوب خیلی خوب و محکم باشه 

راست هم می‌گفت.یکی تو فامیل اونطوری خرید الان پشیمونه

بعد خیلی هم جا دار نیستن . از خطای چشم بزرگ بنظر میان 

کاش راجب غذا خوردن مینیمال هم بیشتر خانما توضیح بدن خیلی عالی میشد من گاهی پرخوری عصبی دارم بعدش پشی ...

من دارم سعی خودمو میکنم .باید به سالم خواری عادت کنیم 

غذاهای کنسروی و تن ماهی نخورید 

اگه پرخوری عصبی دارین تنقلات سالم هم زیاد هست که بخورید 

مثل مغزیجات ،کشک خشک،گندم بو داده....من این ذرت بو داده های کیلویی بیرون رو هم حس خوبی بهشون ندارم.خودمون تو خونه درست کنیم بهتره 

حتی یه مدت با پوست کن سیب زمینی رو ورقه ای برش میدادم . خیلی راحته با پوست کن.بعد یک ساعت توی آب میذاشتم نشاسته اضافه ش می‌رفت.بعدم که آبکش و تو روغن کم سرخ میکردم .این میشد چیپس رژیمی .هزار برابر هم خوشمزه تر از چیپس سوپرمارکت میشد😋

اما متاسفانه تو این کارا خیلی تنبل شدم در حال حاضر