2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741337 بازدید | 44741 پست
کل پتوهای من چه جهیزیه چه هدیه چه پتو دوران مجردی همه اش درمجموع میشه سه تا یک نفره و یک دونفره که ...

ما برای خودمون: دو تا لحاف دو نفره برای تخت داریم. 

چهار تا بالش 

دو تا ملحفه روکش تخت (موقع شستشو تعویض میشه)

برای پسرم: یک بالش، یک لحاف، دو تا ملحفه روکش تخت(موقع شستشو تعویض میشه)

برای مهمان: دو تا تشک، دو تا پتو، دو تا بالش، دو تا ملحفه

دو تا هم پتوی مسافرتی نازک داریم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

السا جان ما هم خونه باغ داریم البته مال خودمون نیست مشترک.بعد ما خیلی اونجا مهمون می بریم وخودمون مر ...

ان شالله بسلامتی بعد تولد نی نی بحساب همه کارای نیمه تموم میرسی

از قدیم گفتن هر سری یه فکری😅

خانم ها من ایده آلم یادداشت کردم این بخش کمد دیواری اتاق به این لیست برسم به هدفم تو پاکسازی وکاربرد ...

من کل رختخوابهام تو قسمت بالای کمد اتاق خودمون جا شدن. اون بالای بالا که باید صندلی بذاریم. قسمتهای وسط هم لباسهای خودم و همسرمه. قسمت پائین هم اتو و جاروبرقی و دو تا پاتختی که گذاشتم تو کمد تا دور و برم خلوت باشه.

اتاق پسرم هم بالای بالا اسباب بازیای اضافه و یک ساک و یک چمدونه

وسط هم لباسهای مهمونی خودم، لباسهای خارج فصل و کت و شلوار همسرم و کلا لباسهایی که دیر به دیر لازم میشن

پائین پائین هم یه طبقه داره اسباب بازیای پسرمه.

...............

برای خروجی یه روفرشی بزرگ فکر کنم ۳ در ۴ دارم. دوست دارم خارج شه.

دو تا کوسن اضافه هست که فعلا میدونم همسرم مخالف خروجشونه.

یه آستری پرده اضافه و یک دستک پرده مخمل اضافه هست که فعلا همسرم مخالف خروجشونه اگر چه تو خونه جدید کاربرد ندارن.

اینا همه کنار رختخوابا اون بالاس.

...............

میز اتو چند سال پیش گذاشتم خروجی چون اصلا لازمم نمیشد و من ایستاده نمی تونستم اتو کنم.

الان پتو مسافرتی میذارم رو زمین میشینم رو همون اتو میکنم.

بااینکه کلی چادررنگی و پارچشو برام این مدت هدیه و سوغاتی داده بودن و ردکرده بودم،حتی چادر عقدمو دادم خیریه برای عروسا،ولی بازم الان چهارتا چادررنگی دیگه پیداکردم از انباری🤦

هرچی میریزم دور باز نمیدونم اکجا پیداشوم میشه...تابحال یکبارم استفادم نشده ها

خلاصه این چارتارو تصمیم گرفتم ببرم باغ شایپ اونجا بکاراومد،اگه سه ماه رد شد و مهمونا استفاده نکردن میبخشم به مسجد.

شما چنتا چادررنگی دارید؟

اکثر افرادی که زندگی میکنن و خوش میگذرونن  پولشونو خرج تفریح میکنن و شاد هستن تو سبک زندگیشو ...

خب یعنی چی خرج تفریح میکنن

منظورت اینه کمتر خرج لباس و اینا کنیم بیشتر بریم بگردیم و اینا؟

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
بااینکه کلی چادررنگی و پارچشو برام این مدت هدیه و سوغاتی داده بودن و ردکرده بودم،حتی چادر عقدمو دادم ...

تا دلت بخواد چادر رنگی وپارچه پیراهنی وپارچه شلداری اقایون از این چیزا داشتم همه دادم به مامانم.دوتا پارچه چادری رنگی نگه داشتم به دلیلی.

چادرعقدم چادرنمازم استفاده می کنم.یه چادر هم دارم گذاشتم تو کمد جلوی در چون خیلی پیش میاد درب ساختمون می زنند چادر دم دستم باشه.

یه چادر مشکی هم دارم برای سرکارم استفاده می کنم.این سه تا چادر واقعا استفاده می کنم روزانه اصلا نمیشه که نباشه

شادی صدام کنید
بااینکه کلی چادررنگی و پارچشو برام این مدت هدیه و سوغاتی داده بودن و ردکرده بودم،حتی چادر عقدمو دادم ...

چادر تو خونه باغ استفاده نمیشه ها.اگه اقوام تون نماز می خونند یکی یا دوتا ببر اونجا کسی خواست داشته باشی.دوتا دیگه بده مسجد.

شادی صدام کنید

یه چادر نماز،یک چادر واسه کسی که در بزنه 

چادر مهمون فکر کنم ۳ تا دارم.

یک چادر مشکی برای بیرون

دو تا پارچه چادری دارم که نگذاشتم خروجی.

اما سجاده زیاد دارم چون گاهی مهمون زیاد دارم.حتی برای یکبار در سال هم مهمون زیاد داشته باشم مجبورم استفاده کنم.