2777
2789

ازش جدا شدم چون نمیدیدم تلاش جدی برای رابطمون کنه و صفر بود و درآمدشو میداد پدرش

پدر منم داشت ارثشو تقسیم میکرد و میخواستم وقتی این آدم اومد جلو به پدرم بگم اینم داره تلاش میکنه برای آیندمون

منم به خودم قول دادم اگه دیدم داره تلاش میکنه برای رابطمون برگردم ۵ سال کم نیست واقعا

ولی وقتی جدا شدم من بده شدم پشتمم گفته هر جا باشم نمیاد😊

دوستم میگفت رفته باشگاه و کلی وزن کم کرده

انگار مشکل وزنش بوده

مشکل اخلاق انت بوده داداش😂

نمیدونم چرا دیگه از چشمم افتاده و برام مهم نیست حتی اگه تبدیل به طلا شه

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم نبود تاپیک نمیزدی ، اصلا راجبش صحبت نکن دیگ درگیزش نباش اون الان ب فکر بعدیه

تاپیک نزدم برای اینکه مهمه

گاهی تاپیک میزنم چون نمیخوام اینا رو به کسی بگم اینجا ناشناسم

آره بابا مشخصه فکر یکی دیگس شایدم با یکی دیگس

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
واقعااا اون لحظه ای که عشق سمی آدم از چشمش بیوفته هزار بار تقدیم به هممون 🤌🏻🤌🏻😂😂امیدوارم منم ا ...

دو بار از این گه بازیا دربیاره میفته از چشمت

اونم دنبال یکی دیگس

ادم میسوزه از عمر و وقتش

بخدا 

کاش زودتر این روشو نشون میداد