2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741340 بازدید | 44741 پست
حالا خودتون بذارید جای من واقعا دلتون میاد این همه پتوی گلبافت ونو بذارید خروجی؟اصلا شوهرتون ومادرتو ...

عزیزم😔 راست میگی واقعا. گاهی اوقات شرایط اقتصادی به بعصی ها جسارت فکر کردن به خونه خلوت تر رو نمیده و ناخودآگاه همین شرایط بعضی ها رو دور از مینیمالیسم نگه میداره.

پتوها رو اگر همسرتون راضی میشن البته بدین به موسسه های حمایت از بی سرپرست ها یا مثلا شیرخوارگاه ها یا خانه های امن زنان. شاید اینطوری همسرتون موافقت کنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز پیش حرف رختخواب بود من گفتم این بخش خونه ام دوس ندارم وبابت اش گزارش نمیدم.قسمت پتوهای خونه ...

االبته اگه اوضاع اقتصادی خوب بود و اینقد تورم نبود حداقل میدونستم قیمت امسال با چند سال دیگه افزایش شدید نداره خیلی راحت تر تصمیم می‌گرفتیم. 

قصد جسارت نداشتم اصلا ربطی به انتزاعی یا ملموس بودن کلمه نداره بعضی کلمات به عنوان اسم و بعضی به ع ...

با سلام.

من عذر میخوام شما درست می فرمایید عرض کردم انگلیسی فرراره و بنده سواد کافی ندارم،ممنونم به اطلاعات عمومی من اضافه شد،لطفتون پایدار

شاد و تندرست باشید 

حالا خودتون بذارید جای من واقعا دلتون میاد این همه پتوی گلبافت ونو بذارید خروجی؟اصلا شوهرتون ومادرتو ...

دقیقا منم همین شرایط رو دارم یه حس بدی دارم نه میتونم بزارم خروجی نه نگه دارم فقط شرایط الان من اینجوریه که یه انباری بزرگ دارم گفتم اول انتقال بدم انبار شاید از جلو چشم برداشتن باعث بشه راحتتر در موردش تصمیم بگیرم و رد کنم بره 

برامون از تجربه ی خونه خلوت و مرتبتون بگید. اگر دوس دارید البته

سلامی مجدد.

من فعلا دوباره به منزل پدری نقل مکان کردم ،خیلی از شلوغی بدم میاد ولی همیشه خونم مثل بمباران‌های هیروشیما داغونه و به هم ریختس قانون اول من :لباساتو جوری بنداز که مادرت دلش بسوزه و جمشون کنه، البته الان که به  دور و ورم نگاه میکنم میگم حاجی بیچاره مادرم 

االبته اگه اوضاع اقتصادی خوب بود و اینقد تورم نبود حداقل میدونستم قیمت امسال با چند سال دیگه افزایش ...

دقیقا. تا دو سال پیش خیلی راحت تر می شد تصمیم گرفت. الان که هر روز بدتر از دیروز. ولی باز هم تا جایی که میتونیم ورودی ها رو کنترل کنیم که بعدا مجبور نشیم تو دو راهی تصمیم گیری بمونیم

سبدها تهیه کردم متاسفانه هیییییچ دورریزی نداره، حتی آشغالای آشپزخونه مونم قایمکی میبریم بیرون  ...

متوجه میشم منم دخترم پنج سالشه و حتی از پوست پسته هم نمی‌گذره 😭😂

و تقریبا منم یک ماه پیش یه قانون کوچولویی رو از همین گروه یاد گرفتم و دارم اجرا میکنم 

هر روز یک الی سه چیز کوچیک روانه زباله میشه 

یه سری چیزا هم اول از جلو چشمش بر میدارم بعد از سه چهار روز اگر دیدم احوالشو نپرسید بازم روانه زباله میشه 

اسباب بازی ها هم به همین ترتیب یه مقداریشو از جلو چشمش برداشتم هنوز متوجه نشده اگه دیدم تا یه مدت دیگه یادش نبود رد میکنم بره 👹

عزیزم🤣 پس اینجا دقیقا مناسب شماست. انشالا بتونین دور و برتون رو کمی خلوت تر کنین

سلام 

این را واقعاً جوابی براش ندارم،😅 شاد باشید امیدوارم که صحبت های بالا رو مبنا به تبادل اطلاعات برداشت کرده باشید نه بی‌ادبی

شاد و پایدار باشید 

شادی جان منم حس شمارو داشتم و تقریبا یکسال بود که پتوهای اضافی که از قضا رنگارنگم هستن انتقال دادم انباری تااینکه دوماه قبل یه خونه باغ قدیمی خریدیم و الان هرچیو که نخوام میبرم اونجا چون میدونم اونجااستفاده میشه و اقوام زیاد میان اونحا ازین به بعد و ظرف و ظروف اضافی و هرچی تشک و بالشت و پتو داشتم غیر دوتا پتو ،بردم باغ

یعنی دارم نفس میکشماااا😁🤩

اخه من مطمعنم که کسی شب مون خونم نمیمونه،گاهی اوقات سالی دوسالی یکبار پیش بیاد که مامانم یا مادرشوهرم شب پیس ماباشن که اونام روی تشک نمیخوابن بخاطر کمرشون و روی زمین پتو میندازن میخوابن

دوستانی که مهمون شب مون ندارن ببرن خیریه پتوهای اضافیو یا ببرن باغی جایی،کیفشو ببرید