2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741660 بازدید | 44747 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امروز چندتا دفترچه یادداشت که دیگه مطالبش ملکه ذهنم شده بود انداختم دور.کلی هویج تو یخچال بود در استانه فاسد شدن خوشبختانه دیشب همسرم اب هویج گرفت.

انقدر دوست دارم یخچال مرتب وخلوت باشه.

الان سه تا شیشه خیارشور،دوتا دبه رب انار ویه قوطی کره بادام زمینی تو یخچال اضافه است.

شادی صدام کنید
خوش اومدی به جمعمون دوستم. فکر کنم شما خودتون دچار اشتباه شدین. لفظ مینیمالیست بیشتر برای شخص به کار ...

سلام.

بابت اینکه از ادبیات انگلیسی زیاد سر رشته ندارم ببخشید چون زیر سیکل سواد تحصیلی دارم ولی تا اونجایی که من اطلاعات عمومی دارم کلمه ی مورد نظر اسم انتزاعی است و این اسامی قابل تغییر نیستند چون بیان گر حسی هستند و نمیشه لمسشون کرد برای همین هر تعقیب کوچکی در کلمه مفهوم آن را تعقیر میدهد 

البته زبان انگلیسی فررار است و منم از انگلیسی و زبان های خارجی علم زیادی ندارم .باز هم شاد و پیروز باشید 

مامان پریسا عکسی رو که گذاشته بودین ریپلای نمیشه. چه زیبا و روحنواز.  من کلا سایت چیدانه رو ز ...

نینی سایت چند وقته اذیت میکنه کلا.آره زیادی زیباست به نظرم من این مدل سرویس خواب رو خیلی دوست دارم ولی مشکلم اینه که اتاقمون زیادی کوچیکه ونمیشه تخت گرفت واسه ایده فرستادم منم عاشق سایت چیدانه هستم ❤

منم از شلوغی متنفرم خونمون کم و خلوته حتی گوشیم اصلا عادت ندارم چیز اضافه بزارم و دورم و شلوغ کنم

چه عالی

ای کاش کمی از تجربیاتتون بگید

از تعداد ظروف و لباسهای مصرفیتون

از چیدمان منزلتون

خانم ها حتی تو پاکسازی هاتونم نظم داشته باشید.

تو دفترچه گوشی تون چندتا صفحه باز کنید وهر صفحه به یه بخش خونه اختصاص بدین.[لیلی دیلی هم همین کار می کرد منتها تو دفترچه اش]بعد تمام کشوها،کابینت هاچیزی که وسیله ای توش جا بشه،هر وسیله ای که تو اون قسمت خونه دارید یادداشت کنید.تو شروع وپایان هر روز به این یادداشت تون نگاه کنید ببینید کدوم آیتم نیاز ندارید،کدوم آیتم می تونید تغییر کاربری بدین،کدوم آیتم باید بره خروجی.

اگه یدفعه کمد یا کابینت یا کشو بریزید بیرون سردرگم وکلافه می شید اخرشم همشون بر می گردونید سرجاشون

شادی صدام کنید
خانم ها حتی تو پاکسازی هاتونم نظم داشته باشید. تو دفترچه گوشی تون چندتا صفحه باز کنید وهر صفحه به ی ...

واینکه تو پاکسازی هاتون صبور باشید من دوسال دارم پاکسازی می کنم هنوز تموم نشده.شاید ۸۰ درصد پوشاک والبسه پاکسازی شده.با اینکه همزمان ورودی ها کنترل می کردم.

به نظرم خونه تکونی هاتون بکتید برای پاکسازی ها به خودتون زمان بدین.

شادی صدام کنید

چند روز پیش حرف رختخواب بود من گفتم این بخش خونه ام دوس ندارم وبابت اش گزارش نمیدم.قسمت پتوهای خونه منم شامل جهیزیه ام می شد پتوهای گلبافت وگل گلی که معرف حضورتون هستند.بالغ بر ۸ تا پتو.دوتا مادرهمسرم داد.یه پتو هدیه گرفتم ،یه پتوی دوران مجردی ام اوردم با خودم دیگه خودتون تصور کنید چه قدر ناکوک ونامزونن.امروزه روزم این پتوها مد نیست.خیلی راحت میشد هزینه اش پس انداز کرد وبا دوتا پتو برای خودم وهمسرم ودوتا پتوی مهمان جهیزیه بست.

الانم قاعدتا تو این سالها پتو ها استفاده میشد می تونستم دوتا جدید بخرم اون دوتا استفاده می شد وسالها بعد دوباره دوتا جدید والی آخر

شادی صدام کنید
چند روز پیش حرف رختخواب بود من گفتم این بخش خونه ام دوس ندارم وبابت اش گزارش نمیدم.قسمت پتوهای خونه ...

حالا خودتون بذارید جای من واقعا دلتون میاد این همه پتوی گلبافت ونو بذارید خروجی؟اصلا شوهرتون ومادرتون اجازه میدن؟با این تورم اصلا میشه جایگزین کرد وخیلی سوال دیگه.

در مجموع حرفم اینه خرید هوشمندانه بهتر از اینکه کالایی وارد بشه که ندونیم باهاش چیکار کنیم؟

حالا هزار بار بگو فرهنگ سبسمونی وجهیزیه ایرانی غلط دوستان از وسط به هزار قسمت مساوی تقسیم ات می کنند.

شادی صدام کنید
سلام. بابت اینکه از ادبیات انگلیسی زیاد سر رشته ندارم ببخشید چون زیر سیکل سواد تحصیلی دارم ولی تا ا ...

قصد جسارت نداشتم اصلا

ربطی به انتزاعی یا ملموس بودن کلمه نداره

بعضی کلمات به عنوان اسم و بعضی به عنوان صفت به کار میرن.

بعضی صفتها معمولا برای توصیف شخص و بعضی برای اجسام استفاده می شن.

ممنون. شما هم همینطور😊