2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739446 بازدید | 44710 پست
بچه ها به جای خرید برای اینده از ترس اقتصاد پولتون سرمایه گذاری کنید.حالا به هرشکلی.مثلا این ۴ تا پا ...

دقیقا درسته مامان منم یه چیزایی همینجوری برای جهیزیه م خریده بود اگه به جاش سکه یا طلا میخرید خیلی به نفعمون بود مثلا حدود هفت سال پیش یه سماور ذغالی کوچولو برام خریده یادمه صد هزار تومن اون موقعا پولشو داده بود خب صد تومن هیچی که نمیشد حداقل یه پارسیان پونصد صوتی میشد شایدم بیشتر. الان من این سماورو کجای دلم بذارم اخه!یا پتو برام خریده بود ۷ تا.  من دو تاشو گفتم نمیخوام بذار باشه خودت استفاده کن. گفت باشه برات بعدا کادو میارم چون برای تو خریدم 😁

من دوس داشتم پتوهام تک رنگ باشه ولی الان همه گل گلی و با طرحای مختلف ادم سرگیجه می گیره 

بچها من تحت تاثیر لیلی دیلی میز ام دی افی سیب زمینی پیازمو رد کردم رفت و الان بعد یک سال موندم میز ...

عزیزم یادمه گفتی میز اتوت میذاری  داخل کمد دیواری پس بود و نبودش فرقی نداره به نظر من رد کن بره

منم روی زمین راحت ترم برا همین میز اتوی پایه کوتاه خریدم. تو فکرمه حتی پایه هاش هم دربیارم بندازم دور 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و خروجیییی امروز ی دفتر ک از زمان مجردین بود و توش چرت و پرت می‌نوشتم دیدم چیز جالبی توش نیست رفت خروجی،با ی کتاب،،،دوتا لامپ سوخته ک همسرم گفته بود درست میکنه،،و یکی دوتا جواب آزمایش ک از چندسال پیش مونده بود،،امروز ی کشو رو کلا خالی کردم وای چقدر خوشحال میشم من کشوی خالی میبینم😁

بچها من تحت تاثیر لیلی دیلی میز ام دی افی سیب زمینی پیازمو رد کردم رفت و الان بعد یک سال موندم میز ...

کار خوبی کردی🙂،،،ینی تو هر مدلی باشی مردم ی حرفی واسه گفتن پیدا میکنن،،،،اگه واقعا نیازت نیس ب حرف مردم فکر نکن و رد کن بره

عزیزم یادمه گفتی میز اتوت میذاری  داخل کمد دیواری پس بود و نبودش فرقی نداره به نظر من رد کن بره ...

میز اتوی منم پایه کوتاه کم جاهست ولی برا اونم جای کافی ندارم قبلا یه گوشه ی اتاق باز گذاشته بودمش اتومم روش بود الان تاش کردم گذاشتم بغل کمد 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

منم قبلا از حرف مردم میترسیدم تو فامیلای ما چشم و هم چشمی زیاده همه ی خونه ها پر از وسیله های دکوری و مجسمه و... ولی الان به این درک رسیدم که مردم همیشه حرف برا گفتن دارن مهم خودمم که با پاکسازی خونه احساس سبکی و آرامش میگیرم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خونه مورد علاقه من.خلوت ومرتب وتمیز.بچه ها شما هم اگه تو گالری تون عکس دارید بذارید تا عکس ها نقد کنیم همش که نمی خواهیم وسایل مون بندازیم دور،در کنارش به یه چیدمان شیک وتمیز وکاربردی ام برسیم

شادی صدام کنید
ما خونمون انباری نداره شوهرم وسایل کارش و ابزاراشو گذاشته گوشه اتاق یه صندوقچه اهنی بزرگ که هرچی د ...

اگه فقط یه صندوقچه هس ک همه وسیله هارو میریزه توش و ریخته پاش نیس میتونی یه پارچه خوشکل بخری بکشی روصندوقچه

بچه ها دو روزه در گیر کابینت های آشپزخونه خستم یک جورایی هم پاکسازی و هم تمیز کاری. بچه ها من توی ع ...

عزیزم شما کار درست رو انجام میدی کفی بهتره خوش نمیندازه به کابینت 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.