2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739456 بازدید | 44712 پست
این کنسول نبود خیلی بهتر میشد به نظرم کنسول خیلی چیز بیخودیه

به نظر من کنسول کاربردیه چون مثلا تو این عکس میشه ظروف غذا خوری داخلش گذاشت.یا اونایی که کنسول می ذارند کنار مبلمان ظروف پذیرایی داخلش قرار میدن.البته متراژ خونه واندازه کنسول هم مهمه.

نکته بعدی که کاملا سلیقه ای این که من خونه خالی وسفید وکرم به اون شکل که تو وگوگل وایسنتا می بینیم دوست ندارم و دوست تارم خونه وسیله وچیدمان داشته باشه البته این نظر من وهمه نظرها قابل احترام.

شادی صدام کنید

من توی جهیزیه ام میز اتو نشستنی داشتم که خراب شد الان پنج ساله یه بالشت میذارم لباس اتو میکنم حس میکنم میز اتو چیز الکیه🫠

دور ریختنی امروزم یه کیف سنتی بود که مامانم چندسال پیش از مشهد آورده بود من دوستش نداشتم دادم زن داداشم که عین همون رو داشت از بس استفاده کرده بود له شده بود فهمیدم کیف این سبکی رو دوست داره بهش دادم خوشحال شد

مجددا یه سری اسباب بازی شکسته

دوتا لباس که اندازه ام نبود دادم خواهرم

یه شلوار لی کاغذی رفت خروجی

چهارتا جوراب که از ریخت افتاده بودن

سه تا لباس زیر رفت خروجی

یه دمپایی رو فرشی که خریدم ولی یه بارم نپوشیدم😏

یه سری مهره و ربان رفت خروجی

یه پلاستیک  درب نوشابه پلاستیکی جمع کرده بودم با بچه ها بازی‌های مختلفی انجام می‌دادم سرگرم میشدن که دیگه براشون جذاب نیست همه رو گذاشتم خروجی

دوتا اسب رارکری بچه ها گذاشتم برای فروش توی کمدا نمیدونم چرا از اول که خریدم هیچ علاقه ای بهش نداشتن

دوتاقاب پروانه توی اتاق بچه ها آویز بود گذاشتم بدم دختر عمه ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من کنسول کاربردیه چون مثلا تو این عکس میشه ظروف غذا خوری داخلش گذاشت.یا اونایی که کنسول می ذا ...

وقتی کابینت به اندازه باشه برای خانوم خونه راحت تره که موقع پذیرایی وسایل برداره خوراکی بذاره بیاره این خونه با این متراژ مشخصه آشپزخونه بزرگی هم باید داشته باشه من به نسبت سبک مینیمال میگم اضافه به نظر میاد بازم هر کی یه سلیقه ای داره چون گفته بودید نقد کنیم منم نظرم گفتم

وقتی کابینت به اندازه باشه برای خانوم خونه راحت تره که موقع پذیرایی وسایل برداره خوراکی بذاره بیاره ...

نظرتون قابل احترام دوست عزیز.از این نقدها نکته های خوبی در میاد.

شادی صدام کنید
به نظر من کنسول کاربردیه چون مثلا تو این عکس میشه ظروف غذا خوری داخلش گذاشت.یا اونایی که کنسول می ذا ...

آره حتما باید به اندازه و تناسب خونه و کنسول توجه بشه. مثلا این عکسی که گذاشتی به نظرم خیلی خوبه

خسته نباشی😍

😂😂😂💓💓💓💓

مرسی جان دل

و یه سری فایل ارشیو شده

از شیر مرغغ تا جون ادمیزاد دوره اموزشی داشتم

انقد هر ویز بی ارزشی رو‌نگه داشتم ک وقتی مرتب میکردم بعضی پقتا اصل کاریا نبود یا نمیدونستم کجاس یا اشتباه پاکشون کرده بودم

ولی خلاصه دو روزه دارم اونا رو هم پاکسازی میمنم.

خودش شاید اندازه انباشتگی یه خونه  برام بار فکری داشت

😂😂😂💓💓💓💓 مرسی جان دل و یه سری فایل ارشیو شده از شیر مرغغ تا جون ادمیزاد دوره اموزشی دا ...

هنوزم داره 

ولی نمیذارم اینجوری بمونه. اونو بتونم مرتب و‌ارشیو درست کنم ک‌ البته خیلی هم زمان برع و انرژی ازم میگیرع

خیییلی خوب میشه

من طرفدار این سبکم... یعنی ذاتا اینطور بودم ن اینکه چون سبک شده تبعیت کرده باشم... 

ولی لطفا منو راهنمایی کنید چطوری از خرید بچه جلوگیری کنم، علاوه بر این چون ویدیوهای خلاقیت میبینه، هرچیزی رو نگه میداره ک کاردستی درست کنه 

5و نیم سالش هس ولی از بازیافت برای من داستااااانها میگه