2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739449 بازدید | 44712 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا پارچ با ۱۲ تا لیوان.

۱۲ تا لیوانم گرفتم برای شربت مناسب گذاشتم کنار فقط تابستون استفاده می کنم.

یه پارچ آبی سفالی که با دوتا لیوان سفالی اش ست‌

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

۴ تا پارچ شبشه ای که واقعا قدیمی واز مد افتاده.گذاشتم کنار تو کابینت ولی اگه سرپا بودم حتما همین امروز می ذاشتم خروجی

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه پارچ پلاستیکی که تو سرویس پلاسکو ام بود این خوبه گاهی ازش استفاده می کنیم ولی تو کابینتی که وسایلش استفاده نمی کنیم.

شادی صدام کنید

بچه ها به جای خرید برای اینده از ترس اقتصاد پولتون سرمایه گذاری کنید.حالا به هرشکلی.مثلا این ۴ تا پارچ وقتی مامانم خرید من هنوز دانشگاه نرفته بودم بعد که ازدواج‌کردم از مد افتاده بود دوتا جدید خریدیم.دیگه مامانم اون ۴ تا پارچ ام‌گذاشت تو‌جهزیه ام من الان چندساله دارم این پارچ ها یدک می کشم.

شادی صدام کنید
بچه ها به جای خرید برای اینده از ترس اقتصاد پولتون سرمایه گذاری کنید.حالا به هرشکلی.مثلا این ۴ تا پا ...

دقیقا کاری که والدین من هم انجام دادن 

الان هم بزرگترا هی میگن دختر بچه دارید به فکر باشید برید لوازم خونه براش بخرین 

نمی‌دونم چرا بزرگترامون این شکلی اخلاقهای انباشتگی دارند 

من تصمیم گرفتم برای دخترم باتوجه به اینکه روز به روز داره ارزش پول کم میشه طلا سرمایه گذاری کنم 

بچها من تحت تاثیر لیلی دیلی میز ام دی افی سیب زمینی پیازمو رد کردم رفت

و الان بعد یک سال موندم میز اتوی ام دی اف امم ردکنم بره یا ن

اخه من روی زمین راحتترم برای اتوکشی😁

از طرفی باخودم میگم اگه اینم ردکنم بره دیگه اتاقم مسجد میشه،از حرف مهمونا میترسم چی میکن باخودشون🤔🧐😅😅

پارچ و لیوان و جام چند دست دارید؟ من سه ساله خونه خودم اومدم یکبارم استفاده نشده سه دست پارچ ولیوان ...

من یه دست پارچ و لیوان دارم 

دو دست دیگه لیوان شربت خوری با دو تا پارچ هم دارم که تاحالا از تو کارتن درنیاوردم و استفاده نکردم. فقط برای شربت شاید استفاده بشه ولی من تو این یه سال شربت سرو نکردم. برای مهمون زیاد هم فکر نکنم بشه شربت سرو کرد باید یه دیگ شربت درست کنی!  شیش ماه دیگه میذارمشون اگه استفاده نشد رد میکنم بره

دوازده تا نیم لیوان هم روی سرویس چینیم دارم که دسته ندارن خیلی دوسشون دارم برای نوشابه و اب سر سفره استفاده میکنم شاید اون دو دست رو رد کردم و یه دست دیگه ازینا اضافه کردم