2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735085 بازدید | 44646 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد تهیه لیست برای پوشاک من با دوتا مشکل مواجه ام. پوشش من مینیمال وکلاسیک .دقیقا می دونم چی می ...

اخ گفتی دقیقا مشکل من تو لباس خریدن همینه 

همیشه از رو اجبار خرید کردم ولی متاسفانه خیاط خوبی هم اینجا که هستم سراغ ندارم که بدم بدوزه برام 

چه جالب! پس کمد خلوتی دارین 

تقریبا

دوتا بلوز بافت دارم برای بیرون که خیلی هوا سرد باشه میپوشم

دوتا شومیز مجلسی دارم دوتا هم بلوز نخ پنبه 

سه تا هم شلوار و سه تا روسری

این کل بیرونیامه

❌لایک❌
تقریبا دوتا بلوز بافت دارم برای بیرون که خیلی هوا سرد باشه میپوشم دوتا شومیز مجلسی دارم دوتا هم بل ...

خیلی هم عالی و مینیمال 

من کلی لباس دارم اخرشم میخوام برم جایی هیچی ندارم بپوشم هیچ کدوم به درد هیچ جا نمیخورن

یا سبک و سلیقه من نیستن یا رنگشون با هیچی ست نمیشه و...

منم موافقم اینجوری انگیزه مون بیشتر میشه 

اگر بقیه دوستان هم موافقن این هفته رو اختصاص بدیم به یک قسمت مثلا آشپزخونه.

تا جمعه پاکسازی کنیم و اگر چیزی لازم هست برای خرید لیست تهیه کنیم.

اگر هم قسمت دیگه ای مد نظرتونه رو اون قسمت کار کنیم

تقریبا دوتا بلوز بافت دارم برای بیرون که خیلی هوا سرد باشه میپوشم دوتا شومیز مجلسی دارم دوتا هم بل ...

قبل عید یه شلوار و بلوز نخ پنبه اضافه ورودی دارم 

و سه تا شلوار و یه شومیزم خروجی

این شومیزها(حریر، ساتن،گیپور)جنسش اصلا به درد تابستون و زمستون نمیخوره فقط شیکه حداقل برای من اینطوریه.زمستونا سرده تابستونام انگار داغ داغه

تجربه داشتم جنس نخ پنبه عالیه

میخوام کم کم برای ورودی ها جنس لباسهام همه نخی یا پنبه ای باشه ان شاالله

❌لایک❌
قبل عید یه شلوار و بلوز نخ پنبه اضافه ورودی دارم  و سه تا شلوار و یه شومیزم خروجی این شومی ...

خیلی خوبه که ورودی رو کنترل کنیم کیفیت لباسها و لوازممون رو کم کم ببریم بالا. یه مدت که به ورودی توجه کنیم چند وقت بعدش میبینیم کل وسایلمون با کیفیت و مینیمال شدن.

بچها من یه عادتی بد یا خوبی که دارم اینه که مثلا میرم خرید لباس و از یه مانتویی خوشم میاد درعین واحد ...

عزیزم اینکه از یه مدل چند رنگ می خرید به نظرم یه عادت بد.

باز مدل های مختلف بخرید میگم خوب پوشاک دوست دارید وایرادی نداره.واینکه ببریدشون خونه باغ بله پاک کردن صورت مسئله است.یا بدین مادرتون استفاده کنند یا بدین به یک نیازمند.

شادی صدام کنید

برای اینکه حضورم تو این تاپیک حلال کنم امروز یه دهان شویه بود که با شروع بارداری نتونستم استفاده کنم یک سوم اش مونده بود چون شخصی بود همسرم نمی تونست استفاده کنه محتویاتش ریختم دور جاش گذاشتم تو زباله های بازیافتی.

شادی صدام کنید
پس حتما بجای مانتو ،شومیز زیاددارید ؟

نه عزیزم 

یه اخلاقی که دارم زود از هرچیزی تو پوشاک و حتی طلاجات خسته میشم و میخوام تنوع داشته باشه ولی نمیخوامم انباشتگی داشته باشم 

مثلا یه گوشواره بگیرم ۶ ماه دیگه کاملاااا ازش سیر میشم هی میخوام برم عوضش کنم چون به صرفه نیست نمیتونم😄 برای همین یه مدت ازش استفاده نمیکنم یا کلا زیاد استفاده نمیکنم تا هم برام تازگی داشته باشه و هم به خودم ضرر نزنم🙃  در عین حال که دوست ندارمم چیزی بهم آویزون باشه 

برای لباس هم همینطورم یه لباسو نمیتونم زیاد بپوشم ولی وقتی تعدادش کم باشه مرتب باید شسته بشه و این روند کهنه شدن رو تسریع میبخشه و این به نفع منه به خاطر اون اخلاقم 🤦‍♀️ 

این اخلاق واسه دوستامم دارم نمیدونم خوبه یا بد 

هر یکی دوسال کلا دوستام یکی یکی کنار گذاشته میشن و به جاش دوستای جدیدی پیدا میکنم البته نه با عجله 

وقتی با یکی دوست میشم نزدیکش که میشم بعضی اخلاقاش باهام جور نیست و آرامشمو میگیرن بعد کم کم رفت و آمد رو باهاش کم میکنم تا میرسه به حد یه سلام و احوال پرسی اونم یا تو یه پیامک یا خیلی اتفاقی جایی همدیگه رو ببینیم.  

❌لایک❌
2810