2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735336 بازدید | 44658 پست
بچه ها آشپزخونه بنظرتون کفش چیکار کنم؟سرامیک،فرش،گلیم،موکت؟

من به شخصه با سرامیک تنها راحت ترم . تمیز کردنش خیلیییی راحت تره اما همسرم دوست ندارن. یه قالیچه کوچیک انداختم وسطش. اما جلو سینک خالیه.

بعضیا رو دیدم جلو سینک پادری میندازن من خوشم نمیاد و هیچ وقت نخریدم. خودم همیشه دمپایی پامه تو آشپزخونه. اگر آب بریزه خم همون لحظه دستمال میکشم سرامیکها رو. همیشه فقط یه قالیچه تو آشپزخونه مون بوده البته نه خیلی بزرگ .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یکی تون لطفا بره تو تاپیک اخرم ادرس این تاپیک بذاره خودم بلد نبستم

گذاشتم برات عزیزم

کار سختی نیست. منم تازگی یاد گرفتم. تو همین تاپیک که هستی اون نوار بالای صفحه که آدرس هست دو کپی کن.

بعد تو هر تاپیکی خواستی لینک بداری قسمت اطهار نظر یه چیزی داره مثل حلقه زنجیره کنار همون جایی که عکس میذاری.

اون رو بزن بعد آدرسی که کپی کردی رو اونجا پیست کن. بعد هم پائینش گزینه باز کردندر صفحه جدید رو تیک بزن. بعد گوشه سمت چپ پائین اون اضافه کردن رو هم بزن. بعد هم ارسال کن.

بچه ها آشپزخونه بنظرتون کفش چیکار کنم؟سرامیک،فرش،گلیم،موکت؟

موکت که اصلا یه چیزی بریزه روش پاک کردنش خیلی سخته.

فرش هم برای متراژ آشپزخونه ها به نظرم مناسبت نداره.

ترجیح من سرامیک با نهایت یه گلیم وسط اش.

شادی صدام کنید
دوستان برای خونه تکونی برنامه بذاریم؟ هر چند روز برای یه قسمت مثلا و گزارش بدیم؟ یا با روش الان راحت ...

با برنامه پیش رفتن وکار گروهی هنیشه بیشتر از کار انفرادی جواب میده.به نظرم عزیزانی که قصد خونه تکونی دارند از الان هر هفته یه قسمت خونه مشخص کنید وبا هم دیگه پیش بزید وگزارش بدین.

شادی صدام کنید
منم دیروز این خروجی ها رو داشتم و از همه مهمتر من ک خیلی تنوع طلب در زمینه پوشاک هستم دیروز رفتم باز ...

خروجی ینی انداختین اشغالی یا میخواین ببین کسی؟

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
خانما یه سوال شما بدلیجات استفاده میکنین یا فقط طلا ؟و اینکه من کلی بدلیجات نقره و استیل دارم استفاد ...

من خیلی کم طلا دادم 

یه رینگ ساده 

یه زنجیر و آویز ساده یه گوشواره کوچیک بچگونه ساده 

اصلا از هرچیزی که به خودم آویزون کنم خوشم نمیاد 

فقط گاهی اونم تنوعی همین طلاها رو میندازم 

خیلی قبل بدلیجاتم داشتم که یواش یواش رفت خروجی

❌لایک❌

من در حال حاضر دارم رو‌بالشتی ها رو باز میکنم و‌میشورم همچنین استر زیرش رو ميندازم میشورم و لایکو های توش رو از هم باز میکنم و امشب درست میکنم و درش رو میدوزم

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

بچها من یه عادتی بد یا خوبی که دارم اینه که مثلا میرم خرید لباس و از یه مانتویی خوشم میاد درعین واحد سه چهار دست از همون مدل بارنگهای متفاوت میخرم و یا جایی آف  زده باشه چنتا لباس مانتو یا پالتو میخرم

خلاصه اینکه الان از دو سه سال قبل مانتو دارم که یا نوعن یا یکی دو بار فرصت شده استفاده بشن

و الان رو مخمن..اخه امروز و فردا دارن اثاث کشی میکنم و میخام سبک برم خونه جدید

بنظرتون بدم خیریه یا نگه شون دارم باتوجه به افزایش قیمت لباسهای الان یا بدم مامانم؟؟

چون سایزمون یکیه

2810