2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735629 بازدید | 44666 پست

بحث یادگاری‌ها هم بگم فقط دوعدد لباس ست بچه ها نگه داشتم تو کمدشون آویزه همین دیگه چیزی یادگاری ندارم

دختر عمه خودم اولین ناخون بچش که گرفته اولین دست خط بچش اولین لباس هرچی فکر کنید نگه داشته

خواهر خودمم صندوقچه گرفته اولین های بچش گذاشته صندوقچه ☹️

من واسه بچه هام اصلا تولد آنچنانی نگرفتم به جز تولد دوسالگی که اونم مهمونامون ده نفر بودن غذام یه مدل بود تزئینات خودم انجام دادمو بقیه همیشه چهارنفره بوده اوج ریخت و پاشم اینه هر سال تولدشون میبرم عکس میگیرم و شاسی کوچیک چاپ میکردم که الان که فکرش میکنم تعداد عکسها همینجور عمل کنم خیلی زیاد میشه و من با این همه شاسی چکار کنم یه دیوار پر میشه و با این سبک زندگیم همخونی نداره شاید امسال عکس بگیرم و شاسی چاپ نکنم یکی که بشه بذارم آلبوم 

بحث یادگاری‌ها هم بگم فقط دوعدد لباس ست بچه ها نگه داشتم تو کمدشون آویزه همین دیگه چیزی یادگاری ندار ...

من اینجور وقتا عکس می‌گیرم...فوقش یک دفتر اگه نگه دارم به عنوان یادگاری.البته قبلا اینطوری نبودم اما الان خیلی راحت رد می‌کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دختر هام دفترچه خریدم تمام اولین کارهاشون یا جمله هاشون رو توش یاداشت می کنم یا سر حال باشم براشون می نویسم برای هر کدوم هم کیسه خواب هاشون نگه داشتم یادگاری با لباس بیمارستانشون عکس ها هم که مستقیم می ره تو برنامه گوشیم  نیاز نیست چاپ کنم الان دخترم ۱۲ سالشه تمام عکس هاش دارم حتی گوشیمم عوض کردم مونده  دیگه همیشه هست نیاز به چاپ هم نداره 

برای مهمونی هم من اینقدر الک خودم خسته می کردم یا هزینه زیاد چند وقت پیش رفتم تولد دوستم رو میز دو تا ظرف پفک و چیپس و یک سینی مزه داشت شام هم سوپ و ساندویچ با کیک در عوض تمام مدت همه در حال رقصیدن و شادی بودن چقدم همه راضی بودن بیشتر از جمع و با هم بودن لذت بردیم 

عرضم به حضورتون که من هم بند ناف دخملم و اولین باری که موهاش رو نوک گیری کردیم رو نگه داشتم تو یه جعبه ی خوشمل ☺️

این جعبه علاوه بر این دوتا مورد ، شامل بیبی چک مثبتش ، اولین لباسی که تنش کرد ، گیفت جشن دندونیش و چند تا شاخه کوچیک از دسته گلی که همسرم برای ترخیصم خریده بود هست🤭

اینقدر هم بهم حس خوبی میده و عاشق این جعبه ام که نگو

من به این قانون باز کردن فضا و وارد شدن چیزای جدید ایمان آوردم .

این چند روز هی خلوت کردم و در عوض تو دوروز گذشته از سه نفر هدیه گرفتیم ... کاملا غیر منتظره ، خودمم باورم نمیشه به این زودی جاش پر شده باشه .

درراستای اهداف مینیمالیستی ام همسرمو گفتم مناسبتها مثل روز زن و ولنتاین و یلدا و....وهمچنین روز مرد و اینا کادو ندیم بهم ،هزینشو صرف یه شام رومانایک دونفره و تفریح کنیم با نهایتا یه شاخه گل،😁🤩

چه بسا از اوایل ازدواج کلی لباس و هدیه دارم از اقای همسری که نپوشیدم و استفاده نکردم چون سایز یا سلیقم نبود و مجبورا ببخشیدم بکسی

عرضم به حضورتون که من هم بند ناف دخملم و اولین باری که موهاش رو نوک گیری کردیم رو نگه داشتم تو یه جع ...

بی بی چک مثبت رو منم نگه داشته بودم چون بعد هشت سال ناباروری که بی بی چکم مثبت شد نگه داشته بودمش ولی این اواخر حس بد میگرفتم از نگه داشتنش یک هفته پیش انداختم بیرون

2810