2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737219 بازدید | 44691 پست
عالیه منم جا قاشقی کنار طرفشویی هست چون پسرم دستش به ابچکون نمیرسه قبلا اونجا میزاشتم قاشق هامو یه د ...

خیلی خوبه. آدم حالش خوب میشه و استرسش کم. من قبلا افسردگی داشتم الان خیلی بهترم. بخش عظیمی از حال خوبمو مدیون مینیمالیسمم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا اون برچسبای روی در کابینتها رو هنوز حوصله نکردم تمیز کنم. ندید بگیرینشون

اصلا پیدا نیست...

اتفاقا منم امروز ک کل آشپزخونه رو تمیز کردم..در کابینت د زیر کابینت  رو دستمال نکشیدم..خستم شد..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خیلی خوبه. آدم حالش خوب میشه و استرسش کم. من قبلا افسردگی داشتم الان خیلی بهترم. بخش عظیمی از حال خو ...

ولی یه چیزی که هست مهمون یا فامیل میان خونم همه بد نگاه میکنن که یعنی هیچی وسیله نداریمیدونم نباید اهمیت بدم و مهم نیس فکر اونا ولی گاهی ناراحت میشم اخه کل خونه طاهرش کامل خلوته بجز چندجا بقیه رو خلوت خلوت کردم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
ولی یه چیزی که هست مهمون یا فامیل میان خونم همه بد نگاه میکنن که یعنی هیچی وسیله نداریمیدونم نباید ا ...

آره دیگه این نتیجه انتخابمونه.

منم گاهی حس بدی میگیرم از نگاههای بقیه. ولی میگم من اینجوری راحتم. بقیه هم هر جور صلاح میدونن خونه شونو بچینن. هر چند خیلی سخته. یه جور کلنجار درونیه😄

این آشپزخونه من روبروی گاز کابینت پکیج هست زیرش ماشین لباسشویی کنارشم یخچال فریزر جا ...

چه عالی احسنت خیلی خوبه اینجوری پر از حس خوب خلوتی و تمیزی

برای منم خلوته یه قهوه ساز و سه تا پاسماوری یه روغن ریز هم هست 

ولی یه چیزی که هست مهمون یا فامیل میان خونم همه بد نگاه میکنن که یعنی هیچی وسیله نداریمیدونم نباید ا ...

خب واسه همینه که میگن علاوه بر خونه ذهنتون هم مینیمالیسم باید باشه که بقیه افراد رو به کتف چپ بگیریم و از انتخاب سبک زندگیمون لذت ببریم مهم خودمون و خانوادمون باشیم 

ممنون پس آشپزخونه شما هم حسابی خلوته😇

آره خیلی همین امشب یه سبد بزرگ از تو کابینت درآوردم گذاشتم خروجی بازم شوهرم ذوق کرد گفت مغازه لازمش دارم 

فقط امروز هی میگفت این لیوان لامصب کجا چپوندی قاشق گذاشتی اصلا یا باید با دست غذا بخوریم😂😂

خب واسه همینه که میگن علاوه بر خونه ذهنتون هم مینیمالیسم باید باشه که بقیه افراد رو به کتف چپ بگیریم ...

من ذهنم  اصلا مینیمال نیس خب کلی هم خود درگیری دارم با همه چی تو ذهنم  ولی چند مدته بعصی مسائل سعی میکنم مدیریت کنم بهش فکر نکنم خیلی موفق نبودم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من ذهنم  اصلا مینیمال نیس خب کلی هم خود درگیری دارم با همه چی تو ذهنم  ولی چند مدته بعصی م ...

من یکساله ذهنم مینیمال هست اتفاقا حرف زیاد شنیدم تهمت زیاد شنیدم ترحم زیاد دیدم غیبتم زیاد شده به گوشم رسیده ولی برام مهم نبوده در صورتی که قبلش تا دم در خونه طرف میرفتم با خاک یکسانش میکردم ولی الان میگم خدا کمکشون کنه بتونن منو تحمل کنن 🫠

من یکساله ذهنم مینیمال هست اتفاقا حرف زیاد شنیدم تهمت زیاد شنیدم ترحم زیاد دیدم غیبتم زیاد شده به گو ...

من  نارا حت بکشم بیشتر خودخوری میکنم چی میگن بهش نوشخوار فکری همچین چیزی خیلی بهتر شدم نسبت به قبل ولی خیلی سخته به بعصی چیزا فکر نکنم مخصوصا که جز نگر هستم و خیلی احساساتی

من  نارا حت بکشم بیشتر خودخوری میکنم چی میگن بهش نوشخوار فکری همچین چیزی خیلی بهتر شدم نسبت به ...

کافیه بخوای همینطور که تا الان تا حدودی موفق شدی تلاشت رو بکن ذهن و جسم مون لایق بهترین هاست 

این آشپزخونه من روبروی گاز کابینت پکیج هست زیرش ماشین لباسشویی کنارشم یخچال فریزر جا ...

عااالی👌 ماشاالله چقدر کابینت داری من کلا چهارتا کابینت دارم 😁

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰