2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737472 بازدید | 44691 پست
جدی بیارینا😁

حتما.. بخدا اندازه ی یه اتاق شدن این وسایل...حالا امروز آشپزخونه رو تمیز کردم..انقدر عوض شد حالا آشپزخونه ی من تمیز..

۳تا نایلون بزرگ دور ریز داشتم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما.. بخدا اندازه ی یه اتاق شدن این وسایل...حالا امروز آشپزخونه رو تمیز کردم..انقدر عوض شد حالا آشپ ...

این آشپزخونه من

روبروی گاز کابینت پکیج هست زیرش ماشین لباسشویی کنارشم یخچال فریزر

جایی که وایستادم هم یعنی روبروی سینک،  اپن هست

خلوت ترین حالت ممکن😊

وای😲😲😲 تو تاپیک بمون کم کم ذهنیتت رو تغییر میدیم نکنه الان یه کابینت فقط شیشه سس خالی نگهداشتی ...

شوهر من اینکارو کرده🤕اونم تو خونه اجاره ای که بخاطر کارش اومدیم تازه من بعد زایمانم یه تایمی نبودم رو کابینتم کلی خرتو پرت چیده بود دیگه گفتم جمعش کرد

چه عالی. خسته نباشین بیارین دم عیدی حسابی خلوت و دلباز شه خونه تون کیفشو ببرین😍

آره  واقعا...میدونی بیشتر از یک سال ازشون استفاده نکردم...از نظر من وسیله ای ک یکسال اصلا استفاده نشه بکار نمیاد...

مخصوصا میز غذا خوری معضلی واسم..

آره  واقعا...میدونی بیشتر از یک سال ازشون استفاده نکردم...از نظر من وسیله ای ک یکسال اصلا استفا ...

خیلی جاگیره. کلی فضا باز میشه.

اینجا آشپزخونه م باریکتر از خونه قبلیه.

اگه میزناهارخوری بذارم رفت و آمد سخت میشه.

فعلا بردمش تو هال جلوی اپن.

خیلی جاگیره. کلی فضا باز میشه. اینجا آشپزخونه م باریکتر از خونه قبلیه. وگه میزناهارخوری بذارم رفت ...

آشپزخونه ی منم بزرگه ولی عرضش کمه...واسه همین تنگ میشه جا..تو سالن هم موقع مهمان ..باید باز بلندش کنم..بعد بیشتر وقتا رو زمین غذا میخوریم..

این آشپزخونه من روبروی گاز کابینت پکیج هست زیرش ماشین لباسشویی کنارشم یخچال فریزر جا ...

فکر میکردم فقط منم هیچی رو کانتر نمیزارم شما  دیگه  خیلی  مینیمالی😍👏👏👏

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
این آشپزخونه من روبروی گاز کابینت پکیج هست زیرش ماشین لباسشویی کنارشم یخچال فریزر جا ...

خیلی تمیز و خلوت عاشق این خلوتیم.. راستی چوب روی کابینت یا شیشه اس؟؟

فکر میکردم فقط منم هیچی رو کانتر نمیزارم شما  دیگه  خیلی  مینیمالی😍👏👏👏

به جز اون توستر که تو عکسه و سه تا پاسماوری که گوشه ی سمت راست عکس هست و تو عکس نیافتاده هیچی نیست.

فقط وقتی ظرف میشورم جاقاشقی کنار سینک میذارم. خشک که شدن جاقاشقی میره تو آبچکون

به جز اون توستر که تو عکسه و سه تا پاسماوری که گوشه ی سمت راست عکس هست و تو عکس نیافتاده هیچی نیست. ...

عالیه منم جا قاشقی کنار طرفشویی هست چون پسرم دستش به ابچکون نمیرسه قبلا اونجا میزاشتم قاشق هامو یه دونه هم سرخ کن  هست که اونم  خیلی استفاده دارم  همین ها فقط 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔