2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738193 بازدید | 44695 پست
بیار دم دست کم کم خودشون میشکنن😂⁦🏃🏻‍♀️⁩

به نظرتون اگه یه دست رو بدم به مادر شوهرم جاریم ببینه ناراحت میشه؟ مادر شوهرم مهمونیهای شلوغ زیاد دارن و ظرفاشم کمه.‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرتون اگه یه دست رو بدم به مادر شوهرم جاریم ببینه ناراحت میشه؟ مادر شوهرم مهمونیهای شلوغ زیاد دا ...

به نظرم نده به مادرشوهر. به یه غریبه تر بده که جاریت نبینه دادی 

یا نهایتا اگر فکر میکنی استفادت نمیشه فعلا بذار تو کارتن که از دست و پات جمع بشن 

خانم های گل  لیوانای روزانه رو کجا میزاید؟؟ من از اون جا لیوانی رو میزی دارم.ولی زنگ زده میخام ...

تو کابینت بالا میذارم

به کابینت بالا دست پسرم نمیرسه

پایین ترین کشو مال پسرمه 

یه سری ظرف پلاستیکی پیک نیکی و دو تا لیوان فلزی و تاشو و بطری آبش اونجاست. دسترسی داره.

معمولا هم بطری آبش رو پر میکنم میذارم رو اوپن که راحت برداره بخوره.

یه کابینت کوچیک رو اختصاص بدین به ظرفای بچه هاتون

سیب زمینی و پیازا 

و میوه ها 

چون همسرم زیاد میخره 

میزاریم تو حیاط

یا تراس 

اگر کم باشن یخچال ، البته زمستون و پاییز فقط 

تابستون کم میخره و یخچال میزارم

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
گلم با مروارید چ جوری میشه تنگ کرد؟؟؟

والا  کلیپشو قبلا اینستا دیدم ولی هر کوک درشت که میزنه رو کمر شلوار که خواستی باز سوزن وارد پارچه شلوار کنی قبلش یه دونه مرواریو وارد سوزنت میکنی بعد میدوزی همینجور تا اخر بعد کوک های درشتو میتونی بکشی نخشو کمی قشنگ هم کمر شلوار جمع میشه هم جلوه خیلی قشنگی داره 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
سالها پول جمع کردن تو اقتصاد ما فایده ای نداره  یه ۵۰۰ که جمع کردی زود یه تکه طلا از این شمش ه ...

مشکل من اینه که تا یکم جمع میکنم خرجش میکنم نمیتونم دم دست بذارم پول بمونه وگرنه خودمم دوست ندارم پولم بی ارزش نشه فعلا با این روش قلک برم جلو تا عادت کنم به پس انداز کردن وقتی دیدم تو پول جمع کردن مصمم تر شدم تونستم غلبه کنم به ولخرجیام اونموقع تصمیم میگیرم که این مدلی پس انداز کنم مثلا با پانصد تومن چی میشه گرفت تو این گرونی؟؟؟

این قلک منه🤪این کپسول گاز ماشین بوده شوهرم مکانیک  هست سالی دو تا سه تا از اینا واسه گاز و کولر ماشین مشتری مصرف داره 

با  دستگاه فکر کنم🤔 اسمش پِرِس سنگ باشه این مدلی جای پول در آوردن درست کرده شده قلک😄