2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
ما یکی از اشنا هامون قلکشو چند سال پر کرد بعد که باز کرده بود پول ها رطوبت گرفته بود و کلش کپک زده ب ...

خب جای قلکش بد بوده اگر شمال باشی نمیشه این مدل قلک گذاشت کلا شهر ما رطوبت نداره این مدل قلکی که میگم هم امتحان شدست قبلا چیزی حدود ده میلیون شوهرم پس انداز کرد پول ها هم آخ نگفته بود 

خب جای قلکش بد بوده اگر شمال باشی نمیشه این مدل قلک گذاشت کلا شهر ما رطوبت نداره این مدل قلکی که میگ ...

عکس قلکتون بزارید منم دلم میخواد قلک بگیرم 😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب  کشی که راحت تر میشه تنگ کرد  😅

سجاف زدم عزیزم 

باز گشاد شده 

حس میکنم سجافو بزرگتر کنم یا بیشتر بزنم از رو لباسم مشخص باشه زشت بشه

فقط از کمر مشکل دارم

تو رون و ساق و ... همه خوبه

❌لایک❌
اره دقیقاً.. ی تایمی بزاریم در مورد مدیریت هزینه ها ک بی ربط ب بحث مینیمالیست نیس هم حرف بزنیم و تبا ...

بله 

مخصوصا خریدها و مخارج عید 

فک میکنم اگه مدیریت نشه  ورودی زیادی داشته باشیم 

خرید چیزهایی که بهش واقعا نیاز نداریم 

❌لایک❌
اوه چقدر خوب نگفته بود تو چند مدت اینقدر جمع کرده بود  من خودم قصد دارم سالها جمع کنم بهش دست ...

سالها پول جمع کردن تو اقتصاد ما فایده ای نداره 

یه ۵۰۰ که جمع کردی زود یه تکه طلا از این شمش ها یا هرچی که طلا فروش بهت پیشنهاد میده و به صرفه ست برای پس انداز، بگیر

یه تومن امروز با یه ماه دیگه اگه نگم فردا کلی باهم متفاوته متاسفانه 

❌لایک❌
سجاف زدم عزیزم  باز گشاد شده  حس میکنم سجافو بزرگتر کنم یا بیشتر بزنم از رو لباسم مشخص ب ...

جسارت نباشه، فکر کنم منظورتون ساسون یا همون پنس هست

سجاف به برگرد یقه و این ها گفته میشه

خواستم به اطلاعاتتون اضافه کنم

دیروز یک جفت کفش که واسم کادو آورده بودن، شستم و تمیز کردم بدم به کسی.چند بار پوشیده بودم و برام بزرگ بود.

خودمم یک جفت کفش ورزشی و یک جفت مهمونی دارم...

قسمت واکس کفش که نمیتونم بگم قبلش چی بود... چند تا خشک شده بود.انداختم دور.... شوهرم همیشه کفشش با پارچه تمیز می‌کنه.اخه چرا اینقدر واکس کفش ذخیره کرده!!!

یا به کمک مروارید میتونین تنگش کنین هم خیلی شیک هم کامل اندازه تون میشه و اینکه هم قسمت پهلو میتونین ...

گلم با مروارید چ جوری میشه تنگ کرد؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
منم قصد خرید ندارم برای عید کفش هام نو هست شلوارم نو هست مانتو هم یه زرشکی تقریبا ساده تک رنگ هست خی ...

اره بزار منم در زمینه پوشاک و کفش ولخرجم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰