2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
من سه تا شلوارای بیرونیم گشاد شدن و مدام از پام پایین میاد سجاف هم گرفتم تا یه مدت خوب بود ولی باز ...

منم لباسهای ک عید میخام بپوشم رو قبلا گرفتم.‌نزدیک عید واسه خرید خووب نیس...

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سه تا شلوارای بیرونیم گشاد شدن و مدام از پام پایین میاد سجاف هم گرفتم تا یه مدت خوب بود ولی باز ...

شلوارتونو اگه جا داره پشت کمر از داخل بشکاف بزنین یه تیکه کش بزنین داخلش فقط به اندازه پشت کمر و دو طرف بدوزین میشه شبیه شلوار های بارداری و بچها که کمرشون کش داره قشنگ سایزتون میشه البته ببخشید نطر میدم

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
اره  حس میکنم خرید هیجانی داشته باشیم

اره دقیقاً.. ی تایمی بزاریم در مورد مدیریت هزینه ها ک بی ربط ب بحث مینیمالیست نیس هم حرف بزنیم و تبادل اطلاعات کنیم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

یا به کمک مروارید میتونین تنگش کنین هم خیلی شیک هم کامل اندازه تون میشه و اینکه هم قسمت پهلو میتونین مروارید بزنین هم قسمت پشت کمر اینجوری کامل جمع میشه و سایزتونومیشه

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

خانما میشه یه مدل مانتو بگین که هم مدلش جوری باشه که شیک باشه هم ودر عین حال پوشیده باشه و براساس مد نباشه  و بشه با همه چی ست کرد راحت 

خانم های گل  لیوانای روزانه رو کجا میزاید؟؟ من از اون جا لیوانی رو میزی دارم.ولی زنگ زده میخام ...

من کلا چهارتا فنجون یا لیوان دارم دم دست.  تو ابچکونه معمولا چون زیاد استفاده میشه یا تو کابینت دم دستی هاست

تو همونا چایی هم میخوریم دیگه! خیلی بزرگ نیستن  

خانما میشه یه مدل مانتو بگین که هم مدلش جوری باشه که شیک باشه هم ودر عین حال پوشیده باشه و براساس مد ...

من یه مانتو تابستون گرفتم انگا پیراهن مردونه اس..و یکم از پشتش نسبت ب جلوش بلندتر..هم پوشیده اس هم مرتب..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

منم قصد خرید ندارم برای عید کفش هام نو هست شلوارم نو هست مانتو هم یه زرشکی تقریبا ساده تک رنگ هست خیلی نپوشیدم نو نو هست میمونه شال که زرشکی ندارم باهاش ست کنم که تولدم نزدیکه میدونم شوهرم اهل خرید رفتن نیست نقدی میده که يه شال زرشکی میخرم مابقیش هم ميندازم قلک کیف هم هم مشکی و نو هست ولی از این به بعد میخوام اگر خریدی داشتم سبک های خیلی ساده انتخابم باشه

یادم بندازید فردا عکس قلک آهنیمو بذارم براتون 😄قبلا قلک سفالی و پلاستیکی امتحان کرده بودم ولی خب باز پول ازشون کش میرفتم ولی این آهنی و بزرگ هست شوهرم واسم درست کرده که نه میشه پولها رو دید نه میشه ازش برداری برای منی که ولخرجم خیلی کاربرد داشت سریع پول بیاد دستم میدم دست دوقلوها بنداز داخلش که هم بچه هام رو تشویق به پس انداز کردن کنم هم پولهام مدیریت بشه 

خانما میشه یه مدل مانتو بگین که هم مدلش جوری باشه که شیک باشه هم ودر عین حال پوشیده باشه و براساس مد ...

اگه ایتا داری این کانالو نگاه کن شاید بدردت خورد 

🔴خواهشمنداست جهت ثبت سفارش نكات زيررارعايت فرماييد:

١-عكس سفارش خود را با زیر نویس *(رنگ،جنس پارچه)و سایز مد نظر طبق جدول سایز بندی موجود در کانال به  آی دی   👇
ارسال فرمائید.                          

@Admin_narjeskhaton
٢-آدرس دقيق خود را به همراه كدپستي ، تلفن همراه و نام خانوادگی ارسال فرمائيد.

۳-جهت قطعي كردن سفارش بعد از اطمينان از موجود بودن محصول مبلغ آن را به شماره كارت
6063731048165626
بنام هادی رضائی  واريز نماييد وعکس واریزی رو به همان آی دی بالا 👆 ارسال فرمائید.

*: جهت انتخاب رنگ و جنس پارچه به آی دی   زیرمراجعه کنید 👈
@nargeskhatoon2

🔴 دوستان عزیز دیگر دوخت مزونی نداریم لطفا طبق جدول سایز  ثبت سفارش انجام بدهید

🔵عزیزان امکان دوخت همه مانتو ها در سایز بزرگ و ست زوج و ست مادر و دختر هست
🚨🚨استفاده از مدل ها َشرعا حرام است

باتشکر_مدیریت🌸

من کلا چهارتا فنجون یا لیوان دارم دم دست.  تو ابچکونه معمولا چون زیاد استفاده میشه یا تو کابینت ...

۴تا ماگ.۴تا لیوان آب خوری و ۲تا لیوان ک بچه ها مدام باشون آب میخورن دم دستیام هست.

معظلی شده واسم..

من ترشی کم بمونه همه رو با هم قاطی میکنم میزارم تو یه ظرف.. و رشته ها رو تو این ظرف پلاستیکیا در دا ...

آقای همسر اجازه نمیدن ترشی ها قاطی بشه 😁

یه ظرف مستطیلی دارم داخلش بادوم دارم باید بشینم سر فرصت بادوماشو بشکونم و خالیش کنم برای رشته ها 

من یه مانتو تابستون گرفتم انگا پیراهن مردونه اس..و یکم از پشتش نسبت ب جلوش بلندتر..هم پوشیده اس هم م ...

من هرچی میگیرم یه مدت میگدره دلمو میزنه البته بازم میپوشم ها همونو ولی  یه مانتو ساده میخوام برای عید 

منم قصد خرید ندارم برای عید کفش هام نو هست شلوارم نو هست مانتو هم یه زرشکی تقریبا ساده تک رنگ هست خی ...

الان گفتی قلک ..

چند وقت پیش همسرم گفت ک یکی قلک پسر و خانمشو آورده بود بریزه ب حسابشون..

فک کن چقد پس انداز کرده بود....

۴۰میلیون تومن.....