2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735993 بازدید | 44675 پست
 سلام عزیزم میشه بگی چه دمنوش گرمی میخوری؟ منم خیلی بهش نیاز دارم سیاه دونه دم دست گذاشتم که ...

سلام گلم 

یه دمنوش ترکیبی هست از بازار امام رضا(ع) مشهد گرفتم 

دیدم خوبه هردفعه همسرم زنگ میزنه سفارش میده برامون پست میکنه بنده خدا

الان برات عکسشو میدم 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عادت کردی سعی کن باز بذاری به این فکر کن الان جوونی وموهای قشنکی داری بذار هم خودت هم عزیزانت از دی ...

منم خیلی دوست دارم موهام رو باز بزارم انگار خفه میشم حتی وقتی کراتین هم کردم بازم می‌بستم الانم کوتاه کردم بازم میبندم خیلی بده واقعا نمیتونم زیاد لذت ببرم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

سلام لوازم آرایش منم 

۶تا رژ مایع خیلی علاقه دارم 😅

یه ریمل 

یه خط چشم 

یه مداد چشم 

یه کرم پودر 

ضدآفتاب 

لیفت ابرو 

یه پالت رژگونه و سایه  ۶ ساله دارم زیاد استفاده نمیشه خخ هنوز نو و بی استفاده اس 

یه کرم آبرسان دست وصورت که بعداز هر شستشو استفاده میکنم بیشتر 

محصولات پوستی هم 

یه تونر 

ویتامین سی 

کرم دور چشم 

بالم لب 

کرم مرطوب کننده و آبرسان 

یه ماسک صورت بعد از اصلاح میزنم 

ژل شستشو 

یه سفید کننده نواحی... 

کرم ترک پا 

ماسک مو داخل حمام و بعد از حمام ، روغن ارگان که دیگه اخراشه 

باید یه لوسیون بدن هم بخرم 

دیگه اینکه میخوام دیگه هر ماه کاشت مژه هم برم دیگه ریمل و خط چشم نمیخرم 

دستگاه هم سشوار دیگه داره عمرش تموم میشه باید جایگزین بشه 

یه دستگاه اپلیدی که بعد از ۶ سال دارم استفاده  میکنم خوبه ، دستگاه بند انداز که عالیه واسع ام ، دستگاه وکس داشتم دادم به خواهرم استفاده نمیکردم . اتو مو و بابلیس هم دارم اگه استفاده نشه امسال میفروشم . دستگاه لاگ خشک کن با لاک ژلیش هم خریدم فقط برای پاهام انجام میدم ناخن هم میرم کاشت هر ماه . انشالله یه دستگاه پاکسازی هم بخرم بعد دیگه هیچی نمی‌خوام 🤣🤣

ولی کش و گلسر و کلیپس وووو اینا ندارم باید بخرم 

سلام عزیزم میشه بگی چه دمنوش گرمی میخوری؟ منم خیلی بهش نیاز دارم سیاه دونه دم دست گذاشتم که ...

دمنوش آویشن و بابونه و نعناع دمنوشهای گرم و معتدل خوبین 

همون سیاهدونه هم میتونی دم کنی و بخوری 

سیاهدونه فوق العاده گرمه فقط برای کسانی خوبه که طبعشون بلغمیه در غیر این صورت طرف گرمیش میکنه و امکان داره صورت و بدنش جوش بزنه و خارش پوست و ... بگیره عزیزم

❌لایک❌
خانما اینجا کسی هست که خرید های اشپزخونه مثل حبوبات و قند و روغن و رب و شوینده و این چیزارو کلی انجا ...

عزیزم دچار سو برداشت نشید از حرف من اتفاقا خوبی پاکسازی ها وکنترل ورودی ها این که وقتی کمد یا کابینت یا کشو باز می کنی همه چیز دم دست وجلوی چشم باشه وبدون جا به جایی وبهم ریختکی بتونی وسیله یا لباس مورد نظرت برداری.

ولی یادمه یه سری رنگ وکارهای ساخت زیور الاتتون بود من گفتم همه مرتب بچین تو یه باکس اینجوری فضای زیادی ازت گرفته وشلوغ شده.

شادی صدام کنید
خانما اینجا کسی هست که خرید های اشپزخونه مثل حبوبات و قند و روغن و رب و شوینده و این چیزارو کلی انجا ...

همسرم همه چیزو فله ای و زیاد میگیره میگه از لحاظ قیمت به صرفه تره و در عین نمیخوام دو روز یه بار  برم خرید،اجازه هم نمیده  لااقل با کسی قسمت کنیم تا از لحاظ هزینه برامون بهتر باشه میگفت میخرم که داشته باشیم چرا میخوای با کسی قسمت کنی؟!😁😷

عصبی میشدم وقتی این حجم از انبار کردن خوراکی و ...رو یه جا می دیدم 

بعد این همه سال نه اون تغییر کرده و نه من 

تنها کاری که باهم به توافق رسیدیم سر این مسئله این بوده که هرچی میخواد زیاد بخره همون تو زیرزمین مغازه بذاره و هروقت من چیزی نیاز داشتم یکی یکی بیاره خونه

باباشونم همینطوره

یک عالمه خرت و پرت دارن تو انباری حتی  کبریت و فندک و  نخ و سوزنم میخوان بگیرن جعبه ای برمیدارن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من قلبم میگیره از این همه انباشت🥴🥴🥴

❌لایک❌
بچه ها خونه تکونی عید رو کی شروع میکنید؟؟؟

تو برنامه هست مبل و فرش ها موکت هال و آشپزخونه و راپله ها و اتاق رو اول اسفند بدم قالیشویی

بقیه جاها رو مثل آشپزخونه و اتاقها و انباری و کمد و کابینت ها و ... از الان دارم یواش یواش هرروز تمیز میکنم

اصلا دوست ندارم خونه تکونی جوری باشه که از زندگی بیافتم و همه چیز بهم ریخته باشه  

❌لایک❌
سلام لوازم آرایش منم  ۶تا رژ مایع خیلی علاقه دارم 😅 یه ریمل  یه خط چشم  یه مداد ...

ماشالا چه همهههه.  اون سفید کننده نواحی ک نوشتی تاثیر داره چه مارکیه

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
همسرم همه چیزو فله ای و زیاد میگیره میگه از لحاظ قیمت به صرفه تره و در عین نمیخوام دو روز یه بار&nbs ...

برعکس من دوست دارم از هرچیزی زیاد بردارم هی نرم بیرون بخرم 

عزیزم دچار سو برداشت نشید از حرف من اتفاقا خوبی پاکسازی ها وکنترل ورودی ها این که وقتی کمد یا کابینت ...

کاملا درست میگی عزیزم

ولی من همه وسایلم حتی اونایی که سالی یه بار بیشتر استفاده نمیکنم هم گذاشته بودم جلوی چشم که همین باعث به هم ریختگی شده بود

2810