2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735772 بازدید | 44670 پست
من علاوه بر اینکه کابینت کمه و‌بدرد نخور اتاقمم کند دیواری نداره رخت خواب هام یه عالمه جا گرفتن تو‌ ...

انشالله 

من کمد دیواریم خیلی بزرگه حدود سه و نیم یا چهارمتره ولی بازم تاخرخره پره بیشترش هم تشک و پتو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله  من کمد دیواریم خیلی بزرگه حدود سه و نیم یا چهارمتره ولی بازم تاخرخره پره بیشترش هم تش ...

اوهوم کمد دیواری لازمه واقعا 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
این بانکه ها که کنار سرویس ارکوپال ات چیدی خیلی دوس دارم.خیلی دلم می خواد منم بخرم‌

اره چیزای خوبین حدود نهصد گرم تا یک کیلو حبوبات جا میشه داخلش

میخوام دو تا دیگه بخرم ازشون تو مغازه ها تازگی ندیدم 

اره چیزای خوبین حدود نهصد گرم تا یک کیلو حبوبات جا میشه داخلش میخوام دو تا دیگه بخرم ازشون تو مغازه ...

اینا شیشه ای ان دیگه آره؟ چه قیمت هست

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
اینا شیشه ای ان دیگه آره؟ چه قیمت هست

اره عزیزم شیشه این 

من اخرین بار پارسال دونه ای ۱۸ تا ۲۰ خریدم 

قیمت الانشو نمیدونم چند شده 

برا من بلور کاوه هستن. شبیه اینا مارک های دیگه هم هست تو بازار فکر کنم 

ببخشید میشه یه نظر بدم😃 مواد غذایی رو کنارهم تو یه طبقه بچین ظرف هارم کنار هم

خواهش میکنم عزیزم این عکسا مربوط به خونه قبلیم بودن 

چون کابینت های بالام فاصله طبقاتش خیلی کم بود ظرفای بزرگ حبوباتم تو کابینت جا نمیشد مجبور شدم اینجا کنار این ظروف بچینم شون

الان دیگه جدا هستن 

یه طبقه از کمد رختخواب ها شامل:دوتا روتختی،یه زیر انداز،پارچه که گذاشتم رویه تشک خودم وهمسرم وبالشت هامون عوض کنم ،۳ تا پتو مسافرتی،واون قسمت جلویی روبالشتی ها

شادی صدام کنید
یه طبقه از کمد رختخواب ها شامل:دوتا روتختی،یه زیر انداز،پارچه که گذاشتم رویه تشک خودم وهمسرم وبالشت ...

بچه ها این قسمت چند هفته پیش پاکسازی اساسی کردم گزارشش ام اینجا نوشتم.مطمئنم این طبقه دیگه ورودی نخواهم داشت.اما تنها طبقه مرتب کمد دیواری ام.

اصلا از بخش رختخواب ها وبالشت ها وپتوها راضی نیستم.

تا به دنیا اومدن نی نی هم باید این شرایط تحمل کنم.

قشنگ چندماه کار داره تا بشه چیزی که دلم می خواد.

شادی صدام کنید
دوست عزیزی که در مورد نظم دهنده تی شرت پرسیدی به نظرم خودش عامل شلوغی اولش ادم ذوق داره استفاده می ک ...

برای کسانی که کشو ندارند و مجبورن لباسها رو روی همدیگه تو کمد بچینن مخصوصا بچه ها و همسران که هر دفعه لباس ها رو هم ریخته میکنن ،مناسبه 

2810