2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735762 بازدید | 44670 پست
نه عزیز . ببین دو سرویس چینی دارم که قوری دارن این ۲ تا . یک کتری قوری استیل دارم اینم یکی میشه ۳ تا ...

به نظرم وقتی چای ساز داری دیگه یه کتری قوری کفایت میکنه برای مواقعی که برق میره.

اون یکی کتری قوری استیلت رو رد کن بره با اون کتری سماوریت اضافه هستن

دوتا عین هم بود یکی استفاده میکنم دوتای دیگم مدلای دیگه دارم دیگه اینی که شبیه هم بود یکیش دادم خواه ...

خب پس خوبه اینجوری اگه مثه هم بوده 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم وقتی چای ساز داری دیگه یه کتری قوری کفایت میکنه برای مواقعی که برق میره.  اون یکی کتری ...

من عروسی که کردم اومدم این خونه هنوزم نرفتم جای دیگه بعد آشپزخونه اش اصن کابینت نداره من بیشتر وسایلم تو کارتن تو‌اتاق خوابه . برای چای ساز هم اصن جا نیست تو آشپزخونه بزنم به برق مثلا بزنم به برق باید رو زمین بزارم برای همون استفاده اش نکردم

اخه من ۴ ساله عروسی کردم هنوز استفاده نکردم بعضیاشو 😄😄 

اها درست ..من سیزده ساله متاهلم اکثر وسایلامم قدیمیه الان که تصمیم به مینی‌مالیستی شدم باید سیزده سال دیگم  استفادشون کنم له له بشه تا ردشون کنم برن

اخه من ۴ ساله عروسی کردم هنوز استفاده نکردم بعضیاشو 😄😄 

وقتی تو این ۴ سال استفاده نکردی یعنی بعد ازینم استفادت نمیشه پس هرچی زودتر رد کنی بره به نفعته.

نو هم باشن میذاری دیوار میفروشی به جاش طلا میخری خیلی حال میده من عاشق فروش وسایلم 

من کتابامو ده ساله دارم میکشم اینور اونور. امروز بردم میگه اینا همه چاپ جدیدش اومده دیگه نمیخریم گفتم کاش همون زمانا فروخته بودمشون کلی پولشون بود الان کیلویی فروختم 😁

اها درست ..من سیزده ساله متاهلم اکثر وسایلامم قدیمیه الان که تصمیم به مینی‌مالیستی شدم باید سیزده سا ...

اگه وضع مالی خوبی داری که بده به نیازمند جدید بخر حالا هرچی . هم تنوع میشه برات هم به کسی کمک میکنی . متاسفانه ما وضع مالی معمولی داریم هنوزم که وسایل هام نو هستن سعی میکنم ورودی نداشته باشم مثلا قبل آشنا شون با این تاپیک میخواستم برم دکوری و گلدون و اینا بخرم ولی الان دوس ندارم واقعا خونه خلوت تر رو دوس دارم 

چقدر خوب که اشپزخونه هاتون جاداره و کابینت زیاد دارین من فقط یه کابینت سه دره فلزی زمینی دارم که می ...

عزیزم منم مستاجرم کابینتا فلز و کم هستن بیشتر وسایلم تو کارتن گزاشتم کمد دیواری . ناراحت نباش عزیزم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
وقتی تو این ۴ سال استفاده نکردی یعنی بعد ازینم استفادت نمیشه پس هرچی زودتر رد کنی بره به نفعته. &nb ...

تو‌وسایل خونه فک کنم خسیسم ولی واقعا لباس زیاد رد کردم از مجردی تا الان بیشترش هم نو چون کوچیک‌شده بودن . 

عزیزم منم مستاجرم کابینتا فلز و کم هستن بیشتر وسایلم تو کارتن گزاشتم کمد دیواری . ناراحت نباش عزیزم& ...

من علاوه بر اینکه کابینت کمه و‌بدرد نخور اتاقمم کند دیواری نداره رخت خواب هام یه عالمه جا گرفتن تو‌ اتاق هی خدا به هممون خونه ی بزرگ جا دار با کابینت شیک و زیاد بده😄

هیچکس نظری راجع ب نظم دهنده های داخل کمد نداره واسه تیشرتو اینا؟؟🙁🙁🙁

منم میخوام بخرم بیشتر برای کشو لباس دخترا و لباس خودم . 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
2810