2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735841 بازدید | 44673 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوست دارن موهام باز بذارم ولی گرمم میشه عصبی میشم مجبورم ساده جمش کنم حالا یا با کش یا کلیپس ق ...

عادت کردی سعی کن باز بذاری

به این فکر کن الان جوونی وموهای قشنکی داری بذار هم خودت هم عزیزانت از دیدن موهات لذت ببرند دو روز دیگه که پیر شیم دیگه نه مو داریم نه حوصله مو

شادی صدام کنید
بچه ها خونه تکونی عید رو کی شروع میکنید؟؟؟

به یاری خدا همکاری دوقلوهام و به لطف این تاپیک😅😅 آشپزخونه ام رو تموم کردم فردا موکت آشپزخونه و تشک تخت خواب و فرش راه پله  میدم فرش شویی اتاق خوابها رو هم در طول پاییز آروم آروم مورچه ای تمیز کردم یه پتو هم امروز شستم فقط مونده پتو همسرم پتو بچه هامم که هفته یه بار میشورم 

فرش ها هم اول اسفند. میدم بشورن برام پنجره هامم پاییز تمیز کردم که یه لکه گیری ظاهری فقط میخواد با وجود که عید دید بازدید نمیریم ولی دوست دارم موقع سال تحویل خونه عاری از گردو غبار باشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم

عزیزم ممنون از معرفی چند صفحه اش رو خوندم عالی بود بالاخره همه ی ما طی یه دورانی افسردگی رو‌تجربه کردیم بعضیا کم بعضیا حاد . بنظرم تاپیک مفیدیه ممنونم🥰

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

من قصد داشتم دوهفته آخر دی تا سرم شلوغ نشده سفارشام زیاد نشده خونه تکونی کنم 😞اینم که کمرم درد اومد مجبور شدم استراحت کنم😞الآنم منم و کوهی از کار بازم مثل همیشه هفته آخر اسفند باید هولکی تمیز کنم 🥺

تنها مکان تو خونمون که مینیماله و معمولا انباشتگی نداره کمد لباسهاس 

وسایل منزلم زیاد شلوغ نیست امسال دلم میخواست کابینت‌ها رو باز بینی کنم هرچی که استفاده نمیشه بزارم کنار ( وسایل و ظروف آشپزخانه همسرم موافق نیست بزارمشون خروجی ولی میخواستم به انبار منتقلشون کنم )

من درحالت معمول اصلا ارایش نمیکنم فقط مهمونی ها و مجالس خاص 

صورتمم پر لک و کک و مک و جوش و... و زیر چشمام سیاهه ولی اصلا اهمیت نمیدم همونجوری میرم بیرون 😁

بیشتر دوس دارم اگه مشکلی دارم با تغذیه حلش کنم تا بخوام خودمو عادت بدم به پوشوندن لکه ها با کرم پودر و...

لوازم ارایش من تا چندوقت پیش اینا بودن 

یه وازلین 

یه بالم لب 

یه ضد افتاب 

یه روغن نارگیل برای موهام

اپیلیدی و ناخونگیر و سوهان و قیچی و موچین

چندوقت پیش عروسی دعوت شدیم مجبور شدم برم چندقلم بخرم

دوتا رژ

یه کرم 

یه ریمل 

و خط چشم

موهام قبلا بلند بود الان تازگی کوتاه کوتاهشون کردم چون اصلا بهشون نمی رسیدم! نمیدونم بقیه چجوری وقت میکنن خوشگل کنن. من موهام یه کم فر و وز وزی بودن دیگه گفتم کوتاه کنم بهتره 

سه تا کلیپس بزرگ دارم

دو تا کلیپس کوچیک

و چندتا گیره و سنجاق مو 

سه تا کش مو داشتم که دوتاشو انداختم دور 

یه تل دارم

کلیپسام یه مقدار زیاده که باید کمترشون کنم

خانما اینجا کسی هست که خرید های اشپزخونه مثل حبوبات و قند و روغن و رب و شوینده و این چیزارو کلی انجام بده؟ میخوام بدونم کجا نگه داری میکنید و چجوری؟

یا اینکه مینیمالیست ها خرید کلی نمی کنند؟ 

من گذاشتم تو کارتن و تو کمد دیواری ولی ظاهرشونو دوس ندارم 

یه بارم از کارتن اوردم بیرون و همه رو چیدم عین قفسه فروشگاه 😁 بعد یاد حرف شادی جان افتادم که یه بار عکس گذاشته بودم از کمدم گفت تو انگار دوس داری همه چی جلوی چشمت باشه! 

بعد دقت کردم دیدم تو همه جای خونه تقریبا این اخلاقو دارم. تو کابینت ها و کمد لباس ها و... دوس دارم هرچی استفاده میکنم جلوی چشمم باشه که هم بدونم چی دارم و هم برای برداشتنش به زحمت نیفتم یا ندونم چی کجاست...

دیگه دیدم اینطور نمیشه چون با کمبود فضا مواجه میشم 

یه کاور برداشتم و وسایل اضافی کشو اشپزخونه مثل چندتا دستمال و پیش بند و دم کنی و... رو گذاشتم داخلش. پارچه ها و ملافه ها و حوله ها و... هم گذاشتم تو همون کاور و یه کم اوضاع کمد مرتب تر شد ولی بازم با چیدمان همه چی مشکل دارم

هی راه میرم تو خونه میرم در کمدا یا کابینت هارو باز میکنم همه چی رو جا به جا میکنم ولی بازم به دلم نمی شینه

خلاصه درگیری دارم با این چیدمان و وسایل و... 

2810