2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737004 بازدید | 44690 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی دوست دارم تاپیک مفید پیدا کنم ولی نمیدونم اینجا چجور میشه پیدا کرد مثلا همین تاپیک مینیمالی ...

من تاپیک های بانو آرتمیس دختر گرانبها گلبوته خانم‌اینا رو سیو‌دارم مفید و‌پر محتوا

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
تو گوشیت چه خبره؟  کانالای تلگرام؟ پیج ها اینستا؟ چند تا کانال داری که ماه به ماهم نمیری سرا ...

من سبک مبل و... مینی‌مال میپسندم تقریبا منتها گوشیم از انباری مرکزی هم بدتره

امضا ندارم اثر انگشت زدم
عزیرم با پودر ماشین و پودر صابون  بربز تو ماشین حدود ۲۰ دقیقه اول که گذشت ماشینو استوپ کن  ...

مرسی گلم. روی کدوم درجه و تایم بزارم؟؟؟

ماشین لباسشویی الجی هست

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

انباری خونمون رو خیلی دوست دادم اینجوری قفسه بندیشکنم تا هم از لحاظ ظاهری آرامش بخش باشه و ریخت و پاش نباشه و هم اینکه هرچی رو لازم داشته باشیم بتونیم سریع پیدا کنیم ولی همسرم میگه خونه اجاره ای به صرفه نیست توش خرج کنی  

❌لایک❌
انباری خونمون رو خیلی دوست دادم اینجوری قفسه بندیشکنم تا هم از لحاظ ظاهری آرامش بخش باشه و ریخت و پا ...

همسرت درست میگه خدا به همه مستاجرا خونه بده تا با دل خوش خونشونو بچینن

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
امروز یخچال رو ریختم بیرون طبقه ها شستم خشک کردم کل یخچال تمیز کردم چقدر خوراکی اضافه بود که خانواده ...

منم یخچالمو پریروز تمیز‌کردم. چندتا ظرف پلاستیکی خریدم برای چیزایی مثل کشمش و زرشک و این چیزا. دوس داشتم تو شیشه نگه دارم این چیزارو ولی خیلی جاگیر میشدن 

اینقدر مرتب شده دوس دارم هی برم باز کنم تماشاش کنم 😁

فقط چهارتا شیشه کوچیک ابغوره دارم تو یخچالم که میخوام دوتاشو رد کنم بره چون اونقدر مصرف ابغوره نداریم 

چند وقت بود داشتم به این فکر میکردم که لباسهامو میتونم با بقیه رد و بدل کنم و اینها.

دیشب خواهرم زنگ زدن گفتن دو تا شلوار کاملا نو دارن که یه کم براشون کوچیکه اگر خواستم بردارم.

دیدم یکی جین جذبه یکی شلوار کرم. دقیقا دو تا رنگی که لازم داشتم😆 از خدا خواسته قبول کردم😊

عصری هم فریزر رو مرتب کردم. از ظرفای فریزری چندتاش ترک داشت و یا شکسته بود گذاشته برای خروج بعلاوه یه شعله پخش کن و یه زیرگلدونی مربعی (دیگه گلدون مربع نمیخرم).

یه عالمه زرشک تازه برامون آورده بودن و یه کشو فریزر رو گرفته.

یه مقداری زرشک با یه کم عناب گذاشتم جوشید نبات هم اضافه کردم. یه دمنوش خیلییییی خوشرنگ و پرفایده شد.

بقیه ش رو هم هر هفته یکی دو بار دمنوش میکنم تا هم فریزر پاکسازی شه هم کبدمون😅

من تا صفحه ۲۱۵ خوندم بچه ها....یه چند روزی هست مریضم و نتونستم کاری انجام بدم... فقط یک ظرف ترشی که ...

انشالله زودتر خوب شی عزیزم 

منم لباسایی که برام میارن خیلی سلیقه م نیستن و معمولا یکی دوبار با اکراه میپوشم ولی بعد میبینم نه بابا اصلا نمیشه تحملش کرد و میره تو کمد تا خاک بخوره.

دیگه این بار همه رو جدا گذاشتم که بدم به کسی استفاده کنه 

تاحالا نشده لباسی که کسی برام میخره رو دوست داشته باشم!  

چقدر کار کردین امروز

اینا نصف کارام بود دیگه جارو تمیزکاری غذا و روزمرگی ها و ریخت پاش دوقلوها اینا بماند هر شب اونقده خسته و کوفته هستم زودتر از فسقل ها خوابم میبره ولی اونا هنوز دارن شیطونی میکنن