چندسال پیش هم من مجرد بودم خواهرم اومده بود خونه ما این کارو کرده بود. ولی خدایی ات و اشغالارو دور انداخته بود حرفی نیس ولی دیگه بعضی پارچه های نو جهیزیه مامانمم انداخته بود دور. گفته بود تاحالا استفاده نکردی ازین به بعدم استفاده نمیکنی. ما هم خونه نبودیم وگرنه مامانم نمیذاشت
بعد گذاشته بود دم در همسایه ها اومده بودن پارچه هارو برداشته بودن. مامانم میگفت یه روز رفتم خونه همسایه دیدم با پارچه های من پشتی درست کرده روکش کرده گذاشته تو خونه ش. داغ دلش دوباره تازه شده بود
مامانمم بعد از ۱۵ سال هنوز یادشه و به خواهرم بعضی وقتا میگه یادته پارچه هامو انداختی دور. حالا شاید پارچه هاش به دردم نمیخوردن ولی درهرصورت به نظرم وسایل کسی رو بی اجازه یا وقتی خودش نیست نباید دست زد تا خودش به این نتیجه برسه که پاکسازی لازمه
یه فیلم دیدم اتفاقا چندوقت پیش فکر کنم لیلی دیلی گذاشته بود که یه زن و شوهر خارجی بودن خونشون به شدت شلوغ بود. بچه هاشون چندنفرو اوردن که پاکسازی کنن. خودشون هم حضور داشتن اول ناراحت شدن و گفتن نه هیچی دور نمیندازیم و... ولی کم کم راضی شدن یه کم از وسایلاشون رو کم کنن که جا برای نشستن باز بشه حداقل. خیلی هاش هم نتونستن دل بکنن و تو جعبه گذاشتن تو انباری. ولی خونشون ازین رو به اون رو شد