2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
منظورتون اینهاس؟

این ها منم شنیدم می شکنن واینکه درشون خوب کیپ نمیشه.

به نظرم بعضی چیزا گول زننده وهدر رفت هزینه ووقت.

نباید با موج جامعه پیش رفت.ادم باید خرید اصولی ودرست انجام بده.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از همینا برای فریزرم استفاده میکنم. خوب و سبک هستن البته اگر برند teb باشن بهترن. در کل خوبه ولی ...

چه خوب شد گفتین. من میخواستم  فردا ازینا چندتا سفارش بدم برای فریزرم

این ها منم شنیدم می شکنن واینکه درشون خوب کیپ نمیشه. به نظرم بعضی چیزا گول زننده وهدر رفت هزینه ووق ...

من سه و سال پیش خریدم. درشون خوب کیپ میشه اما میشکنن به مرور.

ظروف در دار لیمون رو دارم برای یخچال. خیلی خوبه.

سلام دوستان،من امروزبازم گوشه کنارونگاه کردم هیچی گیرنیاوردم دوربریزم🤣🤣فقط خونه روحسابی تمیزکردم،میام اینجاپیامای پاکسازی رومیخونم حالم خوب میشه،حالایه روزهوابهتربودمیرم باهمسرم انباری روبیرون میریزیم وحسابی پاکسازی میکنم🥰

سلام دوستان،من امروزبازم گوشه کنارونگاه کردم هیچی گیرنیاوردم دوربریزم🤣🤣فقط خونه روحسابی تمیزکردم،م ...

هیچی پیدا نکردی؟خودت میرفتی بیرون 😂😂🚶‍♀️ 

آبجیم دیروز تایپکو خوند گفتم برای پاکسازی اول تورو میندازیم بیرون😂😂😁🚶‍♀️

من چند سال سبک زندگیم اینجوری فوق العاده انرژی مثبت داره و روحیه ام سبک میشه .و اینکه همین کار با خونه مامان کادرشوهرمم میکنم دیگه تا میگم بیا کمک میکن تو رو خدا دیگه چیز اضافه نداریم 😂😂 برای مادرشوهرم یکبار اندازه یه وانت وسایل دور ریختنی گذاشتم بیرون کلی جا باز شد بعدش وسایل نو گرفت

من چند سال سبک زندگیم اینجوری فوق العاده انرژی مثبت داره و روحیه ام سبک میشه .و اینکه همین کار با خو ...

اخ اخ انقدر دلم می خواد خونه مامان ومادرشوهرم پاکسازی کنم.

ولی هنسرم یه زن عمو داره که عروس وداماد ونوه داره چون بزرگ فامیل مراسم های دور از روتون ختم تولد عروسی تو‌خونه اش برگزار میشه.من تمام کابینت هاش وکمدهاش دیدم   با این حجم از مراسم هایی که دارند اصلا وسیله اضافه ودست پا گیر نداره 

همه چیز دسته شده روی نظم جای مشخص

حتی انباری اشم با اینکه انچنان بزرگ نیست دیگ ها وتشت های سرخ کردن و۴ شعله گاز گذاشته باز وسط انباری اش یه فرش بنداز بشینه.

عاسقشم.

شادی صدام کنید

سلام دوستان .

منم ۵ تا کاسه سرامیکی و یه کاسه چینی و دو تا کاسه ی بزرگ آبگوشت خوری، و دو تا جا یخی شیشه ای ، و سه تا بشقاب بخاطر لب پر شدن انداختم دور ، البته لب پریشون خیلی جزئی بود ولی انداختم رفت.

یا الله
اخ اخ انقدر دلم می خواد خونه مامان ومادرشوهرم پاکسازی کنم. ولی هنسرم یه زن عمو داره که عروس وداماد ...

اره مادرا کمتر دلشون به این کارا راضی میشن اینا دیگه به کارای من عادت کردن به همه هم میگن فلانی اینجوری جمع می‌کنه.مادرشوهرم میگف یبار دیگه بیای جمع کنی چیزی نمیمونه تو‌خونم آنقدر که حساسه بازم وسایل دور ریختنی داره