2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست

پس خرید ظرف فریزری کنسل شد من یه چیز میخوام حداقل سه سال کار کنه برام🙌🏻

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

من امروز مدارک تحصیلیمو نگاه کردم کلی کپی و کاغذ رو انداختم دور به علاوه کارنامه های دوران دبستانمو. فقط مدارک اصلی رو نگه داشتم. دهه شصتیها اینا رو یادتون میاد؟🥺 یادگاری نگهشون داشتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز مدارک تحصیلیمو نگاه کردم کلی کپی و کاغذ رو انداختم دور به علاوه کارنامه های دوران دبستانمو. ...

سرعت نت پایینه. عکس کارتهای صد افرین هزار آفرین دبستان بود. 

ظرف دردار معمولی بگیرین خیلی بیشتر از ۳ سال کار میکنه

یه مقدار قیمتش بیشتره ولی مجبورم از همون مدل بگیرم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
یه مقدار قیمتش بیشتره ولی مجبورم از همون مدل بگیرم

عب نداره خدایی این جورچیزاروبایدباکیفیت خرید،من پشت دستموداغ گذاشتم برای وساسلی که طولانی استفاده میشه هرچقدشدهزینه کنم فقط باکیفیت بگیرم،چن بارضربه خوردم🙄

من امروز مدارک تحصیلیمو نگاه کردم کلی کپی و کاغذ رو انداختم دور به علاوه کارنامه های دوران دبستانمو. ...

من لوح های تقدیر دوران دبیرستانم همسرم نمی ذاره بندازم دور+لوح های تقدیر از محل کارم.

چندبار خواستم بندازم دور از دستم گرفته.

شادی صدام کنید
اخ اخ انقدر دلم می خواد خونه مامان ومادرشوهرم پاکسازی کنم. ولی هنسرم یه زن عمو داره که عروس وداماد ...

یاد یه چیزی افتادم 😂

خواهر شوهرم تعریف میکرد میگفت چند سال پیش پدر مادرشون میرن مکه

بعد این سه تا خواهرون میریزن تو خونه و یه عالمه وسیله چادر،لباس ...جمع میکنن و نیسان کرایه میکنن میگن ببر بریز وسط رود خونه

یه رودخانه خشک شده داریم از کوچه باغها میگذره که اگه باغدار ها خواستن بردارن.اینجور چیزا به دردشون میخوره

مادرشوهرمم که فوق ماکسیمال .هنوز بعد 15 سال میگه اونا به درد بخور بودن🤣🤣🤣

من لوح های تقدیر دوران دبیرستانم همسرم نمی ذاره بندازم دور+لوح های تقدیر از محل کارم. چندبار خواستم ...

یواشکی بنداز دور 

من که دیگه میترسم به شوهرم چیزی بگم کوچیکترین چیزی رو میخوام بندازم دور میگه بده ببرم!

یه مقدار سیر بود از پارسال استفاده نکردیم گفتم اینارو بنداز بره گفت بده به من

امروز دیدم هنوز تو ماشینشه. میگم خوبه دیگه انشالله تو ماشینت سبز میشه و جوونه میزنه منتقل میکنیم تو زمین و پرورش سیر راه میندازیم 😁

مامانشم همینطوریه دقیقا. هیچی رو دور نمیندازه برای همین خونشون بازار شامه. یه بار خواهرشوهرم رفته در نبودش کلی از ات و اشغالای مادرشوهرمو دور انداخته. بعد ده سال هنوز یادشه میاد پیش من میشینه با غصه میگه یه عالمه لباس و کیف و کفش و کلکسیون جدول و چی و چی  داشتم دخترم انداخت دور. تازه با این وجود یه عالمه چیز به درد نخور تو خونشون دارن. 

یه کمد دیواری بزرگ دارن ولی وسایلاشون تو خونه ریخت و پاشه. میخوان یه کمد دیواری دیگه هم بزنن. اون روز گفتم شما با این همه وسایل باید دور تا دور خونه رو کمد دیواری بزنین چون اصلا یکی و دو تا کمد دیواری جوابگوتون نیست 

یاد یه چیزی افتادم 😂 خواهر شوهرم تعریف میکرد میگفت چند سال پیش پدر مادرشون میرن مکه بعد این سه تا ...

دقیقا مثل خواهرشوهرای من 

البته اینا همه رو بردن تو یه زمین خالی کنار خونشون و سوزوندن! (نمیدونم چرا سوزوندن واقعا خوب میذاشتن یه بنده خدایی استفاده کنه. کاغذ باطله هاش هم میتونستن بدن بازیافتی)

مادرشوهرم میگه اومدم خونه دیدم همه وسایلام وسط اتیشه 😆 یه جوری تعریف میکنه انگار خودشو انداختن وسط اتیش. من دلم میسوزه به حالش. اینجور افراد رو باید درک کرد دست خودشون هم نیس یه نوع وسواسه یا اختلاله 

چندسال پیش هم من مجرد بودم خواهرم اومده بود خونه ما این کارو کرده بود. ولی خدایی ات و اشغالارو دور انداخته بود حرفی نیس ولی دیگه بعضی پارچه های نو جهیزیه مامانمم انداخته بود دور. گفته بود تاحالا استفاده نکردی ازین به بعدم استفاده نمیکنی. ما هم خونه نبودیم وگرنه مامانم نمیذاشت

بعد گذاشته بود دم در همسایه ها اومده بودن پارچه هارو برداشته بودن. مامانم میگفت یه روز رفتم خونه همسایه دیدم با پارچه های من پشتی درست کرده روکش کرده گذاشته تو خونه ش. داغ دلش دوباره تازه شده بود

مامانمم بعد از ۱۵ سال هنوز یادشه و به خواهرم بعضی وقتا میگه یادته پارچه هامو انداختی دور. حالا شاید پارچه هاش به دردم نمیخوردن ولی درهرصورت به نظرم وسایل کسی رو بی اجازه یا وقتی خودش نیست نباید دست زد تا خودش به این نتیجه برسه که پاکسازی لازمه

یه فیلم دیدم اتفاقا چندوقت پیش فکر کنم لیلی دیلی گذاشته بود که یه زن و شوهر خارجی بودن خونشون به شدت شلوغ بود. بچه هاشون چندنفرو اوردن که پاکسازی کنن. خودشون هم حضور داشتن اول ناراحت شدن و گفتن نه هیچی دور نمیندازیم و... ولی کم کم راضی شدن یه کم از وسایلاشون رو کم کنن که جا برای نشستن باز بشه حداقل. خیلی هاش هم نتونستن دل بکنن و تو جعبه گذاشتن تو انباری. ولی خونشون ازین رو به اون رو شد

من لوح های تقدیر دوران دبیرستانم همسرم نمی ذاره بندازم دور+لوح های تقدیر از محل کارم. چندبار خواستم ...

اتفاقا منم میخواستم بندازم شوهرم گفت حیفه. 🙃

برام یه حالت نوستالژی دارن. 

این مدلی دارین عزیزم برای فریزر؟ من میخوام یه چیز عمری بخرم که سریع خراب نشن 

این مدل گرونه ولی عمریه