2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
واقعا خسته نباشید چقدر کار کردین. 🙂  عزیزم از مینی واش دوقلو راضی هستین؟ من میخوام واسه لبا ...

هر مدلی گرفتی خودکار بارگیری و تخلیه آب انجام بده وگرنه بعد یه مدت از دستش خسته میشی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

امروز چند تیکه پاکسازی دارم یدونه کتری برقی اضافه دارم و یدونه ریسه گل مصنوعی ک نو هستن تقریبا ،یه شخصی گفت من میخرم 

پولشو سیو میکنم برای کاری ...

هم رفع انباشتگی هم پس انداز

تقریبا چیزایی ک دیگه نیاز به رفع انباشتگی دارن یه چنتا ماگ و فنجون اضافه دارم باید اونام بفروشم چون همه نو و خارجی هستن

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها نظرتون راجب این ظروف فریزری ک توی اینستا الان تبلیغش زیادشده چیه؟میخوام برای فریزر بخرم هم اینکه مرتب تر بشه هم اینکه از شر پلاستیکا راحت بشم 

کسی از شما خریده تابحال؟

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

منم از اینجور گوشه گردی دارم😄😄همسرم زیاد خرت و پرت میاره که شاید لازم باشه.منم هر چند وقت یبار میرم میگردم.هر چی باشه ميندازم دور..یا میدم به کسی که لازم دارم.کشو ها کابینت ها زیر تخت😄😄😄لباس هارو هم چندروز پیش کمدهارو ریختم هم لباس خودم هم دخترم و همسرمو که دیگه نمیپوشیدیم گذاشتم تو پلاستیک وگذاشتم کناره سطل که هروی لازم داشت ببره.

آدم کلی سبک میشه.

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

واقعا خسته نباشید چقدر کار کردین. 🙂  عزیزم از مینی واش دوقلو راضی هستین؟ من میخوام واسه لبا ...

ممنون عزیزم

من بچه هام چون رفلاکس داشتن و دوقلو بودن دست تنها بودم خیلی به کارم اومد والا بتونی اتومات بخری بهتره و راحت تری من اونموقع بودجه ام نرسید بخرم اینم که داشتم واقعا عالی بود خیلی راضی بودم اتومات دیگه نمیخواد لباس شسته شده در بیاری بذاری قسمت خشک کن که شستشو بده میشوره خشک میکنه راحت تری

بچه ها نظرتون راجب این ظروف فریزری ک توی اینستا الان تبلیغش زیادشده چیه؟میخوام برای فریزر بخرم هم ای ...

من اون مدلی ندارم ولی جنس بهتر خریدم حدود دوازده تا و خیلی راحت تر شدم و فریزر مرتب شده و کثیفی هم نداره 

بله همینا

من از همینا برای فریزرم استفاده میکنم. خوب و سبک هستن البته اگر برند teb باشن بهترن. در کل خوبه ولی به مرور زمان میشکنن یا ترک میخورن. تو سه سال اخیر فکر کنم ده پونزده تا از این ظرفهام به خاطر ترک و شکستگی خارج کردم. انشالا دوباره بخوام خرید کنم ظرف در دار پلاستیکی مثل لیمون و اینها میگیرم.

من از همینا برای فریزرم استفاده میکنم. خوب و سبک هستن البته اگر برند teb باشن بهترن. در کل خوبه ولی ...

من لیمون دارم راضی ام.محکم ومقاوم درشونم کیپ میشه بسته به نیاز هم تو یخچال استفاده می کنم هم فریزر هم بخوام پیک نیک چیزی ببرم.

شادی صدام کنید