2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738193 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم کابینت ادویه ها و چیزای دیگه مثل تخم کتان و گلپر و قهوه و عسل و ..

چقدر خوبه و تمیز و مرتب و پر از حس ارامش

منم امشب کابینت ادویه ها حبوبات رو مرتب میکنم

چندتا ادویه واین چیزا دارم که چندماهه استفاده نکردم باید بریزم دور

چندتا ظرف ادویه هم باید بگیرم چون کم اوردم و میخوام همه رو یک شکل کنم

یه مطلب دیگه که من درراستای مینیالیست شدن راستش قصددارم که پس اندازمم بیشترکن،خیلی دارم جلوی خریدامومیگیرم،فقط اینکه الاکلاس سیاه قلم میرم یه کم پرهزینس واقعا،خیلی دودلم ادامه بدم یانه،شماجای من بودیدچیکارمیکردید،خودمم معلم ودرامددارم که چون خونه خریدیم قسط میدم،شماجای من بودیدادامه میدادید؟

باز بین تخت وکاسلکه حالا تخت با هر عنوانی از گهواره تا تخت کنار مادر تا کودک ونوجوان به نظرم کالسکه ...

انشالله به سلامتی و خیر و خوبی دوست عزیز 

توصیه من اینه کالسکه و صندلی ماشین فعلا نگیرید و بزارید بعداً بر حسب نیاز بخرید 

من دخترم کالسکه دوست نداشت و فقط دوبار تو مسافرت استفاده شد 

صندلی ماشین استفاده میشه ولی من از یکی از دوستام قرض گرفتم و بعداً اوایل کرونا چون مطمین بودم تا مدتها مسافرت نمیریم پس دادم😁

لباس صفر تا سه ماه رو تهیه کنید بقیه لباسها برحسب سایز و فصل بعداً تهیه کنید 

صد در صد باهاتون موافقم سرویس پلاستیکی نوزادی استفاده نمیشه منم نخریدم و احساس نیاز هم نکردم بهش 

اسباب بازی هم نخرید چون تا سالها همه خیلی هدیه میارن😁

من کمد دخترم رو جوری انتخاب کردم که تیکه بالاش کمد لباس و ویترین بغل هم هست ،قسمت پایینش سه تا کشو هست خیلی کاربردی هست و من خیلی راضیم ازش .

تخت هم من تخت دوکاره خریدم که اول به صورت گهوارس و بعداً به تخت نوجوان قابل تغییر هست  ودختر من تختش رو تا گهواره مانند بود دوست نداشت حتی زیر دوسال هم پایین تخت ما تو تشکش می خوابید و بعدا هم تو اتاقش رو زمین رو تشکش می خوابید الان که پنج سالش هست و تخت روبه حالت نوجوان درآوردیم استفاده میشه

توصیه من اینه که اول گهواره تهیه کنید 

من کمد دخترم رو جوری انتخاب کردم که تیکه بالاش کمد لباس و ویترین بغل هم هست ،قسمت پایینش سه تا کشو ه ...

ممنونم از راهنمایی های شما وسایر دوستان

تجرببات شما به واقعیت بچه داری نزدیکتره.

ایتم های سبسمونی بسیاره ولی بسته به اخلاق هر نوزاد یا هر بچه ای یه ایتم کاربردی تره ویکی اش نه.

از پیام ها اسکرین شات گرفتم که موقع خرید بهشون رجوع کنم

شادی صدام کنید
انشالله به سلامتی و خیر و خوبی دوست عزیز  توصیه من اینه کالسکه و صندلی ماشین فعلا نگیرید و بزا ...

پسر من هر موقع بیرون بریم با ماشین تو صندلی خودش میشینه. 

ولی بعصی بچه ها مثل نوه ی خاله م کلا نمیشینن تو صندلی ماشین. نمیدونم چرا.

میشه امتحانی یه مدت قرض کرد. اگر بچه ننشست دیگه نخره آدم.

یه مطلب دیگه که من درراستای مینیالیست شدن راستش قصددارم که پس اندازمم بیشترکن،خیلی دارم جلوی خریدامو ...

سلام 

به نظرم اگر کلاستون رو به خاطر علاقه شروع کردین، به خاطر هزینه کنار نذارینش

بعد که تموم بشه کلی لذت می برین که برای خودتون ارزش قائل شدین و هنری رو یاد گرفتین

ممنونم از راهنمایی های شما وسایر دوستان تجرببات شما به واقعیت بچه داری نزدیکتره. ایتم های سبسمونی ...

سلام عزیزم دقیقاهمینطوره من کلی وسیله برای پسرم گرفتیم به خدااصلاصندلی ماشین وروروک وکالسکه رواستفاده نکرد،اصلانمینشست،الانم بردم گذاشتم خونه ی مامانم،حیفم میادبندازم دور😮‍💨

اینم کابینت ادویه هام که شیشه های بالایی شیشه مربان. یه شکل نیستن خیلی رو مخن. میخوام چندتا ازون جاادویه ای های دور استیل بخرم و جا به جا کنم 

اینم کابینت حبوبات و دمنوش و...

ظروف طبقه بالایی خیلی بزرگ و جاگیر و بدقلقن و اصلا ازشون راضی نیستم

چندتا شبیه پایینی ها کوچیک وبزرگش رو باید بخرم و اینارم جا به جا کنم