2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738351 بازدید | 44695 پست
بچه ها با تعاریفی که از مینیمالیست شد وبا توجه به اینکه خودم قبلا در موردش خونده بودم وبارها همین جا ...

کاملا موافقم 

تعریفتون رو دوس داشتم. منم تلاشم اینه وسایل خونه مرتب و نو نگه داری بشه. و اگر فرسوده شد تعویض بشه.

طرح و رنگای خیلی شلوغ یا زیادی ساده رو هم نمیپسندم. رنگ روشن نیاز به مراقبت زیادی داره که برام مقدور نیست و البته حس خوبی هم بهم نمیده.

مثل شما برام مهمه وسایلم کاربردی باشه. کلا با چشم و هم چشمی و تلاش برای شبیه شدن به بقیه مشکل دارم چه در مصرف و خرید زیاد باشه چه حتی در مینیمالیسم. اینجوری هم آرامشمون از بین میره. برام مهم نیس فلان بلاگر چیکار میکنه و تا چه حد مینیمالیسته. حد رو خودم تعیین میکنم. مهم آرامش من و خانوادمه.

به لطف خدای بزرگ من خرید سیسمونی در پیش دارم می خوام یه کمد براش بخرم که از الان تا هر وقت که بخواه ...

به سلامتی عزیزم. 

من به اصرار مامانم وسایل زیادی برای سیسمونی گرفتم و اشتباه کردم.

اگر با طرز فکر الانم سیسمونی میخریدم کمد نمیگرفتم برای پسرم. چون هر خونه ای باشیم کمد داره.

اما دراور سه کشویی که براش گرفتیم خیلی کاربردی و خوب بود.

تختش هم کودک و نوجوانه اما کاش فقط مدل کودک میگرفتم و بعدها تعویض میکردم و نوجوان میگرفتم.

سه سال پیش تخت پسرم رو دادیم نجار برامون کوچیکتر کرد  یعنی اندازه تخت کودک.

دراورش هم که قبلا روی تخت نصب میشد. الان کنار تخت گذاشتیم.

کمدش رو هم رد کردم رفت. اتاقش خلوت شده حسابی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کالسکه چون پیاده روی ندارم نمی خرم.ولی آغوشی شاید بگیرم واسه ۵ و۶ ماه اول تولدش که بچه زمین نذارم. ...

من کالسکه بزرگ خارجی گرفتم براش که خیلییی کم استفاده شد. کالسکه عصایی کاربردی تره.

آغوشی داشت که استفاده نشد.

کریرش هم خیلی کم استفاده شد. هر سه تا رو فروختم.

به جاش دو سال پیش براش صندلی ماشین گرفتیم که هنوز داره استفاده میکنه و تا چند سال دیگه کاربرد داره.

به لطف خدای بزرگ من خرید سیسمونی در پیش دارم می خوام یه کمد براش بخرم که از الان تا هر وقت که بخواه ...

میتونین فعلا گهواره بگیرین براش. بعدا به تناسب نیازتون تخت بزرگتر بخرید. گهواره رو راحت تر میشه جا به جا کرد.

به سلامتی عزیزم.  من به اصرار مامانم وسایل زیادی برای سیسمونی گرفتم و اشتباه کردم. اگر با طرز ...

می دونی کمد از این ویترینی ها نمی خوام.کمد بلند می خوام بگیرم که بزرگترم شد لباساش توش اویزوو کنه.اتاق اش کمد دیواری داره ولی یه بخشش رختخواب هاست،یه بخش باشت ها وملحفه ها وجاروبرقی واین چیزا.

کمد اتاق خودمون وسایل خودم وهنسرم توش

شادی صدام کنید
برای حموم هم اگر تشت بزرگ دارین کار خوبی میکنین .نخرین بهتره. ما وان کودک گرفتیم براش. هنوز استفاده ...

مرسی از توضیحاتت.

اومدم بنویسم کریر نوشتم آغوشی.

آغوشی که اصلا نمی خرم.وان کودک هم دیدم همه می خرن ولی به خاطر همون تشت بزرگ قشنک تا ۳ و۴ سالگی اش می تونه توش بشینه بازی کنه.تشت حمام ام از وان کودک بزرگتره😀😀دوست ندارم کنار حمام پر وسیله شه.

جایی رفته بودم مهمونی رفتم حموم دوش بگیرم اندازه حمام در حدحمام خونه های اپارتمانی اما حمام توالت فرنکی داشت روشویی خم داشت وسایل بچه وخودشون هم بود به اندازه 

سرپا ایستادن من جا داشت.

یه آن دوست داشتم همه بریرم بیرون حتی اون روشویی حمام.

😀😀😀

شادی صدام کنید

باز بین تخت وکاسلکه حالا تخت با هر عنوانی از گهواره تا تخت کنار مادر تا کودک ونوجوان به نظرم کالسکه کاربردی تره اینجا محوطه داریم پی تونم بذارم توش روزی نیم ساعت ببرمش بیرون هوا خوری.وگرنه پیاده روی ندارم.مگه بریم پیک نیک بذاریم پشت ماشین اونجا رسیدیپ برگردونیمش

تخت ام میگم بمونه هر وقت اتاق اش ازمون جدا شد براش بخریم.

شادی صدام کنید
می دونی کمد از این ویترینی ها نمی خوام.کمد بلند می خوام بگیرم که بزرگترم شد لباساش توش اویزوو کنه.ات ...

پس لازمتون میشه.

کمد پسر من یه طرفش یعنی نصفش ویترین بود نصفش جای اویز لباس.

ما تشت بزرگ نداشتیم و وان لازم شد. هنوزم کاربرد داره با اینکه پسرم ۵ ساله س. اما اگر تشت بزرگ دارین کافیه. خیلی خوبه بذارین حموم همونجوری خلوت بمونه.

پسرم از این عروسکای پلاستیکی حموم یه عالمه داشت بعد دو سال همه رو ریختم دور😆 حموم خلوت حس بهتری داره واقعا🙂

باز بین تخت وکاسلکه حالا تخت با هر عنوانی از گهواره تا تخت کنار مادر تا کودک ونوجوان به نظرم کالسکه ...

اره عالیه اینجوری. زمان که بگذره بهتر میتونین تصمیم بگیرین چی لازم دارین.

مخصوصا اینکه اون اوایل خلقیات مادر به هم ریخته هس . بهتره دور و برش خلوت بشه من از شش هفت ماهگی پسرم شروع کردم خلوت کردن اتاقش. پر وسیله و شلوغ بود و عصبی میشدم.

به سلامتی باشه... همه ایده ها و فکرهایی که خوبه فقط میمونه کادوهایی که بقیه میارن.گاهی این کادو ها که از روی محبت هم میارن،دردسر ساز میشه

اره عالیه اینجوری. زمان که بگذره بهتر میتونین تصمیم بگیرین چی لازم دارین. مخصوصا اینکه اون اوایل خل ...

اره عاشق حموم خلوت ام.اتفاقا منم میگم برای اون روزای اول مادر ونوزاد هر چی خونه خلوتر باشه برای مادر بهتره.

فیگی جان اون هدیه ها دور از چشم خودش وپدرش می بخشم به بچه ای که نیاز داره.

شادی صدام کنید
اره عاشق حموم خلوت ام.اتفاقا منم میگم برای اون روزای اول مادر ونوزاد هر چی خونه خلوتر باشه برای مادر ...

کاملا درسته. فقط و فقط آرامش لازم دارین اون روزا. هر چی خلوت تر بهتر و کم استرس تر. انشالا به سلامتی، راحتی و خوشی دنیا بیاد😍