2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من در ادامه صحبت های کاربر تو عشق منی

من در کنارمینمالیست بودن به سلیقه داشتن هم خیلی اهمیت میدم.نمی دونم هنامیک جون اجازه میدن در موردش حرف بزنیم یا نه اینکه کم بخریم ولی مفید بخریم.مثلا من خیلی چیزای بی مورد تو جهیزیه ام داشتم ولی میز نهارخوری ام ۴ نفره بود اگه به قبل برمی گشتم اون اضافه ها حذف می کرذم میز هشت نفره می خریدم چون برام کاربرد داره.

واینکه تو چیدمان خونمون مثلا من پرده سفید دوست دارم شما پرده طوسی می پسندید این سلیقه ای نمیشه در موردش گفتگو کرد.ولی اینکه خونه کوچیک باید پرده سفید زد تا دل باز باشه

یا برای خونه های بزرگ می تونیم از مبل های تیره هم استفاده کنیم چون تو دلگیر شدن یا موچیک شدن خونه تاثیری نداره از اصول چیدمان که می تونیم اینجا در موردش حرف بزنیم.

چون فکر کنم تا حدودی پاکسازی ها انجام دادیم.

شادی صدام کنید
بچه ها من در ادامه صحبت های کاربر تو عشق منی من در کنارمینمالیست بودن به سلیقه داشتن هم خیلی اهمیت ...

واقعا سلیقه مهمه. فقط این نیس که چی مده یا بقیه چی میگن.

ما با اینکه هالمون بزرگه پرده تور سفید گرفتیم. البته یه دستک کنارش داره. تو بازار طرحهای پتینه و حریر شاین خیلیییییی زیاد بود ولی دلم نمیخواست چیزی رو بخرم که مد شده و زود از مد میره. بعلاوه اینکه حریر شاین و پتینه هر دو تاشون یه برقی داره پارچه هاش که اصلا خوشم نمیاد.

تور نازک سفید گرفتم که هم نور خوبی بیاد تو خونه هم دلمو نزنه.

من امروز اسباب بازیهای پسرمو بازبینی کردم. چند تا ماشین داشت که با پیچ باز و بسته میشد. همیشه هم قطعاتش از هم باز بود و ولو تو خونه. از پسرم پرسیدم و گفت نمیخوادشون😅 همه رو تو پلاستیک ریختم که ببرم برای کسی. چند تا کنترل و سیم و کابل اضافی هم که مربوط به تلویزیون اضافه ی قبلی مون بود خارج شد بعلاوه یه دستگاه دی وی دی که مال همون تلویزیونه بود.

داخل تمام کابینتها رو یا نگاه کردم و دستمال سریع کشیدم.

یه بطری شیشه ای که درش کیپ نمیشد و سخت شسته میشد رو کنار گذاشتم. یه زیر گلدونی مربعی و یه شعله پخش کن کهنه هم همینطور.

خردل رو چیکار کنم  راست میگی کیک دارچینی و پای سیب 😍

راستش تا حالا نخریدم خردل.اونم تنده درسته؟

تو نت سرچ کنید ببینید تو چه نوع غذاهایی میشه زد

من که میگم تو همه چی بریز بره😄 ولی کم بزن .چون گرمی هم زیادی بالا بره بده

من امروز اسباب بازیهای پسرمو بازبینی کردم. چند تا ماشین داشت که با پیچ باز و بسته میشد. همیشه هم قطع ...

خدا قوت

امروز پسر من کولااااک کرد

یک کاسه ماست خوری

یک پیش دستی چینی و فنجون چینی سر همون سرویس را با هم زد شکست 

البته دلم برای چینی هام سوخت 💔چون سرویسم کلا شش تا بود

از فنجون هام فقط دوتا مونده. از سر اون مدل کاسه هم دوتا

چند روز پیش دوست مون گفته بود ظرفای لنگه به لنگه رو دور انداخته منم وسوسه شدم بندازم اما امروز دیدم پسر تازه افتاده رو دور شکستن😄پس میزارم خود به خود برن

دوتا لیوان و یک بشقاب پلاستیکی که مخصوص خودش گذاشته بودم را پرت کرد وسط حمام.دیگه به دلم نمینشست یه راست رفتن بازیافتی

یک پارچ پلاستیکی کهنه و چندتا پلاستیکی ریزه میزه هم پرت شد

یه مقداری حنا داشتم گذاشتم دم دست ببینم برای طراحی روی دست قشنگ میشه یا نه.یه مقدارش رو هم گذاشتم تو حمام استفاده کنم.کو تا وقت کنم

مانتوی عیدم را نصفه دوزی کردم که عید نخوام وسط خونه تکونی استرس خیاطی داشته باشم.البته شاید یکی دیگه هم بدوزم

یک پیراهن خونگی دوختم .یکی دیگه هم برش زدم تا بدوزم

چون چند تا از لباسای پاییزه رو جمع کردم دوباره کم میارم

و در نهایت اینکه من هنوز هم تو هیچ چیزی مینیمال نشدم

با اینکه به اون صورت ورودی ندارم و فقط دارم خروج میزنم

تنها چیزی که دیگه میتونم بگم مینیمال شدم لوازم بهداشتی و آرایشی هست😍 الان میگم چیا دارم

سلام بچه ها همگی‌تون خوبین من خروجی نداشتم ولی دارم ورودی ها رو کنترل میکنم مثلا لباس زیاد دارم میخوام از سال جدید یه برنامه برای لباس بنویسم که هرموقع چشمم به لباس خورد نخرم . یه عالمه لباس نو که باب سلیقه نبوده یا کسی کادو داده و فقط یکی دوبار  پوشیدم رو تو‌دیوار گذاشتم و چند روز پیش یکیش فروش رفت خداروشکر با قیمت پایین هم میزارم ک زود فروش بره غول وسایل دور ریختنی من اسباب بازی هاست که میخوام از امشب شبی دو‌تیکه اونایی که خراب شده رو دور بریزم و اینم بگم چند ماه پیش چند عروسک بزرگ و‌تمیز رو تو‌نایلون گذاشتم و دم در حیاط یکم اونور تر گذاشتم که هرکس خواست برداره و‌اینکه من نون خشک و بازیافت هم تو پلاستیک بزرگ و سفید میزارم و‌ به عنوان صدقه یکم اونور تر از آشغالا میزارم که این بنده خدا ها که تو آشغالا رو می‌گردن بردارن تو این چند سالی ک خونه دارم فقط یه بار دادم بازیافت . حالا چیزی یادم اومد باز میگم . بالاخره از اون شیشه های ادکلن دل کندم و انداختم دور😄

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
بچه ها من در ادامه صحبت های کاربر تو عشق منی من در کنارمینمالیست بودن به سلیقه داشتن هم خیلی اهمیت ...

استارتر متاسفانه زیاد نمیاد 🙁

خانما شما بالشت ها تون چی توش هست من بالشت هام سریع میخوابه دادم لحاف تشکی با دستگاه مواد داخلشو حلا ...

مال من لایکو هست وقتی می‌خوابه مثلا بالش ها رو روزی یکی خالی میکنم و با دست جدا میکنم نمیدونم متوجه میشین منظورمو خلاصه از هم باز میکنم و وقتی میخوام بزارم توش از بس پر بار میشه که اضافه میاد ولی تشک ها خیلی دیر به هم میشینه و مال تشک رو میدم بیروت با دستگاه بزنه

مال من لایکو هست وقتی می‌خوابه مثلا بالش ها رو روزی یکی خالی میکنم و با دست جدا میکنم نمیدونم متوجه ...

🌼منم دادم همین کارو با دستگاه انجام دادن برام ولی چند ماه بعد باز صاف میشه حجمش  میگن باید چیز دیگه هم قاطیش کنی تا نخوابه میخواستم ببینم چی بریزم قاطیش بهتره 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

تو یه قوطی کوچولو یکم وازلین بچه و زینک اکساید و روغن کرچک مخلوط کردم که یه جورایی کرم همه کاره به حساب میاد:

مرطوب کننده،ضد چروک، سفید کننده و ضد آفتاب از خواص زینک هست بعلاوه اینکه پوست رو ترمیم میکنه و ضد لکه

تو یه شیشه یکم گلیسرین و گلاب ریختم که تقریبا میشه گفت آبرسانه

یک وازلین بچه دیگه که برای دستام میزنم.من چند ساله از وازلین استفاده میکنم و اصلا پوستم سیاه نشده

یک روغن بادام تلخ برای مو که البته هر وقت یادم باشه میزنم⁦

و یک قوطی که داخلش پودر بچه ریختم برای زیر بغل...

سه تا دونه براش برای خط چشم و ابرو،یک برس ابرو،و یکی بزرگ برای رژ گونه(که این یه قلم رو استفاده نمیکنم مگر برای پنکک زدن اونم سالی یه بار)

ادکلن من دوتا دارم همسرم هم دوتا

یک ریمل، سرمه دان،یک مداد لب،یه مداد چشم سفید،دو تا بالم لب از اینا که صورتی میکنه🤭 

رژلبم هم آب لبو هست که همیشه در فریزر به سر میبره

دو تا لاک و یه برق ناخن 

چند ساله سعی میکنم آرایشم خیلی کمرنگ باشه

بیشتر دوست دارم طبیعی زیبا باشم.اما آخرش یکم آرایش ملیح برای روح دادن به چهرم نیازه

هی دختر نگوووو که دلم خونه با چه ذوقی ادویه هامو مرتب کردم روزی هزار بار قربون صدقه اش میرفتم  ...

اگه خواهری همسایه ای مادری مادرشوهرم چیزی داری تو این ظرفای کوچیک مربا بریز بده بهشون خیلی هم خوب میشه بقیش هم استفاده کن دیگه و یادت باشه به شوهرت میخوای بگی چیزی بخره مثلا بگو یک‌دونه ماکارانی دو بسته نمک خوب تعدادش رو گوشزد کن😄😄

🌼منم دادم همین کارو با دستگاه انجام دادن برام ولی چند ماه بعد باز صاف میشه حجمش  میگن باید چیز ...

فک کنم پرز قالی میگن قاطی کنی نمی‌خوابه از خود همین مغازه هایی که پشم شیشه و لایکو و اینا رو میفروشن بپرسی بهت میگن . پرز قالی رنگش طوسیه اینایی ک تشک و لحاف درست میکنن دارن 

فک کنم پرز قالی میگن قاطی کنی نمی‌خوابه از خود همین مغازه هایی که پشم شیشه و لایکو و اینا رو میفروشن ...

اولا نمیخوابید باز کردم کلی کاموا نخو اینچیزا توش بود وقتی بردم حلاجی جدا شدا شد دیگه انداختم بیرون از اون موقعه بدتر میخوابه 😅 اره باید بگیرم ممنون از راهنماییت

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔