2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
پس کلا پاکسازی کردی گذشته ات رو.😍

اره یه سری رفتارهای خیلی اشتباه داشتم ک‌بهم ضربه زد و منو درگیر کرد دارم عوضش میکنم و اینکه مثلا کاربری مو عوض کردم عکس اینستا و تل رو عوض کردم گروه های بدرد نخور رو‌پاک‌کردم اینجوری خودم حس سبکی میکنم و حس اینکه بالاخره آدم بخواد تغییر کنه از این چیزای کوچیک باید شروع کنه 😍 من خیلی تو تبادل نظر نی نی سایت میرفتم و کسایی ک مینوشتن عکس با کله میرفتم و 😄 خلاصه وقتمو الکی تلف میکردم ولی چند تا تاپیک بدرد بخور مثه همین تاپیک و چند تای دیگه سیو‌دارم حالا ک میام اینجا الکی وقت تلف کردن نباشه یه چیز یاد بگیرم اگه هرکی این پست و میخونه تاپیک های مفید و بدرد بخور داره لینک بزاره عضو شم😊😊

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه کارهایی خوبی

شادی جان امیدوارم حال دلت زودتر خوب شه.

چرا نمیتونی کمتر با خواهرت رفت و آمد و تماس داشته باشی؟

چرا فقط با خواهرت باید ارتباط داشته باشی؟ 

من متوجه نشدم.

میدونم خیلی سخته اما کم کم با آدمهای جدید ارتباط بگیر .

به نظرم کمی هم توقع داری البته حق داری چون خودت کلی کار کردی برای ایشون و توقع مقابله به مثل داری.

اما بهتر نیست کمتر مایه بذاری از خودت؟ کم کم فاصله بگیری؟

لاک هم معمولا عطاری ها غیر شیمیایش دارن من برای دختر کوچیکم میگیرم

جدی؟؟ خیلی دنبالشم ولی تو شهرستان گیر نمیاد

من یه لایه پیلاف مخصوص پوست زیرش میزنم که اثرش کمتر بشه و نیاز به لاک پاکن هم نداره

اونا که شما میگی با چی پاک میشه؟ ماندگاره؟

اره یه سری رفتارهای خیلی اشتباه داشتم ک‌بهم ضربه زد و منو درگیر کرد دارم عوضش میکنم و اینکه مثلا کار ...

من تازگی یه تاپیک پیدا کردم درباره رویاهای صادقه و کسایی که خواب اموات را میبینن...نمیدونم دوست داشته باشین یا نه

درباره این که برای توشه آخرت چه کارهای خیری انجام بدیم .روی من خیلی تاثیر گذاشته⁦❤️⁩⁦☺️

درباره همسرداری هم تاپیک زیاده .اگه دوست دارید معرفی کنم

من همچنان در حال جمع کردن وسایلمم برای اسباب کشی 

خدایی از یه زوج که هنوز یک ساله اومدن زیر یه سقف اینقدر آت و اشغال داشتن بعیده‌ تازه الان فهمیدم چقدر وضع خونمون خرابه 

باید به فکر یه پاکسازی اساسی باشم. 

متوجه شدم چقدر موادغذایی و مربا و ترشی و این چیزا دارم که یک ساله ازشون استفاده نکردم و هی به تعدادشون اضافه میکنم! واقعا شدم شبیه موشایی که همه چیزو انبار میکنن

هرچی کارتن میگیرم و جمع میکنم بازم از هر سوراخی یه چیزی درمیاد

دلم یه خونه مثل خونه لیلی دیلی رو میخوااااااد 

سلام برای بالشتها اسفنج نرم و کاموای ریز بگیر قاطی کن ( اسفنج ها رو  باید قیچی کنید به اندازه ه ...

اسفنج خوب نیست به مرور زمان. پودر میشه. همون کامواخرد شده با الیاف اونی که به صورت توپی توپیه عالی میشه

💫🌹گفتم: " آمین! "پیش از آنکه دعا کنم، پیش از آنکه آرزوهای رنگارنگم را رو به رویم بچینم و یکی را انتخاب کنم .همه چیز را به خودش واگذار کردم.می دانستم که بیشتر از خودم نگران من است و می داند که رویاهای من پر از کوچه های بن بست و تاریک و بی فانوس است و اگر کسی دستم را نگیرد…چشم هایم را بستم و از ته دل گفتم: "آمین"چرا که می دانستم یکی آن بالا مرا دوست دارد...
من همچنان در حال جمع کردن وسایلمم برای اسباب کشی  خدایی از یه زوج که هنوز یک ساله اومدن زیر یه ...

متاسفانه شوهرمم از من بدتر 

ترشی نمیخوره ولی هرروز با ترشی میاد خونه و نمیذاره بدم به کسی 

دیگه کلافه شدم 

سنتور و تمبک و نمیدونم چی چی داره ولی از هیچ کدومشون هم بلدنیس استفاده کنه و فقط گوشه خونه گذاشته خاک میخورن

خودم کلی لباس دارم

رفتم دو سه کیلو حبوبات از هرچیزی گرفتم ذخیره کردم که چی بشه اخه. یا دستمال و پودر لباسشویی خیلی زیاد گرفتم تا یه سال داریم ازشون. حالا ماهی یه بار بری خرید میمیری یا ورشکست میشی 😁

من با این وضعم تو این تاپیک چیکار میکنم اخه 😂 مثلا ادعای مینیمالیست بودن هم داشتم یه زمانی 

الان به شوهرم میگم وسایل اضافیمون خیلی زیاده میگه اره سرویس چینی مهمانتو بفروش اضافیه. به مهمونامون تو ظروف یه بار مصرف غذا میدیم! 

یعنی هیچ کدوم ازون وسایل رو نمیبینه چندروزه گیر داده به سرویس چینی من!  

جالبه به من میگه تو وسایل اضافیت بیشتر از منه. یعنی جهیزیه و ظروف مورد استفادمونم جزو وسایل اضافی من به حساب میاره. میگه یه ماهیتابه و یه قابلمه و یه نمکدون نگه دار با دو تا قاشق چنگال و بقیه رو رد کن بره خخخ 

میگم دوس دارم خونمون خلوت باشه و مینیمال میگه اره یخچال خیلی فضا گرفته خوبه اونم بفروشیمش! خیلی هم جدی میگه ها! شایدم داره مسخره م میکنه نمیدونم

⁉️بیخودترین و بی‌مصرف‌ترین وسائل خونه کدومها هستند؟ لیست وسایل بی مصرف و غیرضروری که در خانه انب ...

اسارتر عزیز من دارم صفحه به صفحه مطالب ارزشمندتون رو میخونم هر شب و سعی میکنم که بهشون عمل کنم. واقعا خیلی تاپیک مفیدی هست 

اسارتر عزیز من دارم صفحه به صفحه مطالب ارزشمندتون رو میخونم هر شب و سعی میکنم که بهشون عمل کنم. واقع ...

خداروشکر

خیلی عالییه که کلی دوست عزیز به جمع مینیمالیست هامون اضافه شدن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
متاسفانه شوهرمم از من بدتر  ترشی نمیخوره ولی هرروز با ترشی میاد خونه و نمیذاره بدم به کسی  ...

عزیزم خودت سعی کن کم کم خلوت کنی اطرافت رولزومی ندارن همسرت رو وارد جزییات کنی مردا کلی نگر هستند...

حبوبات و شوینده اضافیشو  و هر چیز دیگه با توجه به تاریخ مصرفشونبذار تو انباری یا یه کمد و کابینت مخصوص و تو یه دفترچه لیست کنهر وقت چیزی لازم داشتی نگاه کن ببین تو لیست موجوده نخرش تا تموم شده...

از لحاظ اقتصادی هم تو این شرایط جلو میافتی...در مورد خورده ریز و لباس بقیه چیزا کم کم که مرتب میکنی اونایی که لازم نداری بفروش یا بده مستحق...اینا کار یه روز دو رور نیست باید با صبر و حوصله بری جلو...با حرف زدن با همسرت کاری از پیش نمیره...از این به بعدم لیست بده خریدا از رو لیست باشه...

افوض امری الی الله...
اسفنج خوب نیست به مرور زمان. پودر میشه. همون کامواخرد شده با الیاف اونی که به صورت توپی توپیه عالی م ...

از کجا باید بگیرم 🤔

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من همچنان در حال جمع کردن وسایلمم برای اسباب کشی  خدایی از یه زوج که هنوز یک ساله اومدن زیر یه ...

منم کلی وسیله ریز و درشت دارم الان همه سر جاشون تو کمده ولی موقعه اسباب کشی قشنگ میاد رو اون وقت عمق فاجعه معلوم میشه  که هرسری تو  اسباب کشی همسرم خودش همراهیم میکنه خدا روشکر گاهی بعصی چیزا دلم نمیاد بدم بره با اینکه چیز بدرد نخوری هست همسرم راحت دل میکنه  ولی من شبیه لیلی دوس ندارم نمیدونم چرا😅😄

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔