2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
من احساس کردم یکی از کاربرا که اومدن توی تایپیک گفتن بریزم دور که جا باز بشه برای خرید بعدی....اما ا ...

اگه من  گفتم منطورم دور ریختن وسایل بدرد بخور نبوده  من کلا وسایل بدرد نخور دور میریزم بدرد بخور ها رو جدا میزارم بدم کسی که نیاز داره اگه سالم باشن البته  در هر صورت ممنون که تذکر دادید😊

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
بچه ها دقت کردید با جمله ای با عنوان همسرم نمی ذاره مواجه هستیم. من اگه همسرم همراهی می کرد واقعا خ ...

واقعاااا

منم خیلی متعجب میشم وقتی میگن همسرم نمیزاره؟!!

همسراتون کارمندن؟ من احساس میکنم مردای کارمند حساسن و آمار همه چیو تو خونه دارن

و این یجور رفتار زنونس و هورمونای زنونه تو اینجور مردا بیشتره،حساسترن،زودرنجترن،لطیفترن.

شوهرمن بازاریه و اصلا امار وسایل خونه رو نداره،بی توجه نیستا ولی حساس نیست چیو میندازم دور چیو اضافه میکنم،فقط با همپام هست تو خرید و فروش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من احساس کردم یکی از کاربرا که اومدن توی تایپیک گفتن بریزم دور که جا باز بشه برای خرید بعدی....اما ا ...

نه نه این به نظر من اصلا مینیمال بودن نیست. خیلی ها مینیمالیسم رو با دور ریختن اشتباه میگیرن.

قرار نیس هی بریزیم و هی بخریم.

اگر چیزی رو واقعا لازم نداریم دل بکنیم ازش اما آگاه باشیم.

آگاهی خیلی خیلی مهمه. تحلیل کنیم چی لازم داریم و چی نه. چی بهمون میاد و چی نمیاد تا در آینده دوباره بدون فکر، اشتباه نکنیم

خسته نباشید. مشهد داره برف میاد چه برفیییییی😍

منم تا پارسال جایی زندگی میکردم که برف میومد امسال اومدیم جنوب که اصلا برف نمیاد اینجا انقدر هوا عالیه فقط باید نفس عمیق بکشه ادم  بهار شده انگار کمی سرده اگه کسی خواست بره مسافرت بهترین وقت الان هست هرچی بگم کم گفتم عالیه 🥰😇

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
کجا هستین شما؟

بوشهر ولی جنوب ایران  کلا این روزا معمولا هوا بارونی و بهاریه یکم گاهی سرد هست فقط نه درحد سرمای بالای کشور 😍

تو خونه من هیچ کاغذ باطله و غیر ضروری نیست

هیچ داروی تاریخ مصرف گذشته یا بدون مصرفی نیست

هیچ وسیله ای تهت عنوان دکوری بدون استفاده نیست دکوری هام مس هستن ک برای یلدا هرسال میز میچینم باهاشون

هر وسیله ای میخرم باید ساده ترسن حالت ممکن و کاربردی ترین حالت باشه

جهیزیمم مینیمال خریدم و همه عاشقش شدن 

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️