2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737302 بازدید | 44691 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب تازه عروسی و کم خرت و پرت داری.من ده ساله ازدواج کردم.بچه ها چیز میز زیاد دارن و البته اونا ت ...

من مادرم برام همین سبک جهیزیه خرید خودمم موافق بودم از روف پلاستکیی متنفر بودم 

اما به مروز دیدم اینجوری نمیشه خیلی لنگ میمونم ک مثلا فلان چیز رو داخل چی بریزم کم کم زیادشون کردم ولی کاش میشد واقعا نداشت هیچ ظروف پلاستیکی

سلام به همگی من امروز کمد بالشت ها وملحفه ها مرتب کردم.

خروجی:یه والن پرده،یه رومیزی،یک جفت روبالشتی.مقداری الیاف بالشت.

۶ تا اسمش نمی دونم چیه از اینا که می اندازن تو بوفه روش وسیله می ذارن اون ببرم ببینم ابجیام یا مامانم نیازشون میشه یا نه.

شادی صدام کنید

سلام من عاشق این شدم گزارش بدم 

برای همین پاشدم یکاری کردم 

زیر تختو هر چی بود اضافه بر داشتم 

رگال لباسامو مرتب کردم 

جای چادر نماز مرتب کردم یکی دوتا سجاده و مهر اضافه بود گذاشتم خروجی 

یه شلوار خونکی هم رفت برای خروجی 

یه باکس لباس جدا کذاشتم برای لباسایی ک نمیتونم دور بندازم و همینطور به سبد دربسته دارم اونم گذاشتم برای وسایلی مث جزوه هام ک نمیتونم بیرون بندازم 

کشو ها هم مرتب شده بودن قبلا 

اتاقم کاملا پاکسازی شد و همینطور حمام 

فقط مونده کتابخونم که بیشتر جنبه تزیینی داره همشم برای همسرمه نمیتونم کاریشون کنم 

پروژه اتاق خواب بسته شد،🙂🙂🙂 

تا مدتی فکر میکنم تمیز کردن اتاق خیلی راحت باشه برام

منم امروز حمام پاکسازی کردم کلی  طرف شامپو نرم کننده سنگ پا و لیف و شونه زیلت اینجور چیزا ریختم رفت البته یه عادتی دارم سری تیغ دار زیلتو تو یه طرف جدا نگه میدارم که قاطی زباله ها نشه دست کسی زخم بشه  حمام منم مینیمال شد به نطرم 😅😊

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

سلام امروز چند تا پیراهن گزاشته بودم تو کمد که شوهرم ببینه و تنش کنه الان یکساله هنوز استفاده نکرده و تند تند پیراهن میخره 😕 دیگه اونایی که خراب بود گزاشتم خروجی بقیه رو بجز یه شلوارو پیراهن که جدید خریدا بود با یه کت و شلوار گزاشتم رگال بقیه ی پیراهن رو گزاشتم تو باکس تو کمد گزاشتم چون نمیزاره خروجی کنم . دو بافت از قدیم و دو تا شلوار خونه هم از  شوهرم گزاشتم خروجی . چند تا لباس خونه دخترم کوچیک شده بود و خرابزاشتم خروجی . دوتا شلوار خونگی و یه پیرهن و دو تا لباس زیر خرابم رو گزاشتم خروجی . ❤️ کمد لباس ها داره مرتب تر میشه . ولی نمیدونم چرا قسمت مانتو شلوارم که میزارم خروجی ، ورودی جدید همه اش له دلیلی مناسبت ها اضافه میشه خخخ . البته خودم میدوزم ‌ . یه کت مجلسی و یه بارونی و یه کت و شلوار مجلسی و شومیز با یه جفت کفش و شال و کیف و شلوار ورودی شد . البته سعی میکنم بصورت ست باشه که بشه استفاده کنم و ورودی جدیدی نخرم ❤️

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

من باز ارومم نگرفت جا کفشی هم تمیز کردم خروجیش شد یه کفش 

و دمپایی روفرشی رو اوردم بشورم استفادش کنم 

پذیرایی من تمیزه چیز خروجی نداره 

فقطط باید کشو تی وی تمیز کنم اونم همش وسایل همسرمه کدنمیزاره خروجیش کنم باید بزارمشون تو باکس همین

منم امروز حمام پاکسازی کردم کلی  طرف شامپو نرم کننده سنگ پا و لیف و شونه زیلت اینجور چیزا ...

خیلی عالیه خسته نباشی 

از این به بعد باید ورودی هاش کنترل کنید

البته همسر من یه آیتم به حموم مینیمالم اضافه کرد😡😡😡

شادی صدام کنید

دوستان ممنونم که گزارش کاراتون رو مینویسین 

خیلی انگیزه میشه برای پاکسازی

من الان درگیر اسباب کشی هستم . خیلی دوست داشتم پاکسازی  کنم بعد برم خونه جدید. ولی همه وسایل رو عجله ای جمع کردم تو کارتن ها. و برسم خونه جدید باید یکی یکی باز کنم و بچینم

میخوام یه کارتن بزرگ بذارم کنار دستم و از کارتن ها که ظرف و ظروف رو خارج میکنم. هرچی استفاده نکردم تو این یک سال بریزم داخلش و دیگه نچینم تو کمدها یا تو کابینت ها و الکی فضام اشغال نشه

فقط امیدوارم با این روش خیلی طول نکشه و اعصابم خورد نشه از طولانی شدنش...