2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
سلام من امروز سه تا شومیز،یه جفت صندل ویه جفت کفش  ومقداری مواد غذایی گذاشتم خروجی.

من فکر کنم افتادم به جون خونه دوتا کابینت ادویه ها مرتب کردم کلی شیشه خالی ونعنا خشک اینجور چیزا ریختم دور.

راستش بچه ها من در این مورد با سد همسرم مواجه ام مازاد بر نیازمون خرید می کنه.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر کنم افتادم به جون خونه دوتا کابینت ادویه ها مرتب کردم کلی شیشه خالی ونعنا خشک اینجور چیزا ریخ ...

خرید لدازم کیک پزی با من ،من هربار به اندازه نیاز اون روزم هرید می کنم نهایت دو وعده بیشتر .اغلب تازه وکم می خرم

ولی همسرم زیاد می خره همشم غر می زنه شادی بخور حیف اسراف میشه منم کم خوراکم.

باید بشینم  مفصل باهاش حرف بزنم برای چندمین بار

شادی صدام کنید

بچه ها من امروز کلافه ام دلم می خواد خونه بریزم بیرون دونه دونه ایتم ها مورد نیازم بیارم خونه.

این حجم داره اذیتم می کنه .تمام کمدم پر باشت وپتو وملحفه وتشک .دوتا روفرشی هر کدوم ۱۲ متر.

از قسمت اشپزخونه نگم.ماشاا...‌به مامانم

الانم یه لبست بلند بالا برای سبسمونی گرفته همه خط زدم فقط گفتم تخت کنار مادر وکمد وپتو وتشک اش ویه حوله و

وسایل بهداشتی ولباسم که ماه به ماه با توجه به نیازش می خریم.

شادی صدام کنید

قراره به زودی خونمون رو عوض کنیم. دارم وسایل جمع میکنم دلم میخواد همه اضافیارو رد کنم بره 

مثلا یه سماور ذغالی تزئینی کوچولو مامانم برام خریده که اصلا هم خودم اهل این سبک های سنتی نیستم. یا یه قهوه جوش و شکردون مسی دارم که اصلا استفاده نکردم تو یه سال گذشته. یه دست استکان کمرباریک دارم که خواهرم سوغاتی برام اورده و تاحالا فقط دکور بوده. اینجور چیزارو نمیدونم چیکار کنم میترسم برگردونم به خودشون ناراحت بشن. و دلمم نمیاد به کسی دیگه بدم یا بفروشمشون

گفتم همه رو بذارم تو یه کارتن جدا که تو خونه جدید دیگه بازش نکنم و سر فرصت ببینم باهاشون چیکار میتونم بکنم...

بچه ها من امروز کلافه ام دلم می خواد خونه بریزم بیرون دونه دونه ایتم ها مورد نیازم بیارم خونه. این ...

سلام منم همیشه کلافم خودم لباس و کیف و کفش خیلی کم دارم در حد لیلی دیلی ولی وسیله ی اشپز خونه خیلی دارم نمیدونم چه کارشون کنم اینجا چند بار گفتم دلم نمیاد ردشون کنم چون نو هستن همش میگم یه روزی نیازم میشه از اون گذشته یه انباری دارم پُررررررررر🥴😤همسرم نمیزاره بریزم دور پُر از وسیله های قدیمی که تو این چند سال لازم نشده ولی همسرم میگه انباریه دیگه باید پر باشه😬

خیلی لباسا هست که نپوشیدم چون یکساله چاق شدم بقیشونم ب درد خونه نمیخورن برای جشن هست که من اصن نمیرم😂نمیدونم چرا لباسای جشن تولدو اینا دارم وقتی حتی یدونه رفیق هم ندارم برم تولدش

قراره به زودی خونمون رو عوض کنیم. دارم وسایل جمع میکنم دلم میخواد همه اضافیارو رد کنم بره  مثل ...

منن جات باشم استفادشون میکنم دم دست خودم 

مثل اون شکرپاشو و یا استکان کمرباریک خواهرت که داده 

استفاده کن لاقل دلت نسوزه 

من اکثر وسایلمو استفاده میکنم و هیچی دکور ندارم 

مهمون سرزده داشتی که رسیده به خونه منفجر شده ات؟ وقتی اضافات نباشه خونه ات همیشه مرتبههههه کمداتو ...

خانمی میشه بگین چ کتاب یا چ فیلم وسایتایی باعث میشه با مینیمال بهتر اشنا شیم  من تقریبا یکساله پیج لیلی دیلی دنبال میکنم و خیلی روم اثرگذاشت عید حسابی وسیله دور انداختم و روحم اروم شد 

منم میخواستم همینو بگم اصولا مینیمالیست تو ایران عملی نیست! اصلا سیستم زندگی و طرز فکر ما نمیتونه می ...

بچه که بودم بیشتر دوستام اسباب بازی نداشتن یا اگه داشتن یکی دوتا از 10 نفر یه نفر خیلی اسباب بازی داشت متولد 69 هستم

قراره به زودی خونمون رو عوض کنیم. دارم وسایل جمع میکنم دلم میخواد همه اضافیارو رد کنم بره  مثل ...

اصلا خونه جدید نبر

بلخش به کسی یا مادر وخواهر که غریبه نیستن به نظرم توضیح بده مینمیال شدی برگردون به خودشون

شادی صدام کنید
سلام منم همیشه کلافم خودم لباس و کیف و کفش خیلی کم دارم در حد لیلی دیلی ولی وسیله ی اشپز خونه خیلی د ...

دقیقا وسایل مربوط به خودم هر روز داره سبک تر میشه‌

ولی امان از خونه واشپزخونه.

جند روز پبش به همسرم گفتم دوتا شمعدونی بیار بذارم پشت پنجره رفته ۶ تا گلدون شنعدونی اورده .پشیمونم کرد

شادی صدام کنید