2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
یه سوال دارم. میشه لطفا راهنماییم کنید. سرویس چینی من ۱۲ نفره س برای دم دستی خودمون هم یه سرویس ۶ ...

یا اینکه آرکوپال ۱۲ نفره بگیرم برای مهمون که با سرویس چینی بشه ۲۴ نفره جمعا

و یک ست شش نفره جدا برای دم دستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا اینکه آرکوپال ۱۲ نفره بگیرم برای مهمون که با سرویس چینی بشه ۲۴ نفره جمعا و یک ست شش نفره جدا برا ...

ببین گلم با کلمه مینمیمال راهمون گم نکنیم میگی سالی چندبار مهمون ۲۰ نفره.خوب نمیشه که سر سفره لنگه به لنکه این خوذش میشه یه ایراد به کدبانو گری یه خانم

شما یا سرویس ۱۸ نفره چینی تهیه کن برای مهمونی هات

۱۲ نفره که داری اگه طرح اش تو بازار هست یه ۶ نفره هم بعش اضافه کن

این ارکوپال الانتم بذار بمونه برای استفاده خودتون.

یا سروبس چینی ۱۲ نفره +سرویس ارکوپال ۱۲ نفره

دیگه اون ۶ نفره دم دستی نخر همون ارکوپالت دوتا بشقاب وکاسه اش بذار برای استفاده خودت.

شادی صدام کنید
ببین گلم با کلمه مینمیمال راهمون گم نکنیم میگی سالی چندبار مهمون ۲۰ نفره.خوب نمیشه که سر سفره لنگه ب ...

برای شام و ناهار هیچوقت کم نمیاد اما برای پذیرایی بعصی وقتها سختم میشه

فک کنم همون ۱۲ نفره ارکوپال رو به سرویس مهمونم اضافه کنم.

و برای دم دستی مون هم ۶ نفره جدا بخرم خوبه

ممنون از راهنماییتون

یه سوال دارم. میشه لطفا راهنماییم کنید. سرویس چینی من ۱۲ نفره س برای دم دستی خودمون هم یه سرویس ۶ ...

عزیزم به نظر من اگه برای پذیراییه و اونقدر برای شام و ناهار مهمون نداری، شبیه سرویس چینی که داری فقط میوه خوریشو بگیر و بقیش که استفاده نمیشه چه لزومی داره بخری و بذاری تو کابینت

من سرویس ۱۸ نفره چینی خریدم برای جهیزیه و چون کریستال هم نداشتم دوباره ۱۲ تا میوه خوری چینی خریدم با پیاله. 

هرچی به خانوادم گفتم همون بشقاب های میوه خوری سرویسم کافیه گوش ندادن و گفتن زشته باید سرویس پذیراییت جدا باشه!

سرویس کاسه بزرگ هم روی سرویس چینیم نبود و جدا تهیه کردم اونم سه دست که تو این یه سال حتی یک بار هم استفاده نکردم و خریدش اصلا واجب نبود. 

به نظرم شما هم سرویس کامل نخر ببین کدوم اقلامش رو لازم داری همونارو تهیه کن

دوستان مینیمال یه سوال دارم

من چون از پلاستیک بدم میاد چیزایی مثل کشمش و زرشک و مغزیجات و... رو تو شیشه ای نگه میداشتم ولی یکیش از دستم افتاد و شکست و تصمیم گرفتم همه چیو بریزم تو زیپ کیپ و بذارم تو کشو یخچال ولی الان میبینم چقدر ظاهر یخچالم به هم ریخته نشون میده و  مجبورم ظروف پلاستیکی بخرم. که هم سبک باشه و هم مرتب تر.

ولی باز با خودم میگم تو چه مینیمالیستی هستی که میخوای این همه ظرف پلاستیکی بخری

گفتم کیسه پارچه ای بدوزم و زیپ بدوزم. ولی نمیدونم کدومش به صرفه تر و منطقی تره

ظروف پلاستیکی یا کیسه پارچه ای؟ 

نظر شما چیه؟

دوستان مینیمال یه سوال دارم من چون از پلاستیک بدم میاد چیزایی مثل کشمش و زرشک و مغزیجات و... رو تو ...

به شخصه شیشه رو بیشتر میپسندم. اگه بقیه ظرفهای شیشه ایتون سالمن فعلا همونا رو استفاده کنید بعد که خیلی تعدادش کم شد به فکر ظرف پلاستیکی باشید.

به شخصه شیشه رو بیشتر میپسندم. اگه بقیه ظرفهای شیشه ایتون سالمن فعلا همونا رو استفاده کنید بعد که خی ...

منم ترجیحم شیشه است عزیزم ولی خب ظرفای شیشه ای چون سنگینن، نمیشه تو در یخچال بذارم و کلا یخچالم هم کم جاست. و کشو یخچالمم باریکه و شیشه ها داخلش جا نمیشدن 

برای همین گفتم ظرف پلاستیکی باریک بخرم که هم بشه روی هم چید و جای کمتری اشغال کنه و هم سبک باشه

حالا میگم پارچه و زیپ بگیرم و کیسه پارچه ای زیپ دار بدوزم یا همون ظرف پلاستیکی هارو بخرم

موندم چیکار کنم. میترسم ظرف بخرم و بعدا همون ظرفا خودش انباشتگی بشه

منم ترجیحم شیشه است عزیزم ولی خب ظرفای شیشه ای چون سنگینن، نمیشه تو در یخچال بذارم و کلا یخچالم هم ک ...

اگر برای اون مواد داخل یخچال میخرید و همیشه هم استفاده میکنید که انباشتگی نیست دیگه. کاربرد داره. پارچه ممکنه بوی یخچال یا نم واردش بشه.

دوستان مینیمال یه سوال دارم من چون از پلاستیک بدم میاد چیزایی مثل کشمش و زرشک و مغزیجات و... رو تو ...

کیسه پارچه ای بدوزی منافاتی با مینمیمال بودن نداره؟

چه ظرف بخری چه کیسه پارچه ای بدوزی.

ظرف که ماندگاری وکاربردش بیشتره

شادی صدام کنید
کیسه پارچه ای بدوزی منافاتی با مینمیمال بودن نداره؟ چه ظرف بخری چه کیسه پارچه ای بدوزی. ظرف که مان ...

نمیدونم چرا همچین فکری کردم. کلا نسبت به پلاستیک گارد میگیرم 😁

و فکر کردم پارچه برای محیط زیست بهتر باشه

ولی فکر کنم هردوش فرقی ندارن