2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735600 بازدید | 44665 پست
دست مامان  وبابات درد نکنه.بله خوب اینم حرفیه که شما با اون پول می تونستی پس اندازی داشته باشی ...

درست میگی عزیزم خیلی برام زحمت کشیدن و هزینه کردن. تمام پس انداز و سرمایه شون رو جهیزیه خریدن برام درصورتی که شرایط خودشون هم خیلی خوب نبوده و نیست و تا ابد مدیونشونم و حتما تو فکرشم که جبران کنم براشون

ولی کاش این رسم جهیزیه کلا از بین بره و دو نفر با همدیگه برن سر زندگیاشون ببینن چی میخوان و چی نمیخوان برن بخرن.

یعنی اینجوری نشه که این همه پول بدیم سرویس فلان و بهمان بخریم گوشه کابینت خاک بخوره برای مهمونی که سالی یه بار میخواد بیاد یا نیاد و اول زندگی جیبمون خالی باشه با کلی قسط و قرض...

تو ظرف معمولی تر هم میشه غذا سرو کرد خیلی همه چیو لاکچری نکنیم....

[QUOTE=258200561]درست میگی عزیزم خیلی برام زحمت کشیدن و هزینه کردن. تمام پس انداز و سرمایه شون رو جهیزیه خریدن برام د 

انشاا...که همین طور بشه

البته مردم نسبت به قبل آگاه تر شدند

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا این خورده ریزا که هیچ جای مشخصی ندارن رو شما چطوری جا میدین 

اینا قبلا تو یه جعبه کادویی بودن تو کمد دیواری. ولی اوردمشون تو این کشو که دسترسی بهشون راحت تر بشه ولی خیلی زشت شدن. همه چی قاراشمیشه 

یه کم ایده بدین بهم چیکارشون کنم ؟ 

مثلا این خورده ریزا که هیچ جای مشخصی ندارن رو شما چطوری جا میدین  اینا قبلا تو یه جعبه کادویی ...

اینا جزو چیزایی ک تقریبا دو هفته یبار مرتب میکنم. من ی جعبه بزرگ براشون گذاشتم. هر کدومشون غیر ضروره ب انباری منتقل میشه. 

مثلا این خورده ریزا که هیچ جای مشخصی ندارن رو شما چطوری جا میدین  اینا قبلا تو یه جعبه کادویی ...

اونایی که نیاز نداری مستقیم خروجی.جعبه سوهان (خوراکی)یا جعبه شکلات یا پنیر مقاوم یا جای حلوا شکری ،قوطی های گوش پاک هر کدوم اش که داری بردار این وسایل بذار توش

مثلا شارژها تو یه قوطی چسب ها تو یه قوطی پونزها تو یه قوطی تا اخر وسایل تفکیک کن

شادی صدام کنید
اونایی که نیاز نداری مستقیم خروجی.جعبه سوهان (خوراکی)یا جعبه شکلات یا پنیر مقاوم یا جای حلوا شکری ،ق ...

وسایل مرتبط بذار یه جا مثل ناخن گسر بذار جایی که وسایل بهداشتی تون می ذارید شارژها بذار جایی که وسایل الکترونیکی تون می ذارید.نباید ایتم هایی که بهم ربطی ندارند کنار هم باشند.

شادی صدام کنید
وسایل مرتبط بذار یه جا مثل ناخن گسر بذار جایی که وسایل بهداشتی تون می ذارید شارژها بذار جایی که وسای ...

عزیزم جای دیگه خونه وسایل الکترونیکی ندارم همشون همینجان

اون سری جاروبرقی هم خب به خود جاروبرقی وصل نمیشه. جاروبرقیمم خودش جای خاصی نداره گوشه اتاق میذارم مجبورم اینو بذارم تو کشو

خودکار و مدادها رو گذاشتم توی جاقلمی و روی میزه.  جایی دیگه هم لوازم تحریر ندارم که اینارو بذارم اونجا

اینا جزو چیزایی ک تقریبا دو هفته یبار مرتب میکنم. من ی جعبه بزرگ براشون گذاشتم. هر کدومشون غیر ضروره ...

اخه اینا همشون لازمن 

اینقدرم بدم میاد ازین چیزای خورده ریز دوس دارم سر به نیستشون کنم ولی متاسفانه نمیشه 

اخه اینا همشون لازمن  اینقدرم بدم میاد ازین چیزای خورده ریز دوس دارم سر به نیستشون کنم ولی متا ...

این کلافگی ها از کمبود جا میاد. منم آنقدر کم کردم حتی از پیچ  مهره ها تا بهم ریختگی کمتری داشته باشن. 

یه قوطی چای فلزی خالی شده بود وسایل مورد به دوخت و دوز رو گذاشتم توش یه کیف با جین هم خودم دوختم توش وسایل اضافی چرخ خیاطیو جمع کردم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچها در مورد شال و روسری از منم خیلی مرتبه فقط چون تو کشو نیست نشد عکس بدم . یدونه شال دم دست هست که روزمره استفاده میکنم بقیه شونم تا کردم گذاشتم تویه از این کیف بقچه ها🙄🤭

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

این کلافگی ها از کمبود جا میاد. منم آنقدر کم کردم حتی از پیچ  مهره ها تا بهم ریختگی کمتری داشته ...

واقعا بقیه چقدر جا دارن تو خونه هاشون؟

من فکر میکردم وسایلم خیلی زیاده ولی الان نگاه میکنم خیلی هم زیاد نیستن فقط مشکلم اینه نمیدونم چی رو کجا بذارم. هرجا میذارم انگار سرجاش نیست. دیگه خسته شدم واقعا ازین به همریختگی ها. یه ساله درگیر این چیزام بازم مرتب نمیشن که نمیشن

خونمون کمد دیواری بزرگی داره ولی تقسیم بندیش اصلا خوب نیست و خیلی از فضاهاش غیر قابل استفاده و به درد نخوره. چهارتا کشو داره با پهنای کم و عمیق

واااای کاش زودتر ازینجا بریم راحت بشم

به نظرتون یه دراور و یه کمد بگیرم درست میشه؟ 

یا نظم دهنده داخل کشو بگیرم؟

یا چندتا کیف خودم بدوزم دسته بندی کنم وسایل خورده ریزو؟ 

کدومش بهتره توروخدا بگین

واقعا بقیه چقدر جا دارن تو خونه هاشون؟ من فکر میکردم وسایلم خیلی زیاده ولی الان نگاه میکنم خیلی هم ...

من از پارسال که شروع کردم خیلی دور ریز داشتم مخصوصن خرده ریز ها بیشترین شلختهگی من از کمبود کمد و کابینت و کشو هست . یه کمد دیواری دارم قسمت بالاش قابلمه و چیزای بزرگ گذاشتم و هم مواد خوراکی و بهداشتی اضافه مثل برنج رب دستمال کاغذی ....... 

پاینیشم کمد لباسه کشو نداره دو طبقه هست قسمت پایین چرخ خیاطی رو گذاشتم وسط هم لباس مهمونی لباس خونه هرچقدر تمیز و مرتب می‌چینم ولی بقچه ها رو میبینم به دلم نمیشینه  انگار مریض شدم خالی میکنم توشودوباره دونه لباسارو مرتب تا میزنم . بااین حال در کمدو باز کردنی حس رضایت بخشه نیست😂.

بعد‌ مشکل بعدیم اینه وسایل مربوط بهم باید کنار هم باشن همین بالای کمد دیواری مواد غذایی و بهداشتی میذارم کنار ظرف و ظروف آشفته میشم همش تو ذهنمه .چندباری خالی کردم جای دیگه جا نبوده باز گذاشتم اونجا .

آرامش و احساس رضایت بخشی از همه چی مهمه فعلن منکه تحمل میکنم شما اول تعیین کن چیا موندنی ان بعد باتوجه به مقدار و نحوه قرار گیریشون نظم دهنده و ظرف تهیه کن

2810