2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735237 بازدید | 44656 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه روش برای اینکه بفهمیم از کدوم لباسا بیشتر استفاده میکنیم اینه که همه لباسا رو یه طرف کمد بچینیم م ...

من برای خریدهام یادداشت می کنم 

واینم بگم سلیقه ام تو وسایل خونه عالی تو لباس متوسط رو به ضعیف حالا امبدوارم اینجا نکته های خوبی تو خرید پوشاک از شما یاد بگیرم

شادی صدام کنید

اینم بگم به امید خدا دست به دست هم بدیم می تونیم یک جریان باشیم که به انید خدا از هزینه های اضافی جهیزیه عروس خانم ها جلوگیری کنیم خودش یه فرهنگ سازی

یه راه دیگه برای پوشاک ست خریدن مثلا اول هر فصل خریدها انجام بدیم خرید تکی معمولا خرید از روی ذوق وبی برنامگی مثلا می ریم بازار بدون برنامه قبلی یه شال می خریم

یا کفش می خریم

در مورد لیلی دیلی خوب اون بلاگر بود ‌شغل بلاکری براساس تبلیغات من با این قسمتش مشکل نداشتم و نکته های خوبی ازش یاد گرفتم وازش ممنونم ولی از یه جایی به بعد خوب پیج خودش بود ودوست داشت از زندگی شخصی اش به نحوی بگه که من نمی پسندیدم واین اواخر باهاش ارتباط نمی گرفتم

اصولا فکر می کنم اگه خانواده همسر از ذهن مون پاک کنیم دنیا بهتر می تونیم ببینیم

پیشنهادی هم دارم اینکه به پاکسازی ذهن هم فکر کنیم اگه اشتباه نکنم اسنارتر گفت در حال پاکسازی یه سری افراد از زندکیش به این جنبه از پاکسازی ها هم توجه کنید

شادی صدام کنید
این نکته هایی‌جهیزیه که کفتی خیلی به درد تازه عروس ها می خوره والبته اون هایی‌که علاقمند به مینیمال ...

کلا پلاستیک رو برای اشپزخونه سعی کنن زیاد نخرن چه تازه عروسا چه هرکسی که میخواد وسیله جدید بخره برای خونه ش یه سری موارد رو بهتره دقت کنه.

من چندوقته اصلا سمت پلاسکوها نمیرم

برای جهیزیه اکثرا سعی کردم استیل یا روحی بخرم که پایدارتر هستن و هی نخوام هرروز پلاستیک بندازم دور و دوباره جدید بخرم.

سرویس مسافرتی هم ظروف روحی خودم تک تک خریدم و جور کردم و الان همش تو اشپزخونه استفادم میشه. ضرر پلاستیکی هارو هم نداره. ملامین هم خوبه ولی به مرور میشکنه یا ترک برمیداره بهترینش ظروف روحی سبکه

سرویس های قابلمه هم به نظرم چدن گرانیت و سرامیک و... پول بیخود دادنه چون بهترینشون هم کم کم خراب میشه و باید دوباره خرج اضافه کرد

به نظرم قابلمه استیل از همه چی بهتره. منم اشتباه کردم چدن گرانیت خریدم

به جای ظروف نگه دارنده پلاستیکی هم  ظرف غذای دربدار استیل میشه خرید چندتا تو سایزای مختلف. مثلا غذا هم اضافه بیاد تو همونا میذاری یخچال و تو همونم میتونی گرم کنی که نخوای هی ظرف دیگه کثیف کنی. پیرکس هم میشه ولی خب احتمال شکستنش زیاده 

در ادامه مبحث جهیزیه که امیدوارم برای عروس خانم ها مفید باشه یه سری چیزا ضروریه ولی از اون جا که سبک زندگی ها متفاوته یه سری از وسایل باید به مرور تو زندگی بسته به نیاز خرید من موقع خرید جهیزیه فکر کردم اگه ماکروفر نخرم نمیشه وزشته وعیبه از اون طرف اولین خریدم چرخ گوشت بود پلوپز وزود پز بالای لیست ام بود ولی وارد زندگی شدم تا الان که نزدیک ده سال ازواج کردم از این وسایل استفاده نکردم 

ولی جونم به همزن برقی ام بنده وهمسرم زندگی بدون آب میوه گیری براش غیر قابل تصوره.و جالبه که این دوتا در انتهای لبست وسایل برقی ام بودند کاش اون موقع از این ها دوتا بر می داشتم به نسبت الان خوب ارزونتر بود

شادی صدام کنید

یادمه یه دوره ای سرخ کن رو بورس بود نسبتا بزرگ وجا گیر یکی از اقوام هم تحت تاثیر جو جامعه رفت خرید ولی خوب چون در رفاه کامل نبودند می گفت روغن زیادی می بره ودو سه بار بیشتر استفاده نکردم در حالیکه به خیاطی علاقه داشت وچرخ خیاطی نداشت دیگه خودتون تا ته این موضوع برید شاید یکی از دلایل تفاوت ما با جوامع پیشرفته همین ما باشه زندکی ما بر اساس عرف جامعه پیش می ره نر بر اساس نیازهامون

شادی صدام کنید

من مشکل اساسیم تو اشپزخونه مشما فریزره 

نمیدونم چطور میتونم کمترش کنم و یا اصلا حذفش کنم.

اینم بگم استفاده م نسبت به خیلیا زیاد نیست ها. ولی بازم دوس ندارم این همه پلاستیک وارد طبیعت کنم. مثلا یه رول فریزری موقع عروسیم یک سال پیش خریدم و هنوز تقریبا یک سومش مونده. ولی زیپ کیپ هم کنارش استفاده کردم. و زیپ کیپ هم تاجایی که سوراخ یا پاره نشه میشورم و مجدد استفاده میکنم ازشون

خیلی دوس دارم مواد تازه مصرف کنم ولی متاسفانه با این سبک زندگیا نمیشه و باید حتما یه سری چیزارو فریز کرد

شما وضع فریزراتون چطوره؟ تو مشما میذارین یا ظرف تهیه کردین براش؟ این ظروف پلاستیکی کسی تجربه ای داره از خرید و استفاده شون؟ 

چقد این ناپیک دوس داشتم. من علاقه دارم دور و‌برم خالی باشه. حتی تو یخچال خلوت باشه. حس خوبی میگیرم. ظروفمم جمع کردم. فقط چن تا چیز ضرور گذاشتم دم دست. لباس هم همینطور. 

من مشکل اساسیم تو اشپزخونه مشما فریزره  نمیدونم چطور میتونم کمترش کنم و یا اصلا حذفش کنم. این ...

فریزری مرغ دارم. و چن تا دونه بسته سبزی. دیگ هیچ فریز نمیکنم. مگ پنیز پیتزا و اینا

من مشکل اساسیم تو اشپزخونه مشما فریزره  نمیدونم چطور میتونم کمترش کنم و یا اصلا حذفش کنم. این ...

من برای بعضی مواد فریزری ظرف دارم 

این ظرف های پلاستیکی هست مربع بلاگرا استفاده می کنن اون هم خوبه

من از کیسه فریزر برای بسته بندی مرغ وگوشت استفاده می کنم بقیه موارد تا جایی که بشه ظرف می ذارم

ضمن اینکه اقلام فریرزی ام خیلی محدود اغلب تازه استفاده می کنیم

شادی صدام کنید
یادمه یه دوره ای سرخ کن رو بورس بود نسبتا بزرگ وجا گیر یکی از اقوام هم تحت تاثیر جو جامعه رفت خرید و ...

دقیقا منم خیلی چیزهارو بر اساس عرف خریدم و مادرمم هی میگفت اینو بخر اونو بخر. این نباشه نمیشه اون نباشه نمیشه.

بازم خیلی چیزهارو نخریدم و مقاومت کردم 

یادمه اولین بار رفته بودم خونه دایی همسرم و زن داییش نشست کنارم گفت ما رسم داریم ده تا بالشت باید عروس جهیزیه بیاره! 

بعد جالبه که از صحبتای خواهرشوهرام فهمیدم که خودشون برای جهیزیه مثلا چهارتا بالشت داشتن و دو تا تشک و اصلا خورده ریزارو نخریده بودن. مثلا سرویس چینی مهمان فقط شیش نفره خریده بودن (من ۱۸ نفره خریدم)و کریستال که اصلا نداشتن و فنجون و قندون و لیوان همه ایرانی خریده بودن. من همه رو مارک خوب خریدم. ولی الان پشیمونم میگم اخرش که همش میشکنه همون ارزونتره هم کاربرد همونو داره برام 

خواهرشوهرم بعد سه سال هنوزم که هنوزه داره وسایلشو کامل میکنه ولی من به قول مادرشوهرم تا گوش پاک کن و نخ دندون هم خریده بودم 

از دو شهر مختلف هستیم ولی خب ما رسم داریم تا ریزترین چیزهای ضروری حتما باید باشه رو جهیزیه

ولی زرنگ اونا بودن چون یه پول کلی اومده بود دستشون و رفته بودن فقط ضروری هارو و تعداد کم خریده بودن و باقی پولو طلا خریده بودن و بعد با پولای خورد خوردشون رفته بودن وسایل کوچیک رو کم کم خریده بودن 

ولی من مثلا ده تا پتو دارم. دو تا روفررشی. الان  اینا که برام پول و طلا نمیشه. اگر عقل الانم رو داشتم مطمئنا به جای همشون طلا میخریدم

البته خیلیاشو مامانم از چندسال پیشا برام خرید کرده بود و کنار گذاشته بود ولی میتونست به جاش طلا بخره به نظرم خیلی بهتر بود

فریزری مرغ دارم. و چن تا دونه بسته سبزی. دیگ هیچ فریز نمیکنم. مگ پنیز پیتزا و اینا

منم فقط سبزیجات دارم تو فریزرم. مثلا سبزی قورمه و سبزی اش و کوکو و سبزی پلویی 

لوبیا سبز 

بامیه

و گوجه بعضی وقتا میبینم زیاده پوره میکنم فریز میکنم 

سبزی کوکو و اش استفاده چندانی نداریم‌ میتونم تازه تازه تهیه کنم 

ولی سبزی قورمه و پلویی و باقی سبزیجات رو نمیشه دیگه 

دقیقا منم خیلی چیزهارو بر اساس عرف خریدم و مادرمم هی میگفت اینو بخر اونو بخر. این نباشه نمیشه اون نب ...

دست مامان  وبابات درد نکنه.بله خوب اینم حرفیه که شما با اون پول می تونستی پس اندازی داشته باشی ولی بازم اشکال نداره هر بار مامان وبابات دیدی ازشون تشکر کن.بالاخره کلی زحمت کشیدند تا این جهیزیه تهیه کردند

منم میگم یه سری چیزام اضافه است ولی هرازگاهی به مامانم میگم دستتون درد نکنه سربلندم کردید انقدر مامانم خوشحال میشه

شادی صدام کنید
من برای بعضی مواد فریزری ظرف دارم  این ظرف های پلاستیکی هست مربع بلاگرا استفاده می کنن اون هم ...

منم باید چند تا ظرف تهیه کنم برای فریزر

برای بامیه و لوبیا سبز که راحت جدا میشن از ظرف فک کنم خوب باشن 

2810