2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734843 بازدید | 44643 پست

سلام

منم امروز رفتم سراغ روسری که آویزون شده بودن تو کمد، 

یک کشو براشون خالی کرده بودم اما هی پشت گوش مینداختم 

اما دیدم برنامه پاکسازی اتاق خواب هست و بحث روسری هم پیش اومده دیگه امروز عملیش کردم 😍

خروجی نداشتم 😬 ولی همه رو دوست دارم و تقریبا  استفاده میکنم، حالا بعضیاش تو بازه های زمانی دورتری 

البته قبلا حسابی پاکسازی شده و تقریبا نصف روسری و شال‌ها رو رد کردم اما بازم یکی دوتایی حا داره کم بشه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
پیج سارینا در واقع پیج مینیمالیسم نیست پیج شخصی خودشه که چون خودش مینیمالیسته ممکنه روزمره‌هاش برای ...

منم الان رفتم وبلاگ عارفه رو خوندم. مطالبش کم بود ولی نکته های خوبی داشت 

پیج گقانی هم من از اول همراهش بودم و خیلی تاثیرات خوبی داشت تو زندگیم

و بعدشم با پیج لیلی اشنا شدم ولی از وقتی فالوراش رفت بالا حس کردم دیگه حتی خودشم انگار یه جاهایی داشت از زندگی مینیمال دور میشد و مدام تبلیغ وسایل مختلف میکرد 

پیج سارینا رو ندیدم تاحالا عزیزم میتونی پیجشو بذاری که برم سر بزنم؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم امروز رفتم سراغ روسری که آویزون شده بودن تو کمد،  یک کشو براشون خالی کرده بودم اما ه ...

عالیه عزیزم 

منم دیروز رفتم سراغ شال هام 

همشون نو و قابل استفاده هستن ولی مثلا بعضیاش سر میخورن از روی سر یا ایست خوبی ندارن یا رنگشون یه جوریه با هیچی ست نمیشن ولی چون دوسشون دارم نگهشون داشتم 

در نهایت هیچ کدومو نتونستم به نتیجه برسم که بدم بره 

همشونو جمع کردم و گذاشتم تو باکس و گذاشتم تو کمددیواری! 

فقط دو تا گذاشتم دم دستم برای استفاده 

الان تو کمددیواری سه تا باکس دارم یکی لباس های اضافه که تو کشو جا نمیشن و شومیزای مجلسی و شال و... 

یه باکس مربوط به وسایل زمستونی که دیگه کم کم باید بیارمشون بیرون و استفاده کنم

یه باکس هم پارچه هایی که قراره یه روزی تبدیل به لباس بشن! 

این سه تا باکس رو دوس دارم کلا تبدیل به یه باکس کنم. کلی از پارچه هارو چندوقت پیش جدا کردم و دادم به مامانم ولی بازم چندتایی ازشون مونده

بچه ها درمورد چیزای کوچیکی که براتون هدیه میارن و سلیقه تون نیست شما چیکار میکنید؟

مثلا یه وسیله تزئینی کوچیک خواهرم تازگی برام اورده که نه دوسش دارم و نه از چیز تزئینی خوشم میاد میترسم بندازم دور بعد خواهرم بیاد ببینه ندارمش ناراحت بشه

یا شال برام هدیه اوردن رنگشو دوس ندارم جنس خوبی هم نداره خانواده شوهرم دادن میترسم بندازم دور شوهرم بفهمه ناراحت بشه

نمیدونم راجع به این چیزا چیکار کنم

بچه ها درمورد چیزای کوچیکی که براتون هدیه میارن و سلیقه تون نیست شما چیکار میکنید؟ مثلا یه وسیله تز ...

بنظرم رد کن بره 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
بچه ها درمورد چیزای کوچیکی که براتون هدیه میارن و سلیقه تون نیست شما چیکار میکنید؟ مثلا یه وسیله تز ...

اگه فکر میکنی دلخوری پیش میاد همه‌شونو جمع کن تو یه جعبه کوچیک بذار یجا که جلوی چشمت نباشن

حالا که روابط انقدر محدود و مینیمال شدن بهتره کیفیت همون حداقل روابط رو حفظ کنیم

Sarina_minimalism

مرسی عزیزم 

بچه ها من تازه فهمیدم خیلی خیلی  نسبت به بعضیا مینیمالیستم ولی هنوزم خودمو مینیمالیست نمیدونم چون به اون چیزی که تو ذهنمه نرسیدم 

رفتم تو پیج این خانم و کمد لباساشو دیدم به خودم امیدوار شدم 

من هی میگم کمد لباسام شلوغه ولی کلا سه تا مانتو دارم یه کاپشن و یه بارونی و یه کت که تازه خریدمش 

و کلا چهارتا شلوار بیرونی

یه کیف مجلسی که مال خرید عقدم بوده و عروسیمم با همون سر کردم و الانم همچنان دارم استفاده ش میکنم. یه کوله پشتی دارم. و سه تا کیف دم دستی کوچیک و بزرگ. که البته دو تاش کهنه شدن و به جاش یه دونه کاربردی تر میخرم فقط برای روزمره استفاده کنم. وجود این همه کیف اصلا ضروری نیست 

تعداد شال هام هم مجلسی ها سه تا هستن و بیرونی ها حدودا ۸  تا. دوتاشو جدیدا خریدم برای عیدم کنار گذاشتم

یه جفت صندل دارم که بیشتر برای مسافرت و شمال و اینا استفاده میکنم 

دو تا کتونی دارم روزمره فقط کتونی میپوشم

و دو تا هم کفش مجلسی که یکیش ست کیف خرید عقدمه. اون یکی هم باید رد کنم بره دوسش ندارم

دو تا هم کفش راحتی دارم که میخوام رد کنم بره چون سبک و سلیقم باهاش جور نیست

لباس های راحتیم یه مقدار زیادن که اونا هم اکثرا هدیه بودن و خودم نخریدم و خیلیاشو چندساله دارم استفاده میکنم

دیروز کلی چیزارو پاکسازی کردم. یه پلاستیک گنده جدا کردم و گذاشتم کنار. امروز میرم دوباره بررسیشون میکنم و فردا تمیز و مرتب میذارم دم در تا کسی برداره و استفاده کنه

تاپیک حسابی رونق گرفته

عزیزم هدیه ای که برای شما میارن دیگه برای شمااست این تصمیم شمااست که از هدیه تون چه استفاده ای بکنید به نظرم به جای اینکه بذاریم تو کند بمونه بدیمش به کسی که بتونه ازش استفاده‌کنه.

بعد در نظر بگیرید ما قرار نیست کم داشته باشیم من نظرم تو پاکسازی این‌که چیزی که استفاده نمی کنم تو خونه نگه ندارم 

بخصوص بحث یادگاری ها.

شادی صدام کنید

وموضوعی که قبلا اینجا مطرح کردم این بود که به خریدهامون دقت کنیم فکر کنم تا حد زیادی الان هممون پاکسازی کردیم 

بعد از این خیلی مهمه ورودی ها چک کنیم از مواد خوراکی تا پوشاک

شاید با هزینه های خریدهای اشتباه مون نتونیم یه خونه بخریم ولی می تونیم یه سکه بخریم می تونیم لباسی که مورد علاقه مون بخریم

شادی صدام کنید

بچه ها یه چیزی من راجع به خودم دقت کردم اینجا میگم شاید به درد کسی بخوره 

من اصولا ادم تاثیر پذیری هستم و قدرت نه گفتن هم ندارم. 

دقت کردم لباس هایی که دوسشون ندارم رو، همه چیزایی بودن که با حضور بقیه خریدم ولی هرکدوم که خودم تنهایی رفتم خرید خیلی دوسشون دارم

چون نه کسی همراهم بود که نظرشو تحمیل کنه  و نه کسی بوده که بگه اخ خسته شدم اخ گشنمه اخ پام درد گرفت زود بخر بریم خونه دیگه! چون من برای خریدام باید خیلی وقت بذارم و همه جوانبو بررسی کنم ولی هروقت کسی همراهم بوده این مشکلاتو داشتم و در نهایت با یه خرید اجباری که دوسشم نداشتم برمیگشتم خونه 

و هرچیزی هم که میخرم خیلی جنس خوبی از اب دراومده

مثلا یه تاب دارم سال ۹۰ خریدمش سه هزار تومن هنوز دارم میپوشمش و تمیز و سالمم هست! و فکر کنم حداقل دو سه سال دیگه هم بتونم بپوشم

و وقتی هم که چیزی رو دوس داری هیچوقت از استفاده ازش  خسته نمیشی

مثلا من موقع جهیزیه دوس داشتم همه چی سفید و مینیمال باشه بدون طرح و گل و اینا. برای سرویس دم دستیم یه طرح گرد سفید انتخاب کرده بودم ولی خواهرام گفتن نه این چیه و انگار هتله و سفره ت جلوه نداره و فلان

و منم رفتم یه سرویس گلگلی خریدم اونم بیضی. الان هربار که نگاش میکنم به خودم میگم عجب غلطی کردم به حرف بقیه گوش دادم. 

سرویس پلاستیک رو سفید ساده برداشتم همه گفتن چرا رنگی نگرفتی اینا سفیده کثیفیش سریع معلوم میشه ولی بعد از یه سال هیچ مشکلی باهاشون نداشتم و اتفاقا هروقت هم نگاشون میکنم دلم وا میشه و به نظرم بهترم هست کثیفیشون معلوم بشه که بدونی کثیفن و تمیزشون کنی نه اینکه بمونن تا بو بگیرن!

خلاصه که نتیجه گرفتم که موقع خرید با کسی زیاد مشورت نکنم چون همه به جای نظر دادن فقط سعی میکنن نظر خودشونو تحمیل کنن و بگن ما بلدیم تو نمیفهمی. یا ما خوش سلیقه ایم و تو بد سلیقه. این چیه میخوای بخری و ازین حرفا...

اخرشم فقط نظراتشون باعث انباشتگی بیشتر تو خونه هامون میشه و چیزایی که بابتش پول دادیم و نه میتونیم بندازیم دور و نه میتونیم با خیال راحت و دل خوش ازشون استفاده کنیم 

خداروشکر شوهرم هرچی میخرم یا انتخاب میکنم میگه خوبه! و ازونایی نیست که بخواد نظر خودشو به کرسی بنشونه. ولی مثلا با خواهرم میرفتم خرید هی ناخوداگاه ، خریدم اخرش به نظر اون میشد و اخرشم هی میشینه میگه ما خیلی سلیقه هامون شبیه همه 😁 منم میگم اره خیلی 

نمیدونم قانون ۲۰_۸۰ رو میدونین یا نه

این قانون میگه ما تو ۸۰ درصد مواقع از ۲۰ درصد داشته‌هامون استفاده میکنیم

مثلا تو ۸۰ درصد مهمونیا از ۲۰ درصد لباسامون استفاده میکنیم

حالا این اعداد جنبه مستند و آماری ندارن و صرفا یه اصطلاح هستن ولی اصل مطلب درسته که ما بیشترین استفاده رو از تعداد محدودی از وسایلمون داریم و مابقی صرفا برای روز مبادا یا موقعیتهای خاص هستن

بچه ها یه چیزی من راجع به خودم دقت کردم اینجا میگم شاید به درد کسی بخوره  من اصولا ادم تاثیر پ ...

این نکته هایی‌جهیزیه که کفتی خیلی به درد تازه عروس ها می خوره والبته اون هایی‌که علاقمند به مینیمال بودن هستند

من مبل هام رنگی برداشتم که همیشه مد باشه ضمن اینکه ساده هم هست والبته خونه بزرگتر نشون میده

سردیس چینی سفید مربع برداشتم وبرای اینکه دیگه خیلی بی رنگ رو نباشه روش گل های نقره ای کم رنگ داره 

سرویس حموم وتوالت رنگی برداشتم ودوستش ندارم چون چندتا خونه عوض کردیم به رنک کاشی ها نمی خوره اگه رنگ ساده بر می داشتم تو هر خونه ای ست میشد

دیگه انقدر فکرم هزار جا بود این یه قلم از دستم در رفت

خانم های تازه عروس به جای لگن های پلاستیکی

لگن وابکش استیل بخرید در چند رنگ هم همیشه مد هم مقاوم وسالهای سال براتون کار می کنه تمیز کردنشم به نظرم بهتره

شادی صدام کنید

یه روش برای اینکه بفهمیم از کدوم لباسا بیشتر استفاده میکنیم اینه که همه لباسا رو یه طرف کمد بچینیم مثلا سمت چپ بعد هر کدومو که استفاده میکنیم بذاریم سمت مخالف مثلا راست

اینجوری بعد از یه ماه میدونیم کدوم لباسا برامون کاربردی‌ترن

این کار رو سه ماه تکرار کنیم بعد از سه ماه دیگه میتونیم سلیقه خودمون رو بفهمیم، رنگها و مدلهای مطلوبمون مشخص میشن، دیگه هروقت بخوایم بریم خرید تکلیفمون با خودمون مشخصه،

مثلا اگه تو این سه ماه اصلا از روسری استفاده نکردیم میدونیم که سلیقه ما شاله و روسری خریدن واسه ما هزینه اضافه‌س، حتی میتونیم خیلی جدی‌تر به این قضیه نگاه کنیم و بشینیم دلیل خرید هر لباس بلااستفاده‌ای رو بنویسیم تا ریشه‌یابی کنیم ببینیم علت اصلی خریدهای هیجانی‌مون چیه

2810