2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست
من پست های شما رو خوندم  پیشنهاد میکنم هم این تاپیک رو از اول بخونید و هم کتاب جادوی نظم رو بخ ...

ممنون عزیزم. حتما میخونم این کتاب رو 

بچه ها من خونم تو نگاه اول خیلی مینیمال به نظر میرسه. مخصوصا چون مبل و تخت و اینا نداریم. وسایل تزئینی هم اصلا ندارم. قبلا اینجا عکس خونمونو گذاشته بودم هیچ وسیله اضافی تو پذیرایی یا اشپزخونه ندارم صفحه ۱۳۳ بود فک کنم. موقع خرید جهیزیه هم خیلی تو خرید وسایل دقت کردم که چیز اضافی نخرم ولی مثلا 

تشک و پتو و بالشت زیاد دارم که چون مهمون از شهرستان دارم بازم واجبه ولی تقریبا نصف کمددیواریم رو اختصاص دادم به این چیزا.

لباس و کیف و کفش زیاد دارم و یه سری خنزر پنزر دیگه که دیروز بازم کلی ازشون رو گذاشتم کنار که بریزم دور 

من بیشتر مشکلم نحوه چیدمان وسایلمه. مثلا چون دراور نداریم و کمد دیواریمون فقط چهارتا کشو کوچیک داره خیلی دستم باز نیست و نمیدونم چی رو کجا بذارم. دوس دارم همه چی در دسترسم باشه و وقتی میرم سراغشون راحت بردارم نه اینکه مجبور شم کلی چیز رو بریزم بیرون تا به وسیله موردنظرم برسم 

مثلا شال و روسری هام رو گذاشتم رو چوب لباسی و اویزون کردم ولی در کمد رو که باز میکنم خیلی به هم ریخته به نظر میرسه. بعد یکیش رو میخوام بردارم کل لباسا به هم میریزه

جایی هم ندارم که تا کنم و بذارمشون رو همدیگه

ماریتا جان منم قبلا به هر کار هنری یه گریزی میزدم.البته بیشتر گل پارچه ای برای کش سر.نمد و نمیدونم س ...

عزیزم کار بیرونم لباس فروشیه و این کارامو هم میتونم ببرم اونجا بفروشم. فقط باید همت کنم بشینم همشونو اماده کنم. با اینکه تو مغازه همش بیکار نشستم نمیدونم چرا دستم نمیره که اینارو ببرم اونجا درستشون کنم! 

دیگه انشالله از فردا با خودم میارم مغازه که جلو چشمم باشن و روزی حداقل یه دونه هم درست کنم خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم. حتما میخونم این کتاب رو  بچه ها من خونم تو نگاه اول خیلی مینیمال به نظر میرسه. مخ ...

من تو کمد ازین سبد پلاسکوها گذاشتم کل شال و روسریهامو لول کردم داخل همون چیدم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیزم کار بیرونم لباس فروشیه و این کارامو هم میتونم ببرم اونجا بفروشم. فقط باید همت کنم بشینم همشونو ...

عزیزم شال وروسری ها آویزون نکن می خوای یکی برداری بهم می ریزی یه سبد‌مناسب براش بگیر یا دوتاذسبد تو یکی شال هات بچین تو یکی روسری هات 

شادی صدام کنید
ممنون عزیزم. حتما میخونم این کتاب رو  بچه ها من خونم تو نگاه اول خیلی مینیمال به نظر میرسه. مخ ...

به نظرم الویت شما خرید یه خونه‌مناسب از خرج های اضافی بزن کمک همسرت باش که بتونید خونه بخرید 

یا یه خونه نوساز ولی با متراژ کم اجاره کنید که هم کابینت هاش مناسب باشه هم‌کمد دیواری هاش تو عکس هایی که دادی این خونه خیلی بزرگه 

شادی صدام کنید
به نظرم الویت شما خرید یه خونه‌مناسب از خرج های اضافی بزن کمک همسرت باش که بتونید خونه بخرید  ...

اره عزیزم خونه خیلی بزرگه متاسفانه اینجا که زندگی میکنیم چون شهر کوچیکیه همه خونه ها ویلایی و بزرگ هستن و قدیمی ساز. خونه های نوساز هم معمولا اجاره نمیدن و خودشون میشینن 

کابینت به نظر میرسه زیاد داره ولی بالایی هاش که اصلا نمیشه استفاده کرد. پایینی ها هم یا ارتفاعشون کمه  و یا عمقشون. کابینت قدیمی وفلزی این مشکلاتم داره دیگه

خرید خونه هم تو فکرش هستم ولی هرچی پس انداز میکنیم درنهایت فقط میشه گذاشت روی رهن خونه . قیمت ها هم که ماشالله هرروز بالاتر از دیروز...  

من تو کمد ازین سبد پلاسکوها گذاشتم کل شال و روسریهامو لول کردم داخل همون چیدم

ممنون هونامیک جان

حتما این کارو باید بکنم چون دیگه کلافه م کردن

من کلی شال دارم ولی یه اخلاقی دارم که فقط یه شال رو اینقدر پشت سر هم میپوشم که بالاخره زهوارش درمیره و بعد میرم سراغ بعدی.

حالا با این حال فکر کنم بهتر باشه کلا جمعشون کنم و بذارم تو باکس که به هم ریخته هم نشن و بعد یه مدت که این یکی کهنه شد یکی جدید بیارم جلوی دستم 

سلام دوستان منم امروز دوباره چند تا خروجی داشتم یه مانتو دو تا دستکش زمستونی یه شالگردن ۴ تا ساق دست و ۳ تا رژ که از قبل مونده بود ولی چون رنگشون رو دوست داشتم نگه داشته بودم در حالی استفاده ای نمیکردم یه منگنه که خراب شده بود کلی روبان های ریزه یه ماسک زغال که چند سال بود خریده بودم ولی یکی دوبار استفاده کرده بودم ولی حالا حالا ها جا داره بازم وسایلام رو پاکسازی کنم ولی فعلا بهشون زمان دادم که استفاده شون کنم اگر استفاده نشد یا در اثر استفاده کهنه شدن حتما میرن جزو خروجی ها

و اینکه من خیلی به لوازم التحریر علاقه داشتم و دارم و از همون اول کلی دفتر و لوازم التحریر میخریدم و چون خیلی دوسشون داشتم خیلی‌هاشون رو متاسفانه استفاده نکردم و همونجوری موندن که چند روز پیش کلی شون رو جدا کردم و اونایی رو که دیگه خیلی خیلی دوست داشتم رو نگه داشتم و بقیه شون رو دادم به برادر زادم که پیش دبستانیه تا استفاده کنه من همیشه کلی گل خشک لای دفتر خاطراتم و قرآن و اینا نگه داشته بودم که همشون رو ریختم بیرون 

من دوباره اومدم

البته هر روز سر میزنم و پستای قبلی تاپیک رو میخونم ولی فرصت پست گذاشتن ندارم

منم مثل خیلیا بعد ازدواج بخاطر زیاد بودن وسایل دنبال یه راه حل بودم که با وبلاگ عارفه قدسی‌زاده آشنا شدم

عارفه مهاجرت کرده بوده و بخاطر شرایطش نمیتونسته خیلی خرید کنه از همونجا با این سبک آشنا میشه و خوشش میاد و ادامه میده

تو وبلاگش با مفاهیم اولیه مینیمالیسم مثل کمد کپسولی آشنا شدم یه کلیپ هم با صدای خودش دوبله کرده بود که نشون میداد تبلیغات چی به سر زندگی ما میاره و چقدر باید آگاه باشیم

جسته و گریخته از وبلاگای مختلف مفاهیم مرتبط رو میخوندم از وبلاگ گیس گلابتون هم روش برنامه‌ریزی برای کارای روزانه رو یاد گرفتم ولی فقط همون مطلبش برام جالب بود بقیه‌ش منو درگیر نکرد ولی وبلاگ عارفه خیلی مفید بود

بعد از وبلاگ عارفه اینستا بین مردم رایج شد، منم مثل خیلیا با شیب تندی رفتم سمت اینستا حالا دیگه کارم راحت شده بود با یه سرچ ساده و  یه هشتگ کنارش میشد به راحتی هرچیزی رو با رسم شکل یاد گرفت 

تو اینستا پیج گقانی رو پیدا کردم اون زمان اسم پیجش انار بود، گقانی فوق‌العاده بود خودش تازه با مینیمالیسم آشنا شده بود هرچی یاد میگرفت به اشتراک میذاشت از مقاله‌های مهم تا نحوه شستن درست لباس‌ها و روش‌های کم کردن زباله و دفع صحیح اونا

ولی متاسفانه بعد از جنگ آذربایجان و ارمنستان درست زمانی که از نظر روحی تحت فشار بود و تمام سعیش رو میکرد خودش رو حفظ کنه بعضی فالوئرا با حرفای آزاردهنده باعث شدن برای همیشه دی‌اکتیو کنه

بعد از اون با پیج لیلی و سارینا آشنا شدم

پیج لیلی تا زمانی که تبلیغ نمیکرد عالی بود، اگه مجرد هستین و در آستانه ازدواج پیشنهاد میکنم حتما برید پستای اولشو بخونید چون بخش خیلی مهم انباشتگی‌ها مربوط به جهیزیه‌س

دخترا که سابقه زندگی مشترک ندارن و نمیدونن دقیقا چی لازمه مامانا هم که فقط میخوان دخترشون همه چی داشته باشه که بعدا تو خرج نیفته

پیج سارینا در واقع پیج مینیمالیسم نیست پیج شخصی خودشه که چون خودش مینیمالیسته ممکنه روزمره‌هاش برای طرفدارای این سبک جالب باشه، خیلی کم هم پست میذاره، من که دوسش دارم، خیلی آرومه، فیلم و موزیک و پادکست معرفی میکنه، استایلش ساده‌س خودشم دوست داشتنیه