چند روز پیش تو پربازدیدها یه خانم تاپیک زده بود چه چیزایی تو جهیزیه به درد نخوره که نخره.یه همچین عنوانی داشت
همه هم نظرات خوبی داده بودن.
اما در نهایت میگفت چون پدرم پولداره دیگران انتظار دارن که جهاز خوب و زیاد بخره😒 این کامنت رو خوندم متاسف شدم.
تاوقتی این تفکرات جهان سومی و این انتظارات تو خانواده ها هست ایده ی مینیمالیست فقط یه رویاست.
خانواده دختر میترسه حرف بخوره حتی از فامیل خودش.خانواده پسر میترسه جلو بقیه فامیل و عروس هاشون کم بیاره و به عروس بدبخت تیکه بیاد
در نتیجه همه تا میتونن میخرن میخرن میخرن تا به اصطلاح سرشون بالا باشه.و این مسابقه ی دوسر باخت تا همیشه ادامه داره
دل شیر میخواد که دختری این روش را موقع جهاز خریدن پیاده کنه و تبعاتش رو بپذیره .هزار توضیح و تفصیل بده که این روش منه...اینطوری دوست داشتم...نیازی به وسایل اضافه نداشتم...تا سالهای سال هم متلک بشنوه.
البته خانواده هایی هم هستن که باشعورن و درک اینو دارن هرکسی مختاره هرجور دوست داره زندگی کنه...(که اینام انگشت شمارن)
اما تفکر مینیمال بودن را باید از کودکی بچه های خودمون شروع کنیم.به اطرافیان یاد بدیم که این یکی تا حدی جواب میده ... تا اگر یه عروس وسایل در حد معمول و نیاز آورد کسی تعجب نکنه .مسخره نکنه...
خانواده شوهر خودم اونروز اصلا نگفتن فلان چیزو کم داری.برعکس راه میرفتن تشکر میکردن تا یکی دوسال بعدشم غیر مستقیم میگفتن وسایل تو خیلی قشنگه.با اینکه بنظر خودم شیک و مورد پسند بودن اما همچین هم شاهانه نبودن .همیشه هم تاکید دارن هرکی هرچی داره واسه خودش داره.باور کنید خودم تعجب میکردم چون از بس چیزای منفی از دیگران شنیده بودم فکر میکردم حالا اونام همینطورن
فقط تو اون تاپیک متوجه شدم چیزی که تا الان فکر میکردم ماکروفر هست در واقع آون توستر بوده که خیلی کاربردیه .تو دفترچه ش دیدم گفتم بدبخت رو بدون کارتن انداختم اون بالا و حتی یه مدت میخواستم بفروشمش😑
غذا رو با رو غن کم سرخ میکنه.در عوض برق زیادی مصرف میکنه.از طرف دیگه فکر میکنم تمیز نگه داشتنش هم سخت باشه.آیا رو غن به دور و برش میپاشه؟
الان خیلی دارم به برگردوندش به آشپزخونه فکر میکنم🤔اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه