2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732480 بازدید | 44570 پست
ایولاااااا خیلی خوب دل کندی ازین به بعد دو تا رژ بگیر باکیفیت و تا تموم نشدن نرو سراغ خرید

حتما   

امروزم رفته بودم خونه قبلیمون اونجا شده انباری فعلا یه  کیسه زباله کیف  لباسهای دخترم خودم همسرم 5ساله مونده اونجا  جمع کردم   ریختم رفت   واقعا با چه فکری این همه آشقال جمع کردم 

پرده  هرچی عوص کردم گذاشتم توانباری 

البته زندگی میکردم الان شده انباری

حتما    امروزم رفته بودم خونه قبلیمون اونجا شده انباری فعلا یه  کیسه زباله کیف   ...

بفروش بزار دیوار قیمت مناسب بزن با مشخصات 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا اینطوریم ...شوهرم میگه شب ها بهت چی میشه که صبح عوض میشی !!!آخه چرا واقعا اینطوریم؟

آدما دودسته هستن .جغد و چکاوک

پرنده ی چکاوک صبح کارایی بهتری داره

و چغد برعکس.شبا پرانرژی تره

فک کنم ما فعلا جغدیم😁

بفروش بزار دیوار قیمت مناسب بزن با مشخصات 

هم بلدنیستم وبدترازاون حوصله ندارم  فکر کن یه جای ۶۰ متری  پرلباس ووسایل   ۵ساله مونده بختره بره توسزل زباله 

داستانش مفصله 

یخچال ومبل کمداراین تکی ها قدیمی وخیلی اسباهای دیگه رو همسرجان بخشیده به یه بنده خدا

الان باید برگردم اونجا   باید بریزم بیرون

سلام دوستان بیاین بگین با وسایل سیسمونی بچه ها چه کار میکنید ؟ من روروئک و تخت گهواره ی بچه  تو ...

من نگه داشتم و همه بچه هام استفاده کردم، و الان که دیگه میدونستم قرار نیست بچه دیگه ای بیارم سرویس کالسکه رو فروختم 

یسری رختخواب و خورد ریز و لباس هم طی چند مرحله دادم رفت 

یعنی اول یسری جمع کردم بقیه دلم نیومد بعد هر دفعه بازبینی یسری دیگه 😅 الان فقط از هر کدوم یکی دو تیکه لباس و کفش نوزادی یادگاری نگه داشتم

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من نگه داشتم و همه بچه هام استفاده کردم، و الان که دیگه میدونستم قرار نیست بچه دیگه ای بیارم سرویس ک ...

منم کل لوارم پسرمو برا دخترم استفاده میکنم حتی خیلی از لباساش

برا دخترم تو خونه استفاده میکنم

و برا دخترم پولاشو طلا خریدم

سلام من  دو ماه دیگه اسباب کشی دارم دلم میخواد وسایلمو سبک کنم خیلی خنزل پنزل و خورده ریز دارم هرکار میکنم تموم نمیشه  و اینکه احتمال داره خونه بعدی که اجاره کنیم کوچیک تر باشه  جا کم داشته باشیم کاش یه راه  روش قبل اسباب کشی هم میدادین که چه کنیم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
سلام من  دو ماه دیگه اسباب کشی دارم دلم میخواد وسایلمو سبک کنم خیلی خنزل پنزل و خورده ریز دارم ...

اگه مهمون نداری از وسایل اشپزخونه که برای مهمون استفاده میکنی شروع کن

یه کابینت دم دستی بزار و شروع کن بقیه رو جمع کن 

رو هرکارتن بنویس چیا داخلش داری

‌لباسای زمستونی و ...

سعی کن هربخشی که بسته بندی میکنی از قانون تمرینات استفاده کنی

و سوالات رو از خودت بپرسی

ایا در یکسال گذشته استفاده اش کردی؟

میخوای نگهش داری؟

و وقتی تصمیم گرفتی ببخشی بفروشی یا بندازی بره

سریع ازش دل بکن

منم همینطورم  ولی دیگه این روزا که کارا زیاده خود به خود بیخیال گوشی میشم بچه ها یه پیشنهاد ک ...

من اصافه وزن ندارم اما حدود یک ساله خیلیییی سالم تر غذا میخورم. با این که قبلا هم به نسبت بقیه خیلی سالم خوری مون بیشتر بود

2810