2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732250 بازدید | 44569 پست
خدا قوت ماشالا  من که حس میکنم هنوز هیچ کاری نکردم باز آره هدیه بده به کسایی که حالا اون هدیه ...

فقط این پست من😂😂😂😂😂

داشتم مرور میکردم یهو ترکیدم

چه دست و دلبازم که اون پارچ و لیوان معروف که در گذشته مخصوص تولد بود رو بخشیدم .نه؟؟😁

دقیقا یه خانم پیر بود که تولدش هم بود

راستی یه چیز دیگه هم بود نمیدونم قبلا اینجا گفتم یا نه

یه آینه ی بزرگ که مال دراور جهیزیم بود اضافه بود .سه تا آینه داشتم که دیگه اونو دادم به مامانم شدن دوتا

اونم وسیله نسبتا درشت و سنگینی بود

عاللبیه روند حرکت به سمت مینیمال شدنت خیلللی منطقی پیش میره و مطمئنا بعد یکمدت دیگه خودت اجازه ورود ...

عزیزم من اینجا یادم رفته جواب وسواس را به شما بدم

راستش من بعد زایمانم تا جایی که بشه چیزای سرد نمیخورم .چون اصلا بهم نمیسازه .

تازه وسواس روی لباس که خوبه 

چون پوشک عوض میکنم مدام دستام را با ریکا میشورم

برای غذا درست کردن و خوردن،حمام....وسواسم شدیدتر بود حالا دیگه بدتر شدم 😕

یه جورایی فکر میکنم همه جا نجس هست .پسرم یکسره پوشکه .اما بازم دلم درست نیست .خودمم واقعا خسته شدم😔

رو یه سری چیزا هم سختگیری سابق رو ندارم.ولی تعادل تو کارام نیست .روی اعصابم هم تاثیر گذاشته .مثلا خونه رو تمیز کنم و خسته باشمو پسرم بیاد بهم بریزه اکثرا دعواش میکنم .هرچی هم بخوام صبوری کنم آخر یه جا از کوره درمیرم.میترسم روحیه اونم خراب کنم.طفلکم را تا بهش بگم دست نزن گوش میده .همون لحظه هم دلم براش میسوزه اما واقعا توانم کمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان گلم خانمهای خوش فکر سلام 

اگه بجای اینجا یه گروه تو واتساب بزنید بهتر میتونیم همفکری کنیم 

استارتر عزیز اگه مایل هستی وگروه زدی من هستم چون من اینجا رو گم میکنم وراستش یادم میره   

هرکدوم از خانمها هم اگر دوس داشتن هم دوست میشیم باهم دردل میکنیم 

این نظر من هست 

هرکی پایس شماره بدیم تو خصوصی بریم واتساب 

من خیلی احتیاج دارم به همفکری خانمهایی مثل شما کدبانو وهنرمند 

دوستتون دارم عاشقتون هستم 

درضمن برای ه کسی که منو لایک میکنه من براش صلوات میفرستم 

موفق باشید 

تو گوشیت چه خبره؟  کانالای تلگرام؟ پیج ها اینستا؟ چند تا کانال داری که ماه به ماهم نمیری سرا ...

من تلگرام پاک کردم اینستا و پاک کردم  فقط واتساپ با نی نی سایت دارم   بهداز اینکه با شما آشنا شدم گوشیم رو هم پاک سازی کردم   

اوایل اومده بودم  تمام لبسهایی  رو داشتم لازم نمیشد رد کردم  نایلون نایلون ردکردم همسرجان برد بیرون   

یه مدت  نیامدم دوباره کشوهام بهم ریختا 

الان که تعطیلات هستش از شنبه دوباره شروع میکنم به مرتب کردن کمد وکشوها   

جدیدا همه چی یادم میره از وقتی عمل کردم   بنظر داروی بیخهوشی خیلی اثر گذار بوده

سلام به همگی 

چقدر پست جدید بود،. خوندم و مشعوف شدم 😊

خب اومدم بگم، من دیروز بالاخره بعد مدتها که تصمیمش رو داشتم در حین لباس تا زدن کتاب صوتی  جادوی نظم رو گوش دادم، البته میکرو کتاب بود و یکم خلاصه شده، و نتیجه این شد که یه لباس تا زدن تبدیل شد به بیرون ریختن و تمیز کردن و پاکسازی کمد لباس خودم و همسرم و دو تا پسر کوچیکها 

و با اینکه یک پاکسازی خیلی اساسی برای عید داشتم و همش هم در حال بررسی و پاکسازی هستم بازم تحت تاثیر کتاب دو تا ساک لباس جدا کردم که رد کنم 😊 

کارم انقد طول کشید که یکم از عادت‌های اتمی رو هم گوش دادم و سعی کردم به عادت پاکسازی و دگر انداختن تعمیمیش بدم 

جادوی نظم که تقریبا همین مباحثی هست که استارتر تو این تاپیک گفتن و تقریبا همه بلدین و بیشتر برای یادآوری بود  

اما یه چیز جالب که تا اینجای عادت های اتمی بود اینه که می‌گفت برای تغییر هدفها و دنبال کردنشون و اصلاحشون خیلی مهم و کارآمد نیستن و مهم اصلاح سیستم هست 

به عنوان مثال من تصمیم گرفتم بشم 65 کیلو و با رزیم و ورزش بهش رسیدم ، هدف این وزن بود و در راه رسیدن بهش تلاش کردم و وقتی بهش میرسی ناخودآگاه انگیزه کم میشه و نتیجه اینکه دوباره 20 کیلو از اون 27 کیلویی که کم کردم برگشت 

اما اگر هدفم اصلاح سیستم زندگی بود و برنامه ام این بود که هر روز ورزش کنم و همیشه حواسم به غذام باشه الان قطعا هم وزنم ایده آل بود و هم سبک زندگیم این بود و اینطوری سیستم رو اصلاح کرده بودم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
منم استفاده کردم مرسی.یه سوال دارم فکر کنم شما بدونی من یه مشکلی دارم که چندساله هیچ جوره نتونست ...

منم دقیقا اینطوریم ...شوهرم میگه شب ها بهت چی میشه که صبح عوض میشی !!!آخه چرا واقعا اینطوریم؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلام دوستان بیاین بگین با وسایل سیسمونی بچه ها چه کار میکنید ؟ من روروئک و تخت گهواره ی بچه  تو انباریه چه کارش کنم هر دوتاش نو هست دلم نمیاد بندازم بره یا بفروشم😐از طرفی انباری خیلی شلوغه تو مخمه 😏

سلام دوستان بیاین بگین با وسایل سیسمونی بچه ها چه کار میکنید ؟ من روروئک و تخت گهواره ی بچه  تو ...

قصد بچه دار شدن داری؟

اگه داری نگهدار 

اگر نه تو نزدیکانت کسی باردار هدیه بهش بده 

اگرم نمیخوای هدیه بدی بفروشش و پولشو یه تکه طلای ریز برای بچه یادگاری بخر

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
قیافه مامانا وقتی میبینن یه لباس ۵سال پیش هنوز تو کمدشون هست و واقعا ازش استفاده نمیکنن دیدنیه

من خودم یه عالمه اباس دارم باور کن برای سی ساله پیش هستش   

هنوز 

بلوز ودامن زمان عروسیم دارم یه کت دامن با تاپ زیرشو دارم   فکرم اینه یادگاری وچون اون زمان گرون گرفتم

راستش من مدتیه بخودم قول دادم چیزی نخرم مگر تموم شه انقدر لوازم آرایشی و بهداشتی داشتم که خجالت میک ...

من یه نایلون پر رژ داشتم ۵سال بود گذاشته بودم یخچال مثلا خراب نشه امسال همرو ریختم دور یه دونه رژ نگه داشتم ولی مداد  ارایشی زیاد دارم اونم یه نایلون میشه باید پاکسازی کنم 

سلام چه تاپیک خووووووووبی چقد دلم میخواد کامل بخونم ولی نمیشه 6 صفحه خوندم  امکان خلاصه کردن ...

تمرینات از ص ۸ شروع شده حدود ۳۰ تمرین 

من یه نایلون پر رژ داشتم ۵سال بود گذاشته بودم یخچال مثلا خراب نشه امسال همرو ریختم دور یه دونه رژ نگ ...

ایولاااااا

خیلی خوب دل کندی

ازین به بعد دو تا رژ بگیر باکیفیت و تا تموم نشدن نرو سراغ خرید

2810