2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732174 بازدید | 44569 پست
هر چی تو دو سال گذشته استفاده نشده بریز بیرون. به همین سادگی😁

کار سختیه واقعا اونم واسه من که حتی به کوچیکتربن و حتی بیخودترین  وسایلم وابسته میشم هرچند دارم  تمام سعیمو میکنم که عملی بشه😁

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصافه وزن ندارم اما حدود یک ساله خیلیییی سالم تر غذا میخورم. با این که قبلا هم به نسبت بقیه خیلی ...

من قدم ۱۶۷ هست وزن ۶۴

با اینکه ظاهرم اصلا چاق نشون نمیده (چون استخوان بندیم درشته)دوست دارم یکم لاغرتر کنم .بشم ۵۵ تا ۶۰ 

چون احساس میکنم اون فرزی قبل را تو راه رفتن ندارم

من این هفته مسافرت بودم.با خودم طی کرده بودم که فقط یه کیف بند بلند بخرم با یه دمپایی روفرشی و عطر

اما رفتم اونجا چشمم به مغازه های رنگارنگ میخورد😯 دیگه خودتون حدس بزنید

بازم سعی کردم چیزایی بردارم که واقعا نیاز داشتم.قبل خریدش فکر میکردم . گفتم آخه ما که تو شهرستان بجز مایحتاج ضروری خونه هیچی نمیخریم و خرید کردن یه عید داریم و همین یکی دوبار مسافرت .

با این فکر یکم وجدانم راحت تر شد😁اما به خودم قول دادم این چندوقت حسابی خروجی داشته باشم

من چیز اضاااافه نمیزارم تو خونه بمونه میبخشم به کسایی که میشناسم حتی ظرف و ظروف لباس خودم و همسرم و دخترم ولی اون دور ریختنی هارو هم میندازم سطل آشغال متنفرررررم از تجمع چیزهای غیرقابل استفاده

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
من قدم ۱۶۷ هست وزن ۶۴ با اینکه ظاهرم اصلا چاق نشون نمیده (چون استخوان بندیم درشته)دوست دارم یکم لاغ ...

چاق نیستین پس

ولی هر کس استاندارهای خودش رو داره

من  ۱۶۹

با وزن ۶۵ بودم پارسال

الان ۶۰ هستم

فقط با سالم خوری 

من بیشتر به فکر درست کردن رژیم غذایی خانواده بودم

مخصوصا به خاطر پسرم

که ببینه و از بچگی عادت کنه به سالم خوری.

تو این زمینه هم مینیمالیست شدم یه جورایی

۴ ساله سرخ کردنی و فست فود و غذاهای بیرون و هله هوله رو خیلی کم کردیم

به جاش همون هزینه رو صرف میوه و مغز و مواد غذایی با کیفیت تر میکنیم

من این هفته مسافرت بودم.با خودم طی کرده بودم که فقط یه کیف بند بلند بخرم با یه دمپایی روفرشی و عطر ...

آفرین

اعتدال خیلی خوبه

تو یه کتابی خوندم نباید زیادی در مینیمالیسم هم کمال گرا بود

باید به اون بعد انسانی خودمون هم توجه کنیم

یعنی طوری نباشه که همسر و بچه هامون اذیت باشن و خودمون مدام عذاب وجدان داشته باشیم که چرا وسیله ی زیادی داریم و خریدیم یا خونه خیلی اینستاگرام طور مرتب نیست و اینا...

بپذیریم که انسانیم نه ربات

در واقع مینیمالیسم هدف ما نیست

وسیله ای هست که با ساده کردن زندگی مون بتونیم بیشتر لذت ببریم و آرامش داشته باشیم

چاق نیستین پس ولی هر کس استاندارهای خودش رو داره من  ۱۶۹ با وزن ۶۵ بودم پارسال الان ۶۰ هستم ...

دقیقا

سالم خوری شرط اول رژیمه

اگه مثلا من بگم کم میخورم اما هر روز فست فود و غذای بی خاصیت بخورم خب معلومه مریض میشم

چاق نیستم اما جا داره که بهتر بشم

سلام عزیزان من اومدممم عضو جدید نیستم ولی خیلی وقت نیومد اینجا قبلا خواننده خاموش بودم روند تاپیک ...

تمرینات از صفحه ۸ شروع شده

هربار کل تمرینات رو تکرار کنید و همیشه شاد باشید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام عزیزان من چند وقته خواننده خاموش بودم امروز تصمیم گرفتم پست بزارم ممنون از استارتر عزیز من هر وقت احساس تنبلی میکنم زود میام این تاپیک ومیخونم و یکم انرژی میگیرم میرم کارامو انجام میدم واقعا انرژی اینجا خیلی بالاست ممنون از همتون،♥️♥️

راستش من قبل اینکه اینجا رو پیدا کنم هم مینیمالیست بودم اما الان چون پسرم کوچیکه و به شدت شیطون خیلی کارام میمونه و نمی‌رسم همشو انجام بدم به خاطر همین اعصابم یکم بهم میریزم

2810