2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731801 بازدید | 44565 پست
از پستهایی که نوشتی خیلللی لذت بردم😘 خوشحالم که تو سرزمینم بانوانی رو میبینم که بدون دلیل و مدرک ه ...

خیلی ممنون هونامیک عزیزم. که اینقدر مهربانانه، با حوصله و با عقل و درایت، اینطور صبورانه جواب همه رو میدی. راستش این درایت و جوابای صبورانه شما بود که منو به این تاپیک جلب کرد.

اگه خواستین اسم پیجش رو میگم چون از حق نگذریم مطالب و پستای جالبی داره ولی بخاطر برخورد بد و سطحیش اصلا توصیه نمیکنم که ازش مشاوره یا راهنمایی بگیرین. فقط مطالبش رو بخونید و رد بشین. بیاین خبرای جالبتری براتون دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر تاپیکتون عالی بود لذت بردم واقعا

منم جدیدا سبک زندگیمو دارم مینیمال میکنم

مثلا لباسای کم میگیرم ولی چیزای خوب میگیرمو چیزایی که همه وقت کاربرد داشته باشن

یا اتاقمو که تازه چیدم سعی کردم خیلی ساده باشه و چیزای کمی بگیرمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/7847727/اتاق

تو تاپیکم عکس اتاقم هست اگه ایده ای دارید ممنون میشم بگین

دیوارا و روتخیم میخوام طوسی کنممو-چیدم?page=1

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

تو صحبتاش به پیج فنگشویی کامکاران اشاره کرد. خانم شیرین محمدی. پیج اونم راجع به فنگشویی تبتی هستش و خیلی جالب توجهه. ارزش وقت گذاشتن رو داره. خدایی تو اینستاگرام برای وقتمون ارزش قائل بشیم و یه چیزی یاد بگیریم که به درد زندگیمون بخوره. یه چیزی یاد بگیریم که پدر و مادرمون بهمون یاد ندادن، چون خودشون بلد نبودن.

اگه خواستین اسم پیجش رو میگم چون از حق نگذریم مطالب و پستای جالبی داره ولی بخاطر برخورد بد و سطحیش ا ...

ممنون میشم ایدی پیج رو بدید

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

تو پیج فنگشویی کامکاران از خانوم محمدی سوال کردم شما مطالبتون رو از چه منبعی نقل میکنین و از کدوم استاد آموزش دیدین؟ ایشون مدعی هستن که از دانشگاه تهران و دانشگاه سوربون فرانسه فکر کنم، مدرک فنگشویی گرفتن. اینبار یکم نرمتر صحبت کردم ترسیدم اونم بلاکم کنه ولی برعکس با خانومی و خوشرویی مثل هونامیک جان جوابمو داد و استاداشو بهم معرفی کرد. تو پیجش یه هایلایت درباره من داره برید بخونید. گرچه بگذریم که ازشون خواستم تو همون هایلایت ها عکس مدارکی رو که گرفته بزاره تا همه ببینند. مدرک دانشگاه تهران و دانشگاه سوربون چیزی نیست که نشه نمایشش داد و ایشونم گفت احتمالا بعدها اینکارو میکنه. من که ندیدممم😉

فنگشویی کامکاران گفت من زیر نظر  استاد عباسی مقدم و استاد دنیز مددزاده آموزش دیدم. در مورد استاد عباسی مقدم هیچ مطلب یا پیج یا عکسی تو اینترنت پیدا نکردم ولی دنیز مددزاده رو تو اینستاگرام سرچ کردم و پیداشون کردم.

بهاره شریفی هم تو اینستا پیج فنگشویی تبتی داره و مطالب قشنگی داره. تو تلگرام هم اگه اسمش رو سرچ کنید کانال داره. اینا همشون دوره فنگشویی برگزار میکنن ولی من دوست داشتم ببینم استاد اینا کیه. دوست داشتم زیر نظر استاد آموزش ببینم . به هر حال عاقلانه تر بود که از استاد آموزش ببینم تا شاگرد

دنیز مددزاده استاد ایناست. یه دختر کم سن و سال و جوان! من پیج اینستاشو نگاه میکردم با توجه به لحن پاسخگوییش توی کامنتا فکر کردم یه خانوم سن و سال دار و با تجربه و با اعتماد به نفس بالاست ولی وقتی عکسش رو دیدم باورم نمیشد. برین تو اینستا پستاشو بخونید. یعنی این چند تا پیام آخر بچه ها رو تو این تاپیک خوندم مو به تنم سیخ شد! یکی از بچه ها گفته بود از وقتی که فکر میکنه ظرفاش خیلی زیادن، ظرفاش خودبخود شروع کردن به شکسته شدن. حالا یا به دست خودش یا بچه اش. این دقیقا حرفیه که دنیز میزنه! میگه ظرفا با شکسته شدنشون دارن این پیغام رو به شما میدن که تو آشپزخونه انباشتگی زیادی داری، یا خودت رفع انباشتگی کن یا من (یعنی کائنات) این کارو برات میکنم!! جالب نیست بچه ها؟

فنگشویی تبتی میگه اگر خونه شما رو دزد زد یا وسیله ای خودبخود خراب شد و یا گم شد، جهان هستی داره به شما این پیام رو میده که تو خونتون انباشتگی زیادی دارید و باید هر چه سریعتر رفع انباشتگی کنید. یا خودت اینکارو بکن یا من اینکارو برات میکنم.

فنگشویی تبتی میگه حق نداری مجسمه هیچ حیوان یا انسانی رو توی خونتون نگه دارین. چون خصلت های اون حیوان دقیقا تو زندگی شما نمود پیدا میکنه. مثلا اگر فیل تو خونتون داشته باشید قدرت خانه بدست زنهای خانواده میفته و مردها از شما دور میشن و هیچ مسئولیتی رو توی خونه به عهده نمیگیرن! مجسمه فیل، عکس فیل، تابلو فیل تو خونتون نگه ندارین. زن تنها تو خونه چه مجسمه باشه چه تابلو باعث تنهاییتون میشه! مجسمه فرشته، تابلو فرشته تو خونه نگه ندارین! گل مصنوعی در فنگشویی تبتی ممنوعه! میوه مصنوعی براتون بیماری و سلامتی الکی میاره! یعنی به ظاهر سالمین ولی از درون درگیر بیماری. آیینه تو خونه نگه ندارین!!! تابلو غیر از تصاویر محدودی ممنوعه! آخ که مو به تنم سیخ میشه الان دارم اینا رو براتون مینویسم.

پیج فنگشویی کامکاران و پیج بهاره شریفی پیجای خوبی هستن. بخونیدشون و ازشون استفاده کنید. ولی اگر میخواین تخصصی آموزش ببینین بهتره زیر نظر استاد باشین نه شاگرد. من ترم اول دنیز مددزاده رو ثبت نام کردم. یک میلیون و دویست بابت ترم اول پول دادم! منی که هیچ پیج تبلیغاتی تا حالا نتونسته منو تحت تاثیر قرار بده. ولی این هزینه رو کردم بابت آگاهی خودم. بابت یاد گرفتن چیزی که مادرم به من یاد نداده. بابت چیزی که پدرم به من یاد نداده چون خودش بلد نبوده. من بابت آگاهیم این هزینه رو میکنم. حتی اگر دو برابر میخواست بازم هزینه میکردم چون ارزشش رو داره. من وسیله های اضافی خونمون رو تو دیوار میفروشم و با پولش کلاسها رو ثبت نام میکنم. ترم اول تموم شد عالی بود. ترم دوم تازه شروع شده. اگر میخواین ثبت نام کنید زودتر اینکارو بکنین. شاید تو میتینگ ها همدیگه رو دیدیم☺ اگه کسی تو میتینگا ملیحه دید اون منم🙂آشنایی بدین با هم آشنا بشیم. امیدوارم همه این جرئت و جسارت رو داشته باشن که اصول فنگشویی تبتی رو که خلاصه شده اش میشه مینیمالیست، تو زندگیشون پیاده کنن. کار هر کسی نیست! دل و جرئت میخواد. جسارت میخواد. دل بزرگی میخواد جدی میگم باید خیلی دل گنده باشین که بتونین از وسایل اضافیتون به راحتی دل بکنین. بچه هایی که وسایل اضافیشونو رد کردن رفته خوب میدونن من چی میگم.

یه چیز جالب توجه بگم. فنگشویی تبتی میگه ظروف خالی تو دید نباشن. مثلا ظروف دکوری روی میز یا مثلا ظروف دکوری توی بوفه. میگه اینها پیغام فقر رو به جهان هستی میده و شما فقیر میشید. نه فقط فقر مادی بلکه ممکنه خلا محبت تو زندگیتون بیاره مثلا گدای محبت بشین. ما خانوما حس های خیلی قوی داریم که مردا از درکش عاجزن. ما زنها چیزهایی رو درک میکنیم که اونا اصلا متوجهش نمیشن. همون دوست عزیزی که گفت ظرفا خودبخود شروع کردن به شکستن یا اون دوست عزیزی که گفت دفعه اول متوجه بعضی وسایل اضافه نمیشم ولی سری بعد تازه میگم‌عه اینا چیه من نگه داشتم رد کنم بره. سرتونو درد آوردم. دیگه پرحرفی بسه😄خودتون برین بخونید. قصدم اصلا تبلیغ برای استادم نبود. من این مسیری رو که درش هستم از این تاپیک شروع کردم. از اینجا مسیر رشد و آگاهی من شروع شد و به دنیز مددزاده رسید. ازینجا به این رسیدم که محیط زندگی من و وسایلی که تو خونه دارم باید خدمتی به من بکنن. بخاطر همین هیچ وسیله دکوری رو تو خونه نگه نمیداریم. از تاثیر بک گراندها تو زندگیم مطلع شدم که چطور یه تصویر پروفایل میتونه رو زندگی آدم تاثیر بزاره. بخاطر همین عکس پروفایلم رو از گربه به طلوع خورشید در دریا تغییر دادم. 

ما تو گروهمون عکس رفع انباشتگیهامون رو گذاشتیم. اون عکسایی که خانوم سادات گذاشته بود خیلی به من مزه داد. اگه دوست داشتین برای شما هم میزارم که چیا رو رد کردم رفته. نمیتونم مطالب کلاس رو بهتون بگم چون استادم ممنوع کرده. ولی چیزایی بهمون یاد میده که تا حالا از هیچ کسی نشنیدم. اونم منی که بدون دلیل و منطق هیچ حرفی رو از هیچ کسی نمیپذیرم. 

2810