2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732174 بازدید | 44569 پست
آخ که چقدر احساسمون با ما صادقه. فقط اینو بگم هر چه سریعتر کتابهاتو از زندونی که براشون ساختی آزاد ک ...

انباری ما پشت بوم هست هوا که بهتر شه حتما یه فکری به حالشون میکنم،یه سری کتابا داشتم که مذهبی بود دادمشون مسجد محلمون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انباری ما پشت بوم هست هوا که بهتر شه حتما یه فکری به حالشون میکنم،یه سری کتابا داشتم که مذهبی بود دا ...

اگر بدونی کتابی که خونده نشه و ورق زده نشه چه اثرات مخربی رو زندگیمون داره تو دور انداختنشون لحظه ای درنگ نمیکنی. مطمئنم که همین امشب تکلیفشونو معلوم میکنی که تو خونه و زندگیت باشن یا نباشن.

در مورد ماری کوندو که یک خانم منظم ژاپنیه تحقیق کردم یه کتابشو پیدا کردم خریدم و خوندم. اسم کتابش جادوی نظمه. الان دست خواهرمه وگرنه عکسش رو براتون میزاشتم. اون کتاب هم عالی بود و درهای جدیدی رو به روی زندگیم باز کرد. تو یوتوب ماری کوندو رو سرچ کنید فیلماش هست. جالبه که زنده است و پیج اینستاگرام هم داره. خودتون برید در موردش بخونید و تو یوتوب حتما فیلماش رو ببینید.

تو اینترنت فنگشویی رو سرچ کردم و به خانم ژاله معروف رسیدم که میگفت مکتب ما توی فنگشویی مکتب پاکواست. پستای ایشونم خوندم. بعد اگه بگم نزدیک ۱۰۰ تا پیج فنگشویی رو خوندم و مطالعه کردم دروغ نگفتم. همینطور که جلوتر میرفتم به پیج مهشید رئیسی رسیدم که استاد و کله گنده همه اون ۱۰۰ تا پیج بود تقریبا. اونقدرررر پیجای تبلیغات و فروش محصولات فنگشویی خوندم که تمام صفحه سرچ اینستاگرامم شده بود پیجای فنگشویی. چون من اصولا آدم سمج و پیگیری هستم یه پیجی که میرم تمام پست ها با تمام کامنت هاشونو میخوندم و نت برمیداشتم. 

تو مکتب پاکوا نقشه خونه با توجه به جهتهای جغرافیایی بررسی میشه و ایرادات خونه رو با وسایل و رنگ ها و مجسمه ها اصطلاحا درمان میکنن. یعنی اینطور که ادعا میکنن برای هر مشکلی تو مکتب پاکوا یک درمانگر یا به اصلاح اصلاح کننده وجود داره. مثلا برای تقویت قسمت شمال خونه که مربوط به شغل میشه یه دسته پروانه طلایی یا نقره ای رنگ پیشنهاد میکنن. یا مثلا میگن قسمت جنوب غربی هر خونه ای بخش روابط دوطرفه و عاشقانه است. مثلا برای تحکیم روابط زن و شوهر اون قسمت خونه دو تا پر طاووس یا مجسمه زوج بزارید یا هر چیزی تو اون قسمت خونه وجود داره تعدادش باید دو تا باشه. یا مثلا قسمت جنوب شرق خونه بخش پول و ثروته و برای تقویت اون قسمت میتونید از مجسمه وزق سه پا یا مثلا مجسمه بودای خندان استفاده کنید تا پول و برکت و فراوانی وارد زندگیتون بشه. و و و که دیگه نمیخوام سرتونو درد بیارم بخاطر همین تکرارش نمیکنم

من از سایت گیس گلابتون خیلی خوشم میاد

تو سایت گیس گلابتون یه جمله خوندم خیلی برام جالب بود. میگفت: تا وقتی که توالتتون بوی گند میده و به روشوییتون دماغ چسبیده با من حرفی از فنگشویی نزنید.

چون اکثر مطالبش در قالب پکیج و پولی بود اونم با هزینه سنگین، من از سایتش صرف نظر کردم. ولی همونجا بود که توجه منو به فنگشویی جلب کرد.

البته قبل از پیام قبلی باید میگفتم اصول فنگشویی شامل اول رفع انباشتگی یعنی دقیقا همین کاری که هممون تو این تاپیک کردیم و داریم میکنیم، دوم پاکسازی و سوم تقویت خونه است. رفع انباشتگی میگه هر وسیله یا لباسی که تو خونه دارید و مدت طولانی هست که ازش استفاده ای نشده مثلا شیش ماه یا یکساله که ازش استفاده ای نشده باید از خونه بره بیرون، حالا یا دور میندازید و یا میبخشیدش. پاکسازی میگه تو خونه شما هیچگونه گرد و خاک و چربی و آلودگی نباید باشه و مدام و منظم باید خونه رو تمیز کنید. خب تا اینجا که حرف بدی نمیزدن و دقیقا در راستای این پست و سبک زندگی مینیمال و کتاب ها و مطالبی بود که خوندم و هیلی هم عالی بود. ولی به قسمت تقویت خونه که رسیدم یعنی مثالهایی که تو پیام بالا گفتم شک کردم!!!  

با خودم گفتم من این همه مدت وسیله های اضافی و دکوری ها و تابلوهای اضافی رو دور انداختم. تقریبا سبک زندگی مینیمال رو پیش گرفتم حالا بیام یه دسته پروانه طلایی بخرم بزارم تو شمال خونه ام !؟! یا مثلا مجسمه بودای خندان و وزغ سه پا و ... بخرم بزارم تو قسمت جنوب شرق خونم تا مثلا برام پول و ثروت بیاره !؟! پر طاووس بخرم بزارم جنوب غرب خونم!؟! نمیدونم‌ گوی بلورین و کره زمین و نقشه جهان و تابلو فلان و سکه ایچینگ و آبنما و آکواریوم و اینا رو بخرم واسه خونم !؟! اینجوری که باز خونه پر میشه از مجسمه و آت و آشغال! من بخاطر این جذب فنگشویی نشدم که! مخصوصا که رفتم تو پیج مهشید رئیسی که دیدم چقدرررر پکیج برای فروش گذاشته، هر سری برای اینکه پستاش ویو بخوره جایزه آیفون ۱۳ پرومکس میزاره، جایزه اسپیکر گرون قیمت، نمیدونم یه چمدان پر از وسایل سفید، یه چمدان پر از وسایل صورتی، نمیدونم چی چی... مخصوصا که چقدررر پیج فروش محصولات فنگشویی بود که درخواست فالو میکردن، با خودم گفتم ملیحه خانوم راهو اشتباه اومدی. سریع راهتو کج کن تا جیبتو خالی نکردن😄

یه روز که داشتم یکی از همین پستهای فنگشویی رو که در رابطه با استفاده از آیینه در فنگشویی بود رو میخوندم، دیدم تو قسمت کامنتا یه خانومه کامنت گذاشته که: البته ما در فنگشویی تبتی از آیینه استفاده ای نمیکنیم! اینجا شاخکام تیز شد که فنگشویی تبتی چیه دیگه؟ رفتم تو پیج خانومه دیدم بله اونم در رابطه با فنگشوییه. پستاش رو خوندم. تو قسمت اول و دوم یعنی رفع انباشتگی و پاکسازی هر دو مکتب یه چیزی رو میگفتن ولی تو قسمت سوم کاملا برعکس همدیگه بودن. تو مکتب تبتی میگن تو حق نداری تو خونه ات از هیچ وسیله دکوری، هیچ مجسمه، هیچ تابلویی استفاده کنی!!!! حتی آیینه تو مکتب تبتی ممنوعه! یعنی نباید تو خونه آیینه داشته باشین چون آیینه جادوی سیاهه. هیچ مجسمه حیوان و انسان نباید تو خونه داشته باشین چون مصداق بارز پت پرستیه!! برای خانومه قاطی کردم. 

گفتم خانوم برای حرفهایی که میزنی دلیل و مدرک رو کن! منبع حرفها و پستهای شما کجان؟ چرا ملت رو مسخره گرفتین؟ چرا اینقدر مطالب فنگشویی تو پیجای مختلف متفاوته؟؟ ما بالاخره به حرف کدومتون گوش کنیم؟ اونم گفت من مدرک دارم ولی من اهل نمایش نیستم و به هیچ وجه مدرکمو نشون نمیدم!!! ولی میتونی از پیج فنگشویی کامکاران صحت حرفای منو دنبال کنی. منم گفتم یه دفعه بگو مدرک ندارم یا حداقل بگو مدرکم غیر رسمیه دیگه خواهر من، اونم ناراحت شد و زد منو بلاک کرد😐

گفتم خانوم برای حرفهایی که میزنی دلیل و مدرک رو کن! منبع حرفها و پستهای شما کجان؟ چرا ملت رو مسخره گ ...

از پستهایی که نوشتی خیلللی لذت بردم😘

خوشحالم که تو سرزمینم بانوانی رو میبینم که بدون دلیل و مدرک هرچیزی رو قبول نمیکنن

واقعا خیلیا مطالبی رو مثل یه دسته سبزی بهم ریخته کنار هم میچینن تا در نهایت به این برسن که فلان موارد رو بخر و ...

و چقدر خوبه که ما با توجه به هدفمون در طول مسیر حرکت کنیم و تبلیغات و ... نتونن مارو از هدف اصلیمون دور کنن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

آهان! بهش گفتم خانوم شما کجا آموزش دیدین؟ بالاخره تحت نظر یه استاد بودین دیگه، اسم استادتون چیه؟ گفت استاد من خارج از کشوره و دیگه تدریس نمیکنه! گفتم خب دیگه تدریس نمیکنه درست ولی اسم که داره، اسمشو به ما هم بگو، که نگفت. تو استوریهاش عکس یه خانوم رو گذاشته بود رو صورتشو با گل پوشونده بود😂 گفتم به حق چیزای نشنیده و ندیده😄  گفت تو برو تو همون پیجایی که مدرک دارن و منو بلاک کرد. البته با پیج خواهرم رفتم و بقیه پستهاشو خوندم که از حق نگذریم پستای خوب و جالب توجهی داره ولی من توصیه اش نمیکنم اصلا و اسمش رو هم نمیارم.

2810